Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΘΩΜΑΣ

Δημοσίευση από ΘΩΜΑΣ »

Η εντοπιοτητα υπο ποιες προυποθεσεις μετραει ακριβως;
Μ4ΡΙΟΣ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Μ4ΡΙΟΣ »

Ρε παιδια ξερει κανεις ή κανεναν να εχει βγαλει το ιεκ που ζητανε.. ειμαι πολυ περιεργος..
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κύριοι, μην πανικοβάλλεστε και μην βγάζετε εύκολα και αυθαίρετα συμπεράσματα.

1. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται προκήρυξη για σεκιουριτάδες, δεδομένου του ότι είναι ελάχιστοι αυτοί που έχουν τελειώσει το 2ετές ΙΕΚ και ακόμη λιγότεροι αυτοί που έχουν λάβει και πιστοποίηση.

2. Το ΙΕΚ δεν θεωρείται απαραίτητο προσόν, απλώς μοριοδοτείται όποιος το έχει.

3. Προς το παρόν δεν έχουν οριστεί ως ανακοινώσιμα τα κριτήρια μοριοδότησης, παρά μόνον οι θέσεις ανά νομό και ανά ειδικότητα.

4. Εφόσον πήρε ΦΕΚ, πολύ σύντομα θα μάθουμε και τα υπόλοιπα κριτήρια, ωστόσο κάτι μου λέει ότι μεγάλο προβάδισμα θα έχουν τα μεγάλα απολυτήρια.

ΥΓ1: Προς Kate: Αν θυμάσαι σου είχαμε ξανά γράψει, ότι οι θέσεις για τις γυναίκες θα είναι από λίγες έως ελάχιστες. Το ξέρω ότι αδικείστε, αλλά θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του εν λόγω επαγγέλματος. Εσείς κάντε τα χαρτιά σας και ποτέ δεν ξέρετε.

ΥΓ2: ΠΡΟΣΟΧΉ στην περιοχή που θα επιλέξετε ως ενδιαφερόμενοι. Μην βιαστείτε, τσεκάρετε καλά τις προσφερόμενες θέσεις, του hot νομούς και επιλέξτε αναλόγως.

ΥΓ3:Ενημερώνω και πάλι όπως είχα κάνει και στο παρελθόν, πως στην πορεία θα ανοιχθούν επιμέρους θέματα για την κάθε διαδικασία ξεχωριστά, όπως είθισται να γίνεται με κάθε νέο διαγωνισμό στο φόρουμ.

Φιλικά,

Δικαστης

Δημοσίευση από Δικαστης »

Σίγουρα δεν είναι πολλοί αυτοι που έχουν το ΙΕΚ και την πιστοποίηση αλλά σίγουρα θα υπάρχουν πάνω από 93 για τους εξωτερικούς οι οποίοι θα τα έχουν και σίγουρα πολλοί για τους εσωτερικούς!! επομένως όσοι δεν έχουν ΙΕΚ και πιστοποίηση, δεν είναι και σε πολύ καλή μοίρα μόνο με το απολυτήριο! ετσι νομίζω !!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι τα άτομα από ΙΕΚ που να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και που στην τελική θα κάνουν και τα χαρτιά τους, θα είναι λίγα.

ΥΓ: Οι θέσεις για τους εξωτερικούς όντως είναι λίγες. Να ενημερώσω ότι οι εξωτερικοί πάντως την περνάνε πολύ καλύτερα απ'τους εσωτερικούς, οπότε να αναμένετε και μεγαλύτερο ανταγωνισμό.

Ανδρέας

Δημοσίευση από Ανδρέας »

Καλησπέρα σας και καλό απόγευμα.. Θα ήθελα να ρωτήσω έχω το Βεκ απο την ειδικότητα Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών(έχω τελείωσει δηλαδή την 2ετή φοίτηση του Δημοσίου ΙΕΚ) δεν μας έχει δώσει το ΙΕΚ κάποιο χαρτί που να γράφει ότι είναι πτυχίο όμως.. Επίσης έχω πιστοποιηθεί απο τον ΕΟΠΠΕΠ και έχω λάβει την βεβαίωση πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης επιπέδου 5 που επέχει θέση διπλώματος ή πτυχίου όπως αναγράφει πάνω... Μπορεί κάποιος να μου πεί ποιο χαρτί καταθέτω ακριβώς;
Kate

Δημοσίευση από Kate »

Αρκετα μορια δινει κ στην εντοπιοτητα σωστα; οσοι δεν εχουμε ουτε αυτο 😔
Bill1993
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Bill1993 »

Παντως και τα ατομα με αναπηρια ειναι πολλα, γυρω στις 50 θεσεις αν δεν κανω λαθος... μπορει και εκει να μην συμπληρωθουν ολες
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Kate έγραψε:Αρκετα μορια δινει κ στην εντοπιοτητα σωστα; Οσοι δεν εχουμε ουτε αυτο 😔

Μόνο όμως για τους παραμεθόριους Νομούς. Πχ εάν εγώ είμαι από την Χίο και θέλω να κάνω τα χαρτιά μου για Κορυδαλλό, δεν θα λάβω τα μόρια της εντοπιότητας, παρά μόνο εάν δηλώσω τον αντίστοιχο Νομό.

Kate

Δημοσίευση από Kate »

Εδω ειναι το τραγικο για μενα... απο χιο αλλα γυναικα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Επειδή δεν τις κοίταξα διεξοδικά, αλλά λίγο συνοπτικά τις θέσεις, σε ποιες περιοχές δίνει θέσεις για γυναίκες;
ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ

Δημοσίευση από ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ »

Καλησπέρα σας και καλό απόγευμα..Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος στο forum.. Έχω αποφοιτήσει απο το Δημόσιο Ιεκ Σ. Α. Π. Υ

Και έπειτα έχω πάρει την βεβαίωση Πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης επιπέδου 5 απο τον ΕΟΠΕΠ που επέχει θέση διπλώματος ή πτυχίου όπως αναγράφει.. Αυτήν την βεβαίωση καταθέτω;

Kate

Δημοσίευση από Kate »

Βοιωτια , κορυδαλλος, χανια, θηβα, κορυδαλλος εξωτερικη , νιγριτα, χανια..

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μια χαρά είστε. Έχετε αρκετές επιλογές. Και να σου πω και κάτι; Γνώμη μου, στις γυναίκες πιστεύω πως θα είναι πιο "νορμάλ" τα πράγματα από άποψη ανταγωνισμού.
Kate

Δημοσίευση από Kate »

Αυτο με την Α και Β επικουρια μας σκοτωνει κυριολεκτικα.. γιατι ενα γιατι μονο φυλακες απο μουσεια α επικουρια; ειναι μουσεια οι φυλακες ; να τρελαθουμε θελουν
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες