Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Λογικά θα έχει και όριο ηλικίας και ο στρατός θά είναι ένα κτίριο.. άποψη μου πάντα...
Ας εχει τουλαχιστον 40 θεσεις για γυναικες κατι ειναι κ αυτο.. εννοειται πως η μεριδα του λεοντος πρεπει να ειναι αντρες..
Στον ΑΣΕΠ παιδιά δεν σου δίνουν πληροφορίες για προκήρυξη που δεν έχει πάρει ΦΕΚ ! Θα σου πουν ότι να ναι, το λέω και από προσωπική εμπειρία ! Σου μιλάνε λες και δεν υπάρχει καν!
Σπυρο σε ποιο τηλεφωνο πηρες; Πηρα και εγω πριν 10 μερες αλλα δεν εβγαλα ακρη. Αντε καλο απριλη... φιλε Π έχεις καποια αντιστοιχη πληροφορια?;
Λέτε να την φάμε με την προκήρυξη για άλλη μια φορά; πολύ το τραβάνε ρε ***** το από τον Αύγουστο μιλάμε για αυτήν την προκήρυξη... σελιγο φεύγει και αυτός ο μήνας και τίποτε ακόμη... τι να πω... πάντως Σπύρος1μαλ δεν μπορώ να καταλάβω πως σου είπε έτσι ο ΑΣΕΠ ενώ για την προκήρυξη το έγραψαν και στις εφημερίδες πρόσφατα μαζί με τις άλλες προκηρύξεις...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 75
Το ΦΕΚ για τους διοικητικους στο υπουργειο δικαιοσύνης εχει βγει εδω και μια βδομάδα αλλά οι αιτησεις ξεκινανε 15 Απριλιου. Αρα αυτο για μετα το Πάσχα που ειπαν ισχυει.Το θεμα ειναι να δημοσιευθει και το φεκ των σωφρονιστικων, να ξερουμε τι παίζει και ας την τρεξουν οποτε θελουν την προκηρυξη
Παιδιά το ΑΣΕΠ ποτέ μα πότε δεν λέει τίποτα... Το τηλέφωνο που το σηκώνει ένας εκεί τον έχουν απλα για πληροφορίες και τίποτα παραπάνω... Το ΑΣΕΠ ετοιμάζει την προκήρυξή και μετα πάει για ΦΕΚ... Το ΦΕΚ θα βγει πολύ πριν το Πάσχα αλλά οι αιτήσεις μπορεί αλλά και το πιο πιθανό Να είναι μετά το Πάσχα... Εμάς μας νοιάζει να βγει το ΦΕΚ... Οι αιτησεις ας πάνε και Μάιο... Εγώ πάντως τις πληροφορίες που έχω είναι ότι ετοιμάζεται να πάει για ΦΕΚ...
- Glikiotis
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Με συγχωρείς για το σχόλιο μου Π αλλά με τις πληροφορίες σου ή προκήρυξη έπρεπε να έχει βγει 4 φορές, το ξαναλέω να κρατάμε μικρό καλάθι, έτσι ακουγόταν και για ειδικούς φρουρούς και εν τέλει δεν έγινε τίποτα, είμασταν από εβδομάδα σε εβδομάδα τώρα παμε από μήνα σε μηνα
Ειναι πολυ κριμα ολο αυτο , επωδυνο και ψυχοφθορο απο μονο του οποτε δε υπαρχει περιθωριο κοροιδιας , ελπιζω οσοι εγραφαν εδω μεσα να μην ειχαν σκοπο να 'παιξουν'. γενικοτερα τοσο περιμενε κ τοσο κοντα... χωρις φεκ.. κατι δε παει παλι καλα.
Εντάξει παιδιά, μην απογοητεύεστε για δύο πολύ απλούς λόγους:
1ον) Τα τηλέφωνα του ΑΣΕΠ που έχουν να κάνουν με πληροφορίες για το κοινό, αφορούν κυρίως διευκρινήσεις / επιλύσεις αποριών σε ήδη δημοσιευμένες προκηρύξεις. Συνηθίζουν να μην δίνουν πληροφορίες για διαγωνισμούς που επίκεινται να βγουν ή που είναι στα "σκαριά" για δημοσίευση (ΦΕΚ).
2ον) Το ΦΕΚ μπορεί να βγει και τώρα που μιλάμε. Έχει γίνει άπειρες φορές στο παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
1ον) Τα τηλέφωνα του ΑΣΕΠ που έχουν να κάνουν με πληροφορίες για το κοινό, αφορούν κυρίως διευκρινήσεις / επιλύσεις αποριών σε ήδη δημοσιευμένες προκηρύξεις. Συνηθίζουν να μην δίνουν πληροφορίες για διαγωνισμούς που επίκεινται να βγουν ή που είναι στα "σκαριά" για δημοσίευση (ΦΕΚ).
2ον) Το ΦΕΚ μπορεί να βγει και τώρα που μιλάμε. Έχει γίνει άπειρες φορές στο παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Φιλε Glikiotis καμία σχέση η προκήρυξη που λες για τους ειδικούς φρουρούς με αυτήν... Αυτή έχει πάρει έγκριση από όλους και βρίσκεται στο ΑΣΕΠ για να πάρει ΦΕΚ... Με τους φρουρούς περίμεναν έγκριση αοι το Οικονομικών που δεν την πήρε και είχαν ενημέρωσή ότι το Οικονομικών δεν υπογράφει γιατί δεν υπήρχαν λεφτά και έμεινε ετσι... Εδώ είναι τελείως διαφορετικα, αν ήταν να μην την βγάλουν δεν θα πήγαινε ΑΣΕΠ... Σύμφωνο με τον ΔΥΚ το ΦΕΚ μπορεί να βγει και σε 1 ώρα , σε 5 λεπτά δεν παίζει ρόλο... Το ΑΣΕΠ την δικιά μας ετοιμάζει και θα βγει άμεσα.. Φιλικά μιλάω πάντα.
Καλησπέρα παιδιά μόλις έμαθα ότι την επόμενη εβδομάδα θα βγει η προκήρυξή από το ΑΣΕΠ... Αυτά έμαθα από έναν μέσα στο ΑΣΕΠ.. Την δικιά μας ετοιμάζουν.. ΥΠΟΜΟΝΉ παιδιά θα δούμε την άλλη εβδομάδα.. Ότι έμαθα σας λέω και εσάς.
Φίλε Π εγώ θα συμφωνήσω με τον glikioti... από το καλοκαίρι μια φορά μέσα δεν έχεις πέσει και συνεχίζεις να κάνεις προβλεψεις χωρίς λόγο... πριν κάποιες μέρες έλεγες θέμα ημερών και τώρα πάμε για πασχα... θα σε συμβουλευα από την στιγμή που βλέπεις εδώ και τόσους μήνες ότι οι πληροφορίες σου είναι λάθος να μην συνεχίσεις να κάνεις τέτοιου είδους προβλέψεις και απλά να περιμένεις το πότε θα βγει. χωρις να το θες (ελπίζω)είναι σαν να κοροϊδεύεις επειδή σε κοροϊδεύουν κάποιοι αλλοι.
Φιλε Γιώργο οτι μαθαίνω αυτό σας λέω... Η προκήρυξη θα είχε βγει αν δεν ήταν των Δήμων που βγήκε ξαφνικα και έπρεπε να βγει πρώτη... Η προκήρυξη η δικια μας είναι στο ΑΣΕΠ και ετοιμάζεται... Εγώ σου λέω ότι θα βγει πολυυυυυυ σύντομα... Φιλικά πάντα... Και αν δεις με τι άτομα μιλάω και μου τα λένε θα τα πίστευες και εσύ ο ίδιος... Απλά είναι θέμα ΑΣΕΠ και όχι Υπουργείου... Φιλικά μιλάω
Φίλε Π μπορεί επίσης να θεωρήσουν και για κάποια άλλη προκήρυξη εκτός των δημων ότι πρέπει να βγει πριν την δική μας και να πάει ακόμη ποιο πίσω οπότε κουβέντα να γίνεται... έχω καταλάβει ότι κανείς δεν ξέρει τίποτε... και επειδή είσαι σίγουρος ότι θα τους πίστευα σαν εσενα... τότε σου λέω πως όχι ακομα και αν μου το έλεγε ο πρωθυπουργός ο ίδιος γιατί εγώ έχω μάθει στην ζωή μου αν κάποιος με κοροϊδέψει μια φορά να μην τον πιστέψω ξανά... πόσο μάλλον αν με κορόιδευαν επί 7 μηνες. οπότε απλά σταματά να τους πιστεύεις και να μας λες συνέχεια τα ίδια και τα ίδια γιατί δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν εδώ μέσα με ποιους μιλάς από την στιγμή που τίποτε δεν έχει γίνει από αυτά που σου λένε. Φιλικά πάντα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες