Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nimda
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Nimda »

Αυτά είναι για την πρόσληψη, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί μία γυναίκα να εργαστεί σε ανδρική φυλακή ή το αντίθετο.
Π

Δημοσίευση από Π »

Όλα αυτά που λες φίλε ήτανε προκηρύξεις που τις έβγαζαν τα Υπουργεία και όχι ο ΑΣΕΠ... Τώρα ο ΑΣΕΠ φτιάχνει την προκήρυξή και ο ΑΣΕΠ κανονίζει τι μοριοδοτηση θα έχει... Παλιά ξέρω πως ήτανε ακριβώς τα πράγματα τώρα είναι τελείως διαφορετικα... Υπομονή και θα δούμε όλοι ακριβώς Τι ζητάει!
Nimda
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Nimda »

Ναι στο ΑΣΕΠ που παρανόμως βάζουν όρια ηλικίας σε άκυρα επαγγέλματα ενώ τα όρια έχουν καταργηθεί με νόμο, που σε αυτό τον νόμο υπάρχει ένα αλλά...

Ειδικά όρια ηλικίας που απαιτούνται από τη φύση και τις ιδιαιτερότητες των καθηκόντων των προς πλήρωση θέσεων μπορεί να καθορίζονται με την οικεία προκήρυξη, μετά από γνώμη του οικείου φορέα και απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης

Εδώ έχουν όρια ηλικίας οι ναυαγωσώστες, εναερίτες και σε άλλους τεχνίτες λες να μην έχουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι;
Μιχάλης Τ.

Δημοσίευση από Μιχάλης Τ. »

Αναμένουμε, πλησιάζει η ώρα...

Alex

Δημοσίευση από Alex »

Θα έχει και όριο ηλικίας και κριτήριο τόν στρατό..
Π

Δημοσίευση από Π »

Οκ εντάξει εγώ απλά σας είπα τι παίζει Να γίνει... Αυτά ενημερώθηκα αυτά λέω... Θα το δούμε όλοι.. Υπομονή
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Φίλε nimda αναφέρομαι σε όσους κατά καιρούς προσπαθούν αντί να ενθαρρύνουν όσους θέλουν να μπουν, να τους αποτρέψουν... και θεωρώ ότι σε ένα τέτοιο φόρουμ δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο.. δεν ξέρω εσύ τι σκοπό έχεις άλλα πιστεύω ότι επειδή οι αιτήσεις θα είναι χιλιάδες και αυτή είναι μια θέση που την περιμένουν πόλοι ότι ναι και αυτό παίζει να προσπαθούν κάποιοι να φοβησουν κάποιους άλλους... επίσης προσωπικη μου γνώμη είναι ότι σε πιθανότητες πιο εύκολο είναι να γλιστρήσει κάποιος στην οικοδομή και να πέσει από σκαλωσιά η να του πέσει τίποτε στο κεφάλι από το να συμβεί κάτι στις φυλακες... επίσης δεν με νοιάζει αν έχεις δουλειά ή όχι και ούτε μπορώ να το ξέρω αυτό... και εγώ έχω δουλειά αλλά τα χαρτιά μου θα τα κάνω... κάνεις δεν ξέρει τις δυνάμεις κανενός για να λέει κάτι τέτοιο γιατί ούτε οι ίδιοι κάποιες φορές δεν ξέρουμε τις αντοχές μας... για αυτό σου λέω... και πάρε ως παράδειγμα ότι και οι ευέλπιδες όταν μπαίνουν στην σχολή στα 18 δεν ξέρουν το μπαχάλο του στρατού που θα αντιμετωπίσουν... κάποιοι τα καταφέρνουν κάποιοι άλλοι όχι.. οπότε όλα σχετικά είναι.
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

Οτι να ναι! Ο άνθρωπος λεει την πραγματικότητα πως έχουν τα πράγματα στις φυλακές και ακόμα και εκεί κάποιοι βλέπουν κίνητρο... Ξεκολατε πια που όλοι νομίζετε πως δεν εχουν άλλη δουλειά να κάνουν απ' το να αποθαρρύνουν εμάς να μην κάνουμε τα χαρτιά μας. Τα πράγματα έτσι είναι , τα ζυγίζεις και επιλέγεις. Προσωπικά εγω δεν εθελοτυφλω , γνωρίζω 2 ατομα που παραιτήθηκαν από τις φυλακές Κορυδαλλού και πρέπει να είσαι ιδιαίτερα αφελης εάν πιστεύεις το επάγγελμα που επιλέγεις δεν είναι επικίνδυνο, αλωστε κάθε 3 και λίγο ακούμε στις ειδήσεις "άρπαξαν τα κλειδιά από τους φύλακες, τους πήραν ομήρους, δραπετεύσεις συν όλα τα προηγούμενα που αναφέρε ο φιλος.

Εγώ πάω καθαρά για την μονιμοτητα και τίποτα αλλο και οποιος λέει πως προταμαει να γίνει δεσμοφύλακας απ' ότι αστυνομικός , πυροσβεστης κτλ απλα είναι υποκριτής

SSS

Δημοσίευση από SSS »

Καλησπέρα σας Υπάρχει πιθανότητα να δώσουν κάποια μόρια στα άτομα με πτυχίο ΤΕΙ/ΑΕΙ;

Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
Glikiotis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Glikiotis »

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο, άλλη μια εβδομάδα πέρασε χωρίς τίποτα ουσιώδες οπότε κοιτάξτε να μην το σκέφτεστε σιγά σιγά.. ξεκινάει μια καινούρια εβδομάδα που σίγουρα κάποιος θα πει ότι θα βγει από εβδομάδα, άλλος πάλι που το είπαν οι γνωστοί του εκ των έσω, και σίγουρα και ένα άρθρο από κάποια ιστοσελίδα που θα αναζωπυρώσει τις ελπίδες για προκήρυξη.. κρατάτε μικρό καλάθι και καλή υπομονή
Cas58
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Cas58 »

Δείτε εδώ και σταματήστε πιααα τη γκρίνια...

https://diavgeia.gov.gr/doc/64%CE%9E%CE%A66%CE%976-%CE%A3%CE%9F%CE%9B?inline=true

Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Αναμονή ακόμα περιμένουμε παιδιά αν δεν βγει ΦΕΚ τίποτα δεν ισχύει
Άβαταρ μέλους
Glikiotis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Οι θέσεις που αναφέρει για το υπουργείο δικαιοσύνης αφορά αυτές τις θέσεις... Προκήρυξη για την πλήρωση 548 θέσεων ΠΕ Εφοριακών και ΠΕ Τελωνειακών της ΑΑΔΕ σύμφωνα με το άρθρο 17 του ν.2190/1994 (γραπτός διαγωνισμός) (1Γ/2017-ΦΕΚ 40/1-12-2017). Επεξεργασία αιτήσεων
Άβαταρ μέλους
Glikiotis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δεν έχει να κάνει με αυτή την προκήρυξη
Μιχάλης Τ.

Δημοσίευση από Μιχάλης Τ. »

Το μόνο που απομένει είναι η έκδοση της προκήρυξης, από την στιγμη που αναρτήθηκε στην διαύγεια είναι επίσημο πλέον!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες