Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Φίλε Glikiotis κάνεις λάθος κοίτα πάνω πάνω που λέει για 588 Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης... Έχει και άλλες του Υπουργείου Δικαιοσύνης αλλά η δικια μας είναι πάνω πάνω.. Δες το καλύτερα..
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 75
Glikiotis έγραψε:Οι θέσεις που αναφέρει για το υπουργείο δικαιοσύνης αφορά αυτές τις θέσεις... Προκήρυξη για την πλήρωση 548 θέσεων ΠΕ Εφοριακών και ΠΕ Τελωνειακών της ΑΑΔΕ σύμφωνα με το άρθρο 17 του ν.2190/1994 (γραπτός διαγωνισμός) (1Γ/2017-ΦΕΚ 40/1-12-2017). Επεξεργασία αιτήσεων
Η ΑΑΔΕ, τα τελωνεια και οι εφοριακοί ανηκουν στο υπουργειο οικονομικων.
Οι 588 αφορουν τους φρουρους.
Falcon διάβαζε τι λέμε και μην γράφεις εσύ ότι ναναι... κανείς δεν είπε ότι δεν είναι επικίνδυνη δουλειά... δεν είσαι σε γραφείο να βάζεις σφραγίδες... Αλλά επικίνδυνες δουλειές υπάρχουν πάρα πολλές... κάνεις εδώ μέσα δεν είναι σε θέση να ξέρει αν κάποιοι πάνε και επειδή το θέλουν οι μόνο για μονιμότητα... θεωρω πως είναι ένα φόρουμ εδώ για ενημέρωση σχετικά με αυτό το θεμα... κάποιοι υπερβάλλουν πάρα πολύ και είναι σαν να θέλουν να πετύχουν κάτι με αυτό... όλοι λίγο πολύ έχουμε γνωστούς στις φυλακές και αν εσύ ξέρεις δύο άτομα που παραιτηθηκαν εγώ έχω 5 φίλους στις φυλακές τις περιοχής μου που μια χαρά περνάνε και λένε και ευχάριστω που τους δόθηκε η ευκαιρία να μπουν αλλιώς δεν θα είχαν στον ηλιο μοίρα... οπότε ξανά λέω ότι όλα είναι σχετικά... μην υπερβάλλουμε... τώρα βέβαια αν κάποιος έχει χαρακτήρα όπως κάποιων που θέλουν να μπουν ειδικές δυνάμεις στον στρατό και την άλλη μέρα θέλουν την μαμά τους λογικό είναι να φύγουν και από εκεί...
Γιώργο χαλάρωσε αδερφέ, κανεις δεν θελει να σε αποτρέψει να κανεις τα χαρτιά σου και μακάρι να μπεις που το θελεις τόσο πολυ και να τα βρεις οπως τα περιμένεις. Ο σκοπός που νομίζεις ως υπερβάλουν κάποιοι εδω μέσα ειναι για μας προετοιμάσουν. Πολλα επαγγέλματα ειναι επικίνδυνα το θέμα ομως ειναι σε τι βαθμό ειναι το καθ ένα. Είναι αλλιώς να ειναι καποιος μισθορος στο Αυγανισταν και αλλιώς να δουλευει κανεις στον Δήμο στην σκουπιδιάρα και να φοβαταται μη του κόψει το χέρι η πρέσα. Και την τελευταια πέτρα να σηκώσεις ξέρει πως στις Ελληνικές φυλακές κάνουν κουμάντο οι μπράβοι, οι νονοί, οι αναρχικοί και οι αλλοδαποί και σου εύχομαι να μη βρεθείς ποτε να επιλέξεις ανάμεσα στο να παραιτηθεις ή να παρανομήσεις συννειδητα, οχι για να λαθωθείς, αλλά για να προστατεύσεις την οικογένεια σου...Εγω ξαναλέω πως δεν εθελοτυφλω, τα έχω ζυγίσει και πάω καθαρά για την μονιμότητα και καμία διάθεση ν στο πέσω καουμποις...
Προτεραιότητα έχει ο διαγωνισμός μονίμων στον ΔΕΔΔΗΕΕΑ , αμέσως μετά εκδίδεται η δικιά μας!!
Falcon... μιλάω έτσι γιατί εγώ αν ήμουν είδη μέσα και έβλεπα τόσο κόσμο να έχει αγωνία θα έλεγα απλά ένα καλή επιτυχία σε όλους παιδιά... εύχομαι τα καλύτερα στον καθένα ξεχωριστά και να προσέχετε γιατί τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα... αν και από φυλακή σε φυλακή διαφέρουν... δεν μπορώ όμως να βλέπω κάποιους σε τέτοιο φόρουμ και να λένε επικριτικα που πάτε όλοι εσείς και δεν ξέρετε τις σας γίνεται και όπως μπείτε θα φύγετε γιατί κυνηγάτε μόνο την μονιμότητα και μπλα μπλα μπλα... αυτό προσωπικά άλλη εντύπωση μου δίνει και όχι ότι κάποιος προσπαθεί να μας βοηθήσει σε κάτι... αυτά... για να μην παρεξηγουμαι...
Γιώργο εδω έτσι οπως το περιγράφεις εχεις δίκιο! Καλη επιτυχία λοιπόν, μακάρι να περάσεις γιατι φαίνεται πως το γουστάρεις πολυ και μια συμβουλή απο τον φίλο μου παραιτήθηκε, να θυμάσαι το ABS: Άκου , Βλέπε , Σώπα. Να μένεις απαρατήρητος γιατί εαν σε μπλέξουν δεν θα εχεις στήριξη ούτε απο συναδέλφους... φιλικά
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Γεια σας παιδια! θα ηθελα να σας ρωτησω μηπως ξερει καποιος συμφωνα με παλαιοτερες προκηρυξεις το οριο υψους για τις γυναικε ς ειναι μονο για την εσωτερικη και εξωτερικη φρουρηση η και για τις θεσεις διοικητικου;
«Ανοίγει» ο δρόμος για την δικαστική αστυνομία
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, η πρόεδρος της Ειδικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κυρία Άννα Ζαΐρη, παρέδωσε στον Σταύρο Κοντονή το σχέδιο νόμου για την Δικαστική Αστυνομία.
Ο κ. Κοντονής ευχαρίστησε την Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής για την αρτιότητα και την ταχύτητα με την οποία ολοκληρώθηκε το έργο που τους είχε ανατεθεί.
Το σχέδιο νόμου αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η απαραίτητη επεξεργασία, πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή.
Policenet.gr
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/197108/erxetai-i-dikastiki-astynomia-kai-analamvanei-drasi?m=1
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 33
Τώρα μάλιστα... Μια προκήρυξη για 600 άτομα δεν μπορούν να βγάλουν θα ιδρύσουν και δικαστική αστυνομία, σώμα ασφαλείας δηλαδη από το μηδέν... Σε 10 χρόνια θα είναι έτοιμο το προσχέδιο.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Νομιζω κ η λογικη εχει κουραστει να περιμενει ποσο μαλλον βδομαδα με βδομαδα να βγαινουν ολες οσες λενε κ η δικη μας ολο ερχεται..
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ kate, αν δεν βγει μεσα στο μηνα που διανυουμε δεν βλεπω φως, μακαρι ν βγω ψευτης. Γιατι τοση καθυστερηση δεν μπορω ν καταλαβω
Εάν δεν βγει ΚΑΙ αυτό το μήνα η ήδη εδώ και κάτι μήνες έτοιμη προς έκδοση προκήρυξη για τους σωφρονιστικούς, πολύ απλά θα επιβεβαιωθεί για άλλη μία φορά, η ιδεοληπτική και άρα άκρως "επικίνδυνη" στάση / αντιμετώπιση της παρούσας κυβέρνησης προς οποιαδήποτε ένστολη υπηρεσία του Κράτους.
Δεν είναι δυνατόν, από το πουθενά κιόλας, ο ΑΣΕΠ να ετοιμάζει μπαμ μπαμ προκήρυξη για τον ΔΕΔΔΗΕ ή τέλος πάντων να μπαίνουν "σφήνα" άλλες προκηρύξεις, πριν απ'την εν λόγω, ενώ έχει ανακοινωθεί εδώ και κάτι μήνες.
Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων.
Δεν είναι δυνατόν, από το πουθενά κιόλας, ο ΑΣΕΠ να ετοιμάζει μπαμ μπαμ προκήρυξη για τον ΔΕΔΔΗΕ ή τέλος πάντων να μπαίνουν "σφήνα" άλλες προκηρύξεις, πριν απ'την εν λόγω, ενώ έχει ανακοινωθεί εδώ και κάτι μήνες.
Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων.
Άλλη μια εβδομάδα λοιπόν χωρίς κανένα νέο... που είναι ο φίλος ο Π με τις διασυνδέσεις που ήταν τόσο σισίγουρος και μας τα έλεγε ότι θα βγει; τουλάχιστον να μας πει αν θα βγει την άλλη εβδομάδα... : Ρ... μην ακούτε κανέναν παιδιά... αν είναι να βγει θα βγει... αλλιώς θα την φάει και αυτην το χώμα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες