Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
ΔΥΚ απο ΙΕΚ μόνο δημοσίου και τίποτα άλλο... Ούτε ειδικές ούτε τίποτα... Αλλά και αυτό μην νομίζεται ότι θα δίνει τίποτα τρελό άντε να δίνει 50-80 μόρια... Το ΑΣΕΠ δίνει πολύ λίγα μόρια σε όλα... Όπως τα αγγλικά που το proficiency το δίνει 70... Δεν έμαθα κάτι άλλο συγκεκριμένο ότι μάθω θα σας ενημερώσω παιδιά... Ηλικία 32 ειναι... Οι γυναίκες ΚΑΤΕ θα είναι πολύ λίγες ακριβώς δεν ξερω νούμερο απλά πάρα πολύ λίγες..
Φίλε το προσχέδιο αυτά που σας είπα έλεγε... Ούτε διπλώματα ούτε τίποτα άλλο... Τώρα υπομονή να δούμε και εμείς με τα μάτια μας αν είναι έτσι όπως λένε
Φιλε Π μηπως γνωριζεις τι παιζει με τους πολυτεκνους?
Αποστόμωσε τους αδερφε μου. Που στην λεγανε. Ετσι να τους βλεπουμε να το ράβουν. 

Ρε φιλε στο παμε. Δεν θα χει ειδικες δυνάμεις. Καταλάβετο

Καλησπέρα σας Έχουμε ακούσει τίποτα για τις θέσεις των νοσηλευτών; Πόσες θέσεις θα είναι και πόσοι από αυτούς θα είναι για άντρες;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Παιδιά δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε αναμεταξύ μας γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί να ήμαστε μαζι στην βάρδια... Ούτε θέλω να λέτε ότι ο Π σας τα έλεγε και τέτοια..Ήμαστε όλοι στην ίδια μοίρα και θέλουμε να μπούμε όλοι.. Υπομονή.. Σε ΦΕΚ θα πάει απο μέρα σε μέρα αλλά οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Καλησπερα παιδιαΔιαβασα για τα κριτηρια που ανεφερε ο Π οτ ι θα ζητησουν καιΗθελα με τη σειρα μου να ρωτησω υπαρχει ιεκ σωματων ασφαλειας; πρωτη φορα το ακουω. ξερω για σεκιουριτι αλλα φανταζομαι δεν εχει σχεση με τους σωφρονιστικους. επισης ξερει κανεις το διοικητικο θα λαβει μερος σε αθλητικες δοκιμασιες η οχι; σας ευχαριστω πολυ
Tzeni1987 πλέον η ειδικότητα άλλαξε και έγινε 'Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων &Υποδομών' σπουδάζεται μόνο σε Δημόσιο ΙΕΚ και διαρκεί 2 χρόνια.
4Κ/2018 η προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ (103 άτομα).. Ελπίζω 5Κ/2018 να είναι του δικαιοσύνης!
Tzeni1987 έγραψε:Καλησπερα παιδια
επισης ξερει κανεις το διοικητικο θα λαβει μερος σε αθλητικες δοκιμασιες η οχι; Σας ευχαριστω πολυ
Χωρίς να έχω κάποια πληροφορία, αν κρίνω από παλαιότερες προκηρύξεις, πιθανολογώ πως όχι. Το πιο πιθανό είναι πως οι διοικητικοί θα αξιολογηθούν μόνο σε ψυχοτεχνικές / ιατρικές δοκιμασίες.
Αύριο θα έχουμε νέα παιδιά Κάντε υπομονή λίγο και θα δείτε 😉😉😉
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες