Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 87
Ααα καταλαβα, σ'ευχαριστω. Οι θεσεις τω εξωτερικων ειναι ελαχιστες ή μου φαινεται;
alex
Το 401 ειναι δηλαδη και για οσους εχουν και αδεια εργασιας ως σεκιουριτι οπως αυτη που δινει ο ΕΟΠΕΠ;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Ναι οντως ειναι λιγες... εγω απογοητευτηκα ειλικρινα παιδια
Παιδια για κορυδαλλο ποσοι θα κανετε χαρτια εσωτερικοι-εξωτερικοι;
Καλησπέρα μια διευκρίνιση θέλω αν έχεις απολυτήριο Τεχικού Επαγγελματκου Λυκειο τομεα Πληροφορικής κανεις τα χαρτιά σου με τίτλο 403 μόνο;
Παιδιά καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση. Οποίος δεν έχει το χαρτί από ΙΕΚ δεν μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ;
Στο Εθνικό Τυπογραφείο προκήρυξη για 588 μόνιμες θέσεις σε καταστήματα κράτησης
Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 6Κ/2018 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας,588 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη στελέχωση των καταστημάτων κράτησης του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.
Capital.gr
Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης
Φίλε Δικαστής εννοεί για όσους έχουν τους συγκεκριμένους τίτλους με 2ετη φοίτηση και με πιστοποίηση, από όσο ξέρω μέχρι 32 με αυτά τα πτυχία δεν πρέπει ν είναι και πολλοί θα δείξει. Π ποια είναι η άποψη σου γενικά;
- giorgosserres88
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Καλησπερα απο σερρες ειμαι εχω 13 απολυτηριο ενιαιου λυκειου, εντοπιοτητα λογικα, ειδικες δυναμεις, αδεια σεκιουριτη σε ισχυ απο ΕΟΠΕΠ, Γνώση χειρισμού Η/Υ, ολα τα διπλωματα γ β και μηχανης απο αυτα τι ισχυει;
Αισχος η προκηρυξη τι επικουρια Ακαι Β εβαλαν μας δουλευουνε δλδ εμεις με γενικο λυκειο δεν παμε σε προτιμηση 3 κατηγορια δλδ ελεος απαραδεκτη του ασεπ
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 123
Απολυτήριο, εντοπιότητα και υπολογιστές ισχύει..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: ord και 10 επισκέπτες