Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Είπα πολύ πριν ότι κανείς δεν ξέρει αν θα βγει παρά μόνο ο Τσίπρας που λέει τι θα βγει και τι όχι από εκεί και πέρα είχα πει ότι τέλη Φεβρουαρίου τέλη Μαρτίου προτού μπει το 2018 επίσης είπα και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο όντως χρειάζονται αλλά να σας πω κιόλας κάτι και να μην βγει καλύτερα έτσι όπως θέλουν να την βγάλουν αδικούν άτομα από ειδικές δυνάμεις σε ένστολη υπηρεσία γνώμη μου επίσης σύννεφα έχουν πέσει και ακούγεται έντονα το θέμα εκλογές ίσως για αυτό η πολλές προκηρύξεις που βγαίνουν.
- Glikiotis
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Κάπου εδώ να έρθω και εγώ Γιάννα δικαιωθώ για αυτό που σας έλεγα στο να κρατάμε μικρό καλάθι, γνωστοί παραγνωστοι, φίλοι μας σωφρονιστικοι μπατζανακια βουλευτές και διαδικτυακές σελίδες που αποσκοπούν στα κλικ και ανακυκλώνουν τις ειδήσεις βγαίνουν ΟΛΟΙ λαθος
Απο την λαχταρα κ την επιθυμια μας ελπιζαμε και πιστευαμε στο καθετι.. ανθρωπος να μη βρεθει στη θεση αυτη τη δικη μας.. κ ειδικα αν δε βγει μετα απο τοσες δηλωσεις που μας εχουν αναστατωσει τοσο πολυ..
Σας το έγραψα και την άλλη φορά, το να ΜΗΝ απογοητεύεστε. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι και οφείλουμε να κάνουμε κάποιες διαπιστώσεις, λόγω της αδικαιολόγητης κωλυσιεργίας της δημοσίευσης της προκήρυξης και ενώ όλα μα όλα είναι (υποτίθεται) έτοιμα.
Η γνώμη μου είναι, ότι ο διαγωνισμός θα βγει, είτε έτσι είτε αλλιώς. Ξέρω ότι η υπομονή σας έχει εξαντληθεί, αλλά μην ξεχνάτε, ότι είναι και η μεγαλύτερη αρετή.
Επίσης, ας μην λοιδορούμε κάποια άτομα, που συμμερίζονται την αγωνία σας και προσπαθούν με τον τρόπο τους και αυτά να βοηθήσουν. Προσωπική μου άποψη πάντα.
Φιλικά,
Η γνώμη μου είναι, ότι ο διαγωνισμός θα βγει, είτε έτσι είτε αλλιώς. Ξέρω ότι η υπομονή σας έχει εξαντληθεί, αλλά μην ξεχνάτε, ότι είναι και η μεγαλύτερη αρετή.
Επίσης, ας μην λοιδορούμε κάποια άτομα, που συμμερίζονται την αγωνία σας και προσπαθούν με τον τρόπο τους και αυτά να βοηθήσουν. Προσωπική μου άποψη πάντα.
Φιλικά,
Καλησπέρα παιδιά. Δεν χάθηκα όπως λέτε απλά δουλεύουμε κιόλας και δεν έχουμε χρόνο να μπαίνουμε συνέχεια... Η προκήρυξη θα βγει απλά Το ΑΣΕΠ με το Υπουργείο διαφωνουσαν στην μοριοδότηση και έφαγε άκυρο το Υπουργείο πάλι... Αλλά ζήτησε Το Υπουργείο και άλλα το ΑΣΕΠ... Στην ουσία Το ΑΣΕΠ βγήκε κερδισμένο για ακόμα μια φορά... Υπομονή και θα βγει...
Διαφωνούσε με το υπουργείο ως προς ποια μόρια Π;
Αυτό που λες Π ότι διαφωνούν το έχω γράψει εδώ και κάτι μήνες από αυτά που είχα μάθει αλλά εσύ επιμένεις ότι μόνο οι δικές σου διασυνδέσεις είναι καλές... και οι υπόλοιποι πέφτουμε έξω... οπότε πάλι λες ότι ναναι γιατί διαφωνούν από την αρχή οπότε δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν βγαίνει... στην θέση σου στο έχει ξανά πει δεν θα ξανά έγραφα με σιγουριά ενώ πέφτεις σε όλα τόσους μήνες έξω και συνεχίζεις παρόλα αυτά να λες τα ίδια και τα ίδια. αλλα αφού δεν ντρέπεσαι ο ίδιος εμένα μου περισσεύει.
Για να δουμε... τι θα δουμε.. τωρα προκυπτει το θεμα της μοριοδοτησης.. ο θεος μαζι μας
Tzeni1987 έγραψε:Γεια σας παιδια! Θα ηθελα να σας ρωτησω μηπως ξερει καποιος συμφωνα με παλαιοτερες προκηρυξεις το οριο υψους για τις γυναικε σ ειναι μονο για την εσωτερικη και εξωτερικη φρουρηση η και για τις θεσεις διοικητικου;
Με συγχωρείς, αλλά τώρα διάβασα το μήνυμά σου.
Σε παλαιότερες προκηρύξεις, για τις θέσεις διοικητικού αλλά και επιστημονικού προσωπικού, το Υπουργείο Δικαιοσύνης ΔΕΝ είχε ως προϋπόθεση κάποιο όριο ύψους. Φυσικά όπως καταλαβαίνεις, αυτό μπορεί κάλλιστα να αλλάξει από τον ΑΣΕΠ και να ζητηθεί στον επερχόμενο διαγωνισμό όριο ύψους ΚΑΙ για αυτές τις θέσεις.
Το όριο ύψους για τις θέσεις των σωφρονιστικών υπαλλήλων (γυναίκες) σύμφωνα με την τελευταία προκήρυξη ήταν το 1,65 (χωρίς υποδήματα). Βέβαια, μιλάμε για μια δεκαετία και βάλε πίσω.
Φιλικά,
Φίλε Γιώργος δεν ντρέπομαι για τίποτα γιατί λέω την αλήθεια... Αν θες πιστεψετο αν όχι... Εγώ μιλάω με άτομα μέσα από Υπουργείο και μέσα από ΑΣΕΠ... Αυτά μου λένε αυτά λέω... Και αν νομίζεις ότι λέω ψέμματα στείλε μου το Facebook σου να στα δείξω και με ποιους ακριβώς μιλάω... Αλλά μετά θα ζητήσεις συγγνώμη εδώ μέσα για αυτά που λες...
Εγώ ο ίδιος από παλιά σας έλεγα για τα μορια ότι δεν βάζει το ΑΣΕΠ ειδικές δυνάμεις και εσείς με κραζατε... Και τώρα έχουν και άλλες διαφωνίες γιατί θέλουν να βάλουν τις γυναίκες στην ίδια κατηγορία με τους άντρες και να μην έχει όριο ηλικίας... Αυτό το είπα πριν 1 Εβδομάδα αλλά πάλι με κραξατε... Μην πεις ότι ήξερες και αυτό γιατί θα λες ψέμματα... Και σου ξανά λέω στείλε Facebook και θα δεις με ποιούς μιλάω και θα καταλάβεις... Μέχρι τα άτομα σας είπα που θα πάρει και δεν με πιστεύεται... Και στον Κορυδαλλό θα πάρει 40 εξωτερικούς για όσους θέλουν για εκεί... Τώρα που θα βγει θέλω να δω Τι θα πεις...
EΠειδή το παρακολουθώ για έναν γνωστό που θα κάνει τα χαρτιά ξέρουμε από προηγούμενες προκυρήξεις :
- αν αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία στο εξωτερικό;
- αν αναγνωρίζεται πτυχίο από ΙΕΚ Στέλεχος Ασφαλείας;
- αν αναγνωρίζεται συγκεντρωτικά η γνώση ξένης γλώσσας (παραπάνω από 2)
- αν στην μοριοδότηση εκτός από αυτά που λογικά ίσως να ισχύουν όπως Ειδικές Δυνάμεις/ΥΕΑ, εντοπιότητα Αν υπάρχουν και κοινωνικά όπως πολύτεκνος, αναπηρία γονέα και αν ανήκει στους διακριθέντες αθλητές.
Γιατι κανονικα για τις γυναικες ποσο ηταν το οριο ηλικιας;
Nimda στην τελευταία προκήρυξη υπήρχαν τα περισσότερα κριτήρια που αναφέρεις.. Πλέον λόγω ΑΣΕΠ δε γνωρίζουμε τι αλλαγές θα υπαρξουν!
Π πραγματικά τα εννοείς αυτά που λες η σου ξεφεύγουν... ; καταρχήν δεν σου είπα ότι λες ψέματα ότι μιλάς με αυτούς που μιλάς... αλλά ότι σου λένε επί τόσους μήνες μπαρουφες και εσύ συνεχίζεις παρόλα αυτά να τους πιστεύεις και να τα μεταφέρεις εδώ μέσα... δεύτερον δεν με νοιάζει ποιοι είναι αυτοί που μιλάς από την στιγμή που όλα αυτά που σου λένε επί τόσους μήνες πέφτουν έξω οπότε δεν θέλω να μου δείξεις... τρίτον σου έχω ξανά γράψει ότι αν εμένα μου το έλεγε ο ίδιος ο πρωθυπουργός και επί 7 μήνες με κορόιδευε δεν θέλει πολύ λογική να μην τον πιστέψω ξανά... και αν θεωρείς ότι αν βγει όταν βγει εσύ θα έχεις πέσει μέσα μετά από 7 μήνες που πέφτεις έξω.. οκ.. και αν θεωρείς ότι συγγνώμη πρέπει να ζητήσω εγώ που απλά είμαι λογικός και βλέπω μπροστά μου και όχι εσύ που απλά ακούς κάποιους να σου λένε ότι σου λένε και να μην έχεις καταλάβει ότι πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι τι να σου πω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες