Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Δικαστης

Δημοσίευση από Δικαστης »

Φίλε Μαρίνο σε παρακαλώ διόρθωσε τα ορθογραφικά σου. Δηλαδή ήμαρτον! Δεν θέλω να γίνω κακός αλλά αν όντως δεν μας δουλεύεις, πες μου πιστεύεις ότι με τέτοια ορθογραφία, τέτοιο επίπεδο γνώσης αξίζει να δηλώσει συμμετοχή σε έναν τέτοιο διαγωνισμό; ... υποβαθμίζεται αυτομάτως... Συγγνώμη αλλά κάνε κάτι να βελτιώσεις την ορθογραφία σου σε παρακαλώ!
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Αηδία καταντήσατε ορισμένοι με τις εξυπνάδες σας.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

φιλεμου... Π με ολο το σεβασμο να κανο μια αδιακριτι εροτισι αν θες μου απαντας φισικα αν οχι το σεβομε απολιτα εσι εχις προιπιρεσια.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Ρε μαρινο τι προϋπηρεσία λες συνέχεια από άλλο πλανήτη έχεις έρθει; και που κολλάνε οι security με τις φυλακές για προϋπηρεσία; τι νομίζεις ότι είναι οι φυλακές πυροσβεστικη που έπαιρναν εποχικούς να σβήνουν τις φωτιές; χαίρομαι πάντως που είσαι σίγουρος ότι θα μπεις λόγο ηλικίας... άρα όποιος είναι 32 μπαίνει... ότι ναναι πραγματικά.
Π

Δημοσίευση από Π »

Χαχαχαχαχχαχα φίλε Γιώργο έκλαψα... Άστον άνθρωπο να κάνει τα όνειρά του...32 χρόνων είναι παιδιά θα έχει προϋπηρεσία σαν σεκιούριτι οπότε θα είναι ο πρώτος στην σχολη 😂😂😂
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Φιλε Μαρίνο δεν πρόκειται να μπει προϋπηρεσία για κανενα λόγο στο λέω γτ έχω φίλο στο ΑΣΕΠ που δουλευει χρόνια!! Το βασικό προσόν θα ειναι ο βαθμός απολυτηρίου!!
Ι

Δημοσίευση από Ι »

Εσυ φιλε στρατο που εχεις μεγάλο βαθμο θα σε βαλουνε διευθηντη Εικόνα
Π

Δημοσίευση από Π »

Όχι φίλε ΜΑΡΊΝΟ δεν έχω προϋπηρεσία.. Απλά στο λέω γιατί δεν ξέρω ποιος στο έχει πει αυτό και σου δίνει ελπίδες.. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να γίνει αυτό στο λέω Εγγυημένα... Σου είπα βασικό προσόν είναι βαθμός απολυτηρίου αγγλικά και αν θα μπει εντοπιότητα... Φιλικά στο λέω
Delaxidia

Δημοσίευση από Delaxidia »

Παιδιά εγώ πολύτεκνος , προστάτης ( που ποτέ δεν έπιανε ) Λύκειο , και γεννημένος Χανιά ( αν βγάλει για εκεί ) δε νομίζω να μπω ούτε με σφαίρες
Στρατος

Δημοσίευση από Στρατος »

Εγώ φιλε δεν έχω μεγάλο βαθμό 17 έχω κ ειδικές δυνάμεις και αγγλικά και ποκυτεκνος!! Αυτα!! Τώρα θα δούμε τα κριτήρια και βλέπουμε!!
Μάκης

Δημοσίευση από Μάκης »

Ναι παιδιά εχει δίκιο ο Μαρίνος αν έχεις προϋπηρεσία και εισαι και 32 θα μπεις σίγουρα! Επίσης οι ειδικές δυνάμεις μπορει να ειναι και απαραίτητο προσόν όπως στο λιμενικό!!
μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

Σημειώστε τα απαραίτητα προσόντα:
- Δίπλωμα ειδικότητας «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων»
- Καλή γνώση ξένης γλώσσας (μόνο για ημερήσιους)
- Εμπειρία (δεν είναι απαραίτητο προσόν - δίνει, όμως, μέχρι 588 μόρια - 84 μήνες προϋπηρεσίας... Για τους 280 του ιπουργιου πολιτισμου μοριοδοτιτε ι προιπιρεσια ιπομονι λιπον και θα διτε ποσο δικιο εχο και για τους σοφρονιστικους
Π

Δημοσίευση από Π »

Άλλο φύλακας σε Μουσείο και αλλο εξωτερικός φρουρός σε φυλακές... Φίλε Μαρίνο δεν ξέρω ποιος σου λέει τέτοιες βλακείες αλλά στο ξανα λέω ακόμα μια φορά... Μην κανεις όνειρα για προϋπηρεσία δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο... Φιλικά στο λέω και επειδή θες να μπεις και σε καταλαβαίνω απολυτα όπως όλη μας... ΒΑΣΙΚΌ ΠΡΟΣΌΝ Βαθμός απολυτηρίου αγγλικά και αν ΛΈΩ ΑΝ μπει εντοπιότητα... Φιλικά στο λέω
P.O

Δημοσίευση από P.O »

Για να λήξει το θέμα, προϋπηρεσία σε τι ρε παιδιά;
Έχει φυλάξει κανένας security αλβανούς δολοφόνους, ληστές, εγκληματίες γενικά με 2 και 3 ισόβια και ξέρει πως να τους διαχειριστεί;
Τα πάντα μαθαίνονται μέσα από την δουλεία, πιστέψτε με ότι αν δεν μπείτε μέσα δεν μπορείτε να καταλάβετε...

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από D.Y.K »

μαρινος έγραψε: Σημειώστε τα απαραίτητα προσόντα:
- Δίπλωμα ειδικότητας «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων»
- Καλή γνώση ξένης γλώσσας (μόνο για ημερήσιους)
- Εμπειρία (δεν είναι απαραίτητο προσόν - δίνει, όμως, μέχρι 588 μόρια - 84 μήνες προϋπηρεσίας... Για τους 280 του ιπουργιου πολιτισμου μοριοδοτιτε ι προιπιρεσια ιπομονι λιπον και θα διτε ποσο δικιο εχο και για τους σοφρονιστικους

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά μην επιμένεις σε κάτι που δεν γνωρίζεις. Το έχεις ήδη γράψει αρκετές φορές και σου γράφουμε όλοι που στην τελική έχουμε τεράστια εμπειρία από διαγωνισμούς, ότι κάτι τέτοιο στον συγκεκριμένο διαγωνισμό ΔΕΝ ισχύει.

Τα έχεις κάνει λίγο "σαλάτα" στο μυαλό σου και ως ένα βαθμό είναι λογικό.

Τα προσόντα που έκανες αντιγραφή - επικόλληση από αλλού, αφορούν το Υπουργείο Πολιτισμού και τους φύλακες σε μουσεία (Φύλακες, Νυχτοφύλακες ΔΕ). Καμία σχέση δηλαδή.

Φιλικά,

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες