Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Ναι φιλε εσυ το βρήκες!! Αυτο ειναι τρολαρει μπορει να ειναι και καθηγητής πανεπιστημίου και για να μην μας κομπλάρει γράφει έτσι! Άσε μας ρε φιλε! Ο άλλος γράφει χειρότερα απο δημοτικό!
Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Babastroumf »

Μάκης έγραψε:Όχι απο γενικό λύκειο! Ενδιαφέρομαι για μέσα κυρίως!!
Είσαι απόφοιτος του 2016;

δκ

Δημοσίευση από δκ »

Μαγκες δοκιμος ειδικων δυναμεων ηταν κανεις;
Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Other Side »

Με λένε Μπρους Γουέϊν, έχω απολυτήριο 19.9 και 397 δέκατα τρίτα, έχω αγγλική-γαλλικη-ρωσικη φιλολογία και είμαι έφεδρος Στρατηγός... Τι λετε παιδιά; Έχω ελπίδες; Ελπίζω οι υπόλοιποι 15.463.987 που θα δηλώσουν να μην έχουν περισσότερα μόρια..

Εικόνα

(Έχετε ξεφύγει εδώ μέσα με την κοροϊδία και την "πλάκα")

Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Other Side έγραψε:Με λένε Μπρους Γουέϊν, έχω απολυτήριο 19.9 και 397 δέκατα τρίτα, έχω αγγλική-γαλλικη-ρωσικη φιλολογία και είμαι έφεδρος Στρατηγός... Τι λετε παιδιά; Έχω ελπίδες; Ελπίζω οι υπόλοιποι 15.463.987 που θα δηλώσουν να μην έχουν περισσότερα μόρια.

Εικόνα

(Έχετε ξεφύγει εδώ μέσα με την κοροϊδία και την "πλάκα")

ΕικόναΕικόναΕικόνα Άστα να πάνε.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Δικαστης

Δημοσίευση από Δικαστης »

Συγνώμη αν βγω εκτός θέματος για λίγο απλά θελω να κάνω μια παράθεση κάπου εδώ και να απευθυνθώ στον Κουρσάρο και στον other side τους οποίους θεωρώ προσωπικά πιο "λογικούς"! Παει στο καλό ότι όλοι εδώ μεσα έχουν απολυτήριο 19,9, αγγλικά γαλλικά κινεζικά, ειδικές δυνάμεις, εντοπιότητα και ότι άλλο μπορεί να έχουν, που και να έχουν όλα αυτά έχουν βγει πόσες άλλες προκηρύξεις και με δλειες γραφείου και πόσες άλλες δλειες που με τετοια προσόντα θα μπορούσαν να έχουν μια αξιοπρεπή δλεια! Τεσπα ας το αφήσουμε και αυτό!

Οι περισσότεροι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να διαβάσουν τι έχει υποθει στις προηγούμενες σελίδες και ρωτάνε πραγματα που έχουν ήδη απαντηθεί στην προηγούμενη σελιδα 'η ακόμα και να μπήκαν ρωτάνε πάλι ξανά τα ίδια και τα ίδια (εγω με 16 μπαίνω; Εγω με Ε. Δ μπαίνω;) Ε όχι ρε φιλε αρνούμαι δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό δηλαδη τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις κάποια πραγματα και να μπεις στον κόπο να διαβασεις προηγούμενες ερωτήσεις-απαντήσεις και να αναρωτηθεις μήπως κάποιος άλλος έχει την ίδια ερώτηση με εμενα;

Όχι δεν είναι απλά ΚΑΝ'ΤΟ! Επισης που να ξέρει ο καθένας εδώ μεσα τι θα ζητάει η προκήρυξη ο καθένας θα λέει το μακρύ και το κοντό του δεν το καταλαβαίνετε δλδ; Σταματήστε και κάντε υπομονή όπως όλοι, μην επαναλαμβάνεστε και ας κάνουμε μια εποικοδομητική συζήτηση! Ημαρτον! Δεν μπορούμε να συννενοηθουμε εδώ μεσα και περιμένετε να συννενοηθουμε και στην σχολη! Τελος! Δικαστης!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αποφάσισα από σήμερα να ΜΗΝ εγκρίνω από εδώ και πέρα μηνύματα ιδίου ή αντίστοιχου περιεχομένου, τρολλαρίσματα και τα συναφή. Όσοι επισκέπτες / μη εγγεγραμμένα μέλη βαριέστε να διαβάσετε τις προηγούμενες σελίδες, πολύ απλά θα μένετε με την... "απορία".

Επίσης, έχω ξανά γράψει, αλλά μάλλον δεν έγινε κατανοητό, ότι ΔΕΝ μπορούμε να γνωρίζουμε (για τελευταία φορά), ποιοι έχετε ελπίδες και ποιοι όχι. Και ένα παιδάκι του Δημοτικού μπορεί να το καταλάβει αυτό. Θεωρητικά έχετε όλοι ελπίδες, μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

ΥΓ: Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινε αντιληπτό και να μην έχουμε πάλι τα ίδια και τα ίδια, διότι θα αναγκαστούμε να λάβουμε επιπλέον μέτρα.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά,

Kate

Δημοσίευση από Kate »

Καλη σαρακοστη με υγεια και επιτελους ας ξεκαθαρισει το τοπιο να ξερουμε τι θα γινει
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Κατε είσαι Από Άνδρο;
Dim

Δημοσίευση από Dim »

Άποψη μου είναι πώς ο στρατός θα είναι μέσα στα μόρια δεν μπορεί να έχει μόνο το απολυτήριο... καλή σαρακοστή σε όλους!!!
Bill1993

Δημοσίευση από Bill1993 »

Καλα ας βγει μια και ολα τα υπολοιπα έρχονται.. παντως εκτος απο το workenter δεν εχει ακουστει απο πουθενα αλλου για την προκηρυξη, λετε τζαμπα να περιμενουμε;
Dim

Δημοσίευση από Dim »

Ελπίζω να βγει σύντομα... να ξεκαθαρίσει τι θέλει και τί όχι... λένε πως είναι η επόμενη μετά τους δήμους τι να πω...
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

Παντού έχει γραφτεί και ακουστεί! Οτι θα βγει είναι γνωστό και σίγουρο, αυτό που δεν είναι σίγουρο είναι τα κριτήρια μοριοδοτησης και το όριο ηλικιας. Αφού θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ (όχι υπό την εποπτεία όπως οι προηγούμενοι) θα διαφέρει σε αρκετά. Νομίζω πως θα είναι αντισυνταγματικο να έχει όριο ηλικίας μέσω ΑΣΕΠ. Απαγορεύεται απ' το Σύνταγμα η διακριση ηλικιων σε προσλήψεις με εξαιρεση τα σώματα ασφαλείας και αφού οι σοφρονιστικοι κατέχουν πολιτική ταυτότητα δεν συγκαταλέγονται στα σωματα ασφαλείας. Όλα αυτά όμως είναι υποθεσεις.
Bill1993

Δημοσίευση από Bill1993 »

Επισης και η διακριση στον αριθμο ανδρων-γυναικων ειναι αντισυνταγματικη αλλα δεν νομιζω σε φυλακες ανδρων να παρει γυναίκες... Οι φυλακες ειναι διαφορετικο καθεστως οποτε σιγουρα θα εχει τροποποιησεις σε σχεση με μια απλη προκηρυξη γραμματεων κτλ. Εξάλλου και ο φυτρακης ειχε πει οτι εινσι ειδικη προκηρυξη με ειδικα προσοντα. Ας ελπισουμε οτι θα βγει συντομα και θα μαθουμε...
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Πήρα τηλ στον ΑΣΕΠ και μου είπαν οι προκηρύξεις που έχουν πάρει ΦΕΚ θα βγουν μετά το Πάσχα μου μιλάτε κύριε για μια προκήρυξη που εδώ στον ΑΣΕΠ απλά έχει ακουστεί δεν υπάρχει τίποτα εδώ αν υπήρχε θα είχε δημοσιευθεί να πάρει ΦΕΚ με λίγα λόγια συνεπώς μου λέει έχουμε 2 προκηρύξεις οι οποίες θα βγουν μετά το Πάσχα για τους πρόσφυγες και την ΕΥΔΑΠ τίποτα άλλο μετά το Πάσχα αν αλλάξει κάτι θα έχουμε νέα Καλή Σαρακοστή...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες