Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Διαβασε τις προηγούμενες κ θα δεις. Αα εγω έχω λουερ.. Στη χάλασα ε; ΕικόναΕικόνα απλα δν ειναι απαιτουμενο. Ελεος τι αναφερερε μερικοι προκηρύξεις απ όπου ναναι μωρε; Εικόνα Αν είναι πες μου κ για ΕΠΟΠ ΕικόναΕικόνα
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Το ξέρω για λιμενικο. Σωφρ δεν ειχε σε καμια προκήρυξη προσόν απαιτουμενο αγγλικα. Μόνο ενιαίο λυκειοο
Kate

Δημοσίευση από Kate »

Των παθών η εβδομάδα κ όλα αυτά γιατί , γιατί μας έχουν τρελάνει τόσους μήνες βγαίνει βγαίνει κ πλέον ανακοινώνονται όλες οι άλλες εκτός απο τη δική μας..
andrkyri
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από andrkyri »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-32-nees-prokiryxeis-gia-1100-monimoys Τουλάχιστον είναι βέβαιο ότι πρόκειται να βγει, αν και σε απροσδιόριστο χρόνο. Λετε να χρειάζεται να έχεις εκτελέσει τη θητεία σου ;
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από glock »

Εννοείται οτι πρέπει να έχεις πάει Στρατό
Π

Δημοσίευση από Π »

Δεν το βλέπω να βγαίνει σύντομα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους για τις λάθος πληροφορίες που σας έδινα κατά καιρούς. Χριστός Ανέστη σε όλους και Χρόνια Πολλά!
spinalgr1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από spinalgr1990 »

Ποια θα ειναι τα κριτηρια μοριοδοτησης;
ΖΑΝΤ

Δημοσίευση από ΖΑΝΤ »

Καλημέρα φίλε Π εσύ είχες πει ότι είναι θέμα ημερών το φεκ τι άλλαξε; έχεις κάποια νεότερη πληροφορία; εγώ πάντως θέλω να πιστεύω σύμφωνα με τις άλλες που βγήκαν το πολύ σε ένα μήνα θα έχει βγει
Π

Δημοσίευση από Π »

Καλημέρα παιδιά Χριστός Ανέστη... Δεν έγραψα εγώ κάτι άλλο το έγραψε και έχει βάλει το (Π).. ΔΥΚ δεν λίγο τι παίζει με αυτόν τον τύπο το έχει ξανά κάνει πιο παλιά...
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλους!
Π μιας και μιλάς τακτικά στο forum, φτιάξε λογαριασμό. Δεν ξέρω αν και ο DYK μπορεί να κάνει πολλά γι' αυτό.
Dim

Δημοσίευση από Dim »

Π μήν Πέις τίποτα άλλο τίποτα δεν βρίσκεις.
Νικήστρατος

Δημοσίευση από Νικήστρατος »

Καλά, ανεξάρτητα απ'το ποιος είναι ο "real" Π, το μόνο σίγουρο είναι ότι τόσο καιρό γράφει παπάντζες Εικόνα
Kate

Δημοσίευση από Kate »

Χριστός Ανέστη με υγεία.. Το μόνο σίγουρο ότι κανείς δε ξέρει τελικά. Οπότε πλεον ας μη περιμένουμε μέχρι να το δούμε δημοσιευμένο.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από D.Y.K »

Π έγραψε:Καλημέρα παιδιά Χριστός Ανέστη... Δεν έγραψα εγώ κάτι άλλο το έγραψε και έχει βάλει το (Π). ΔΥΚ δεν λίγο τι παίζει με αυτόν τον τύπο το έχει ξανά κάνει πιο παλιά...

Καταδρομέας έγραψε:Π μιας και μιλάς τακτικά στο forum, φτιάξε λογαριασμό. Δεν ξέρω αν και ο DYK μπορεί να κάνει πολλά γι' αυτό.

Νομίζω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό, όπως πολύ σωστά σου γράφει και ο Καταδρομέας.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εφόσον γράφεις τόσο καιρό στο φόρουμ, δεν "κατοχυρώνεις" το nickname σου, ώστε να μην "επηρεάζεται" από κακόβουλους ανώνυμους χρήστες, κάνοντας μία απλή εγγραφή, που δεν θα σου πάρει πάνω από 5 λεπτά.

Καλώς ή κακώς όπως έχω ξανά γράψει λογοκρισία (μέσα στα πλαίσια των κανονισμών λειτουργίας) ΔΕΝ υπάρχει, συνεπώς δε μπορώ να αφιερώνω πολύ χρόνο για να τσεκάρω την προέλευση των μηνυμάτων (εκτός και αν αυτό γίνεται κατ'επανάληψη και παραβιάζει τους κανονισμούς).

ΥΓ:Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη και από εμένα!

Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Dimitrios »

Καλησπέρα στην ομάδα! Τελικά όριο ηλικίας θα είναι τα 32 λογικά ε?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες