Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Μιχάλης Τ.

Δημοσίευση από Μιχάλης Τ. »

D.Y.K συμφωνώ, θα είναι καλό για όλους μας!!
panagiotis

Δημοσίευση από panagiotis »

Το ότι το δημόσιο ΙΕΚ είναι ισότιμο με το ιδιωτικό ΙΕΚ όπως είναι και τα ιδιωτικά λύκεια, πανεπιστήμια κτλπ σε αυτή την χώρα και σε κάθε χώρα κράτος δικαίου. Δεν υπάρχει καμία λογική να μιλάμε για την ακριβώς ίδια ειδικότητα που σπουδάζεται τον ίδιο χρόνο ( 2 χρόνια ) και να λέμε πως το κράτος αναγνωρίζει μόνο τα δημόσια ΙΕΚ. Με την λογική αυτή όποιος έχει απολυτήριο από ιδιωτικό λύκειο αυτό δεν ισχύει... Εκτός αυτού επάνω στην πιστοποίηση που έχω στα χέρια μου δεν αναγράφει πουθενά το ΙΕΚ που φοίτησα.
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από alex7 »

Διασωστης31 έγραψε: Μπερδεύετε το ΙΕΚ security, με το ΚΕΚ security που είναι 20 μερες σεμινάριο, για να βγάλεις την άδεια εργασίας.Το ΙΕΚ είναι 2 χρόνια, και το δημόσιο και το ιδιωτικό.

Θα συμφωνησω! και εγω εχω τελειωσει ιεκ(αλλης ειδικοτητας βεβαια), ειναι 2 χρονια. το ιδιο και για τα ιδιωτικα. και οι εξετασεις πιστοποιησης ειναι κοινες
alex
Kate

Δημοσίευση από Kate »

Alex ισως εχεις δικιο απλα εγω στη φαση που ειμαι πιστευω το οτιδηποτε... κριμα κ τις σπουδες μου κ τη θεση που δουλευω... αλλα περιμενα νεα σημερα
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε S Επειδή εγώ ξέρω 1000% ότι Μόνο του δημοσίου πέρνεις μόρια και όχι του Ιδιωτικού καλύτερα ψάξε εσύ να δεις το σωστό... Πάρε τηλέφωνο και ρωτα σε ΓΑΔΑ και θα δεις.
Π

Δημοσίευση από Π »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-poies-prokiryxeis-monimon-795-theseis-tha-ekdothoyn-amesa-episimo-eggrafo... Σε πολύ λίγες μέρες μπορεί και ώρες θα πάει τυπογραφείο...
Baggelis

Δημοσίευση από Baggelis »

Π ειπες θα εχεις νεα σημερα.. Εμαθες τιποτα φιλε?
Π

Δημοσίευση από Π »

Σε πολύ λίγο θα πάει τυπογραφείο... άμεσα παιδιά ΥΠΟΜΟΝΉ
Baggelis

Δημοσίευση από Baggelis »

Π τιποτα καινουργιο?
Μιχάλης Τ.

Δημοσίευση από Μιχάλης Τ. »

http://workenter.gr/sites/default/files/asepegrafo_0.pdf
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Μακάρι να έχουμε άμεσα νέα!!
ΜΑΙΡΗ

Δημοσίευση από ΜΑΙΡΗ »

Γεια σας

Ξέρει κανείς αν το νοσηλευτικό προσωπικό της προκήρυξης θα περάσει από αθλήματα ή άλλες διαδικασίες;

Ευχαριστώ πολύ

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΜΑΙΡΗ έγραψε:Γεια σας

Ξέρει κανείς αν το νοσηλευτικό προσωπικό της προκήρυξης θα περάσει από αθλήματα ή άλλες διαδικασίες;

Ευχαριστώ πολύ

D.Y.K έγραψε:
Tzeni1987 έγραψε:Καλησπερα παιδια

επισης ξερει κανεις το διοικητικο θα λαβει μερος σε αθλητικες δοκιμασιες η οχι; Σας ευχαριστω πολυ

Χωρίς να έχω κάποια πληροφορία, αν κρίνω από παλαιότερες προκηρύξεις, πιθανολογώ πως όχι. Το πιο πιθανό είναι πως οι διοικητικοί θα αξιολογηθούν μόνο σε ψυχοτεχνικές / ιατρικές δοκιμασίες.

Παιδιά φροντίστε να ρίχνετε μια ματιά και στα προηγούμενα μηνύματα.

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Καλημεραα. Λοιπόν η προκ θα βγει... σίγουρα. απλα μπορει να αργήσει απλα εως καλοκαίρι θα χει βγει... Επισης ξεκινάνε νεες υπηρεσίες κ εκπαιδεύονται. εμας περιμένουν για να ηρεμήσουν. ουτε ρεπο παίρνουν. τους λενε απτο υπουργειο κ ο διοικητής τους υπομονή... θα βγει σιγουρα.. αλλα οταν παει να βγει κτ γίνεται.. Μια με τις πλημμύρες μια με τους κολοτουρκους. Κ μια με τους στρατιωτικούς που ναι αιχμάλωτοι. Πάντως θα βγει... ειναι σίγουρο.. γτ θελουν κοσμο κ στισ φυλακές ο κοσμος αυξανεται ουτε τα κελια τους χωρανε υπομονή. Οτι εχει πει ο Π. Ισχύει γρ έχω ΡΩΤΗΣΕΙ. σας λέγαμε κ οι δυο πριν τα Χριστούγεννα δεν θα χουν μορια οι ειδικές δυναμεις κ κοροϊδεύετε.. τα ειδατε; ΔΥΚ. Μπράβο για τη δουλειά που κανεις κ που μας βοηθας να συζητάμε ολοι. Υ. γ μακαρι να μπουμε ολοι.. κ να συζητάμε στη σχολή με καφεδάκι στ καψιμι κ να τα θυμόμαστε κ να γελάμε ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΣΕΠ μετα την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων της 3Κ/2018 θα δημοσιευθούν οι μεγάλες προκηρύξεις!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες