Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Αν φτασαμε τοσο κοντα κ δε βγειΚριμα κ κουραγιο σε ολους μας... πιο καλα να μην μας ειχαν αναστατωσει με ολο αυτο
προς στο τελος του μινα να ιστε ετιμι για τις ετισις
http://syefkka.blogspot.gr/2018/02/blog-post.html?m=1 Πολύ σύντομα θα βγει θέμα ημερών..
Αντεεεε θελω καφεεεε ρε τρελέ κ τυρόπιτα να πιούμε (κερνάς εχουμε πει)

Για να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα...http://workenter.gr/dimosio/eidiseis/piges-asep-thema-hronoy-i-ekdosi-tis-prokiryxis-gia-588-sto-yp-dikaiosynis
527 άτομα για προσωπικό φρούρησης σύμφωνα με το άρθρο του workenter.. καλός αριθμός!!
90 θα είναι οι εξ φρουροί γύρω στους 400 οι σωφρονιστικοί και οι υπόλοιποι σε άλλες ειδικότητες Μακάρι να ήταν 557 οι εξωτερικοί 

Καλημερα μηπως ξερεις για τις γυναικες ποσες θεσεις ειναι;
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 16
Αυτό πως το γνωρίζεις φιλε μου; Εισαι μεσα στη δουλειά;
Είμαι εξ φρουρός κ υπηρετώ από το 2000 90 εξωτερικούς θα παρει από την προκήρυξη κ άλλους το πολύ δέκα από ΟΑΕΔ περιμένουμε πως κ πώς να βγει μήπως κ Πάμε μετά από τόσο καιρό κοντά στα σπίτια μαςΠροσωπικά κοντεύω να αλλάξω κ δεύτερο αυτοκίνητο με τόσα χιλιόμετρα που έχω κανει

Λογικά σε όλες οι σωφρονιστικοί με τόσες συνταξιοδοτήσεις έχουν φοβερό πρόβλημα. Στις φρουρές είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα αλλά και πάλι υπάρχει κίνδυνος με την κινητικότητα να φύγει μεγάλος αριθμός πρώην δημοτικων Τέλος μπορεί να πάρει και για το νέο κατάστημα κράτησης στη Δράμα
Φιλε φρουρε.. ποσο ηταν η βαση οταν μπηκες; και πια τα κριτιρια γενικα?
Θα μπορούμε να κάνουμε τα χαρτιά μας για οποιοδήποτε σωφρονιστικό ίδρυμα θέλουμε; Πχ εγώ μένω Αθήνα, θα μπορώ να τα κάνω για Δράμα;
Σας ευχαριστώ.
Σας ευχαριστώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες