Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Φρουρος

Δημοσίευση από Φρουρος »

Είμαι εξ φρουρός και θέλω να θέσω για προβληματισμό δύο ερωτήματα. Επειδή λοιπον ακούω για 40000 αιτήσεις άλλοι λένε για 60000 ρωτω όλοι αυτοί ξέρουν που πάνε να μπλέξουν; μπορούν να τα καταφερουν; στην Αυστρία πριν λίγο καιρό σε αντίστοιχη προκήρυξη είχαν μηδενικές αιτήσεις συμμερίζομαι την αγωνία σας χρειάζεται ομως συνειδητή επιλογή κ όχι μόνο επαγγελματική αποκατάσταση καλή επιτυχία στον καθένα ξεχωριστά και να ξέρετε ότι η ΥΕΦΚΚ για μένα είναι ότι καλύτερο υπάρχει
alex

Δημοσίευση από alex »

Τι θα δουμε απο κοντα φιλε " P.O. ";
Στρατος

Δημοσίευση από Στρατος »

Εντάξει άμα έχεις οικογένεια και παιδια εσένα θα σε πάρουν και με 12 απολυτήριο! πλακα μας κανεις ;
Άβαταρ μέλους
Glikiotis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Glikiotis »

Όσον αφορά τις αιτήσεις κατά την προσωπική μου γνώμη πιστεύω θα ξεπεράσουν τις 70.000
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Diasostis31 »

40 και 70 χιλιάδες αιτήσεις που γράφετε δεν μαζεύονται ουτε σε ΔΕ θεση για γραμματέας.Στην προηγούμενη του λιμενικου που ηταν μονο για ειδικες δυναμεις, οι αιτησεις ήταν λιγοτερες απο 2.000 .

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ας μην υπερβάλλουμε σε ότι έχει να κάνει με τον αριθμό των αιτήσεων. Ένα θετικό στοιχείο είναι ότι, στο συγκεκριμένο διαγωνισμό θα υπάρξει διαχωρισμός και "διοχέτευση" των υποψηφίων σε διάφορες ειδικότητες (επιστημονικό προσωπικό, φύλακες κλπ), σε αντίθεση με άλλους διαγωνισμούς ένστολου προσωπικού.

Αφήστε όμως πρώτα να δούμε τους όρους και τις προϋποθέσεις και μετά τα συζητάμε.

Η γνώμη μου είναι ότι, μεγάλο όγκο αιτήσεων θα έχει ο διαγωνισμός που αφορά τους Δήμους.

Μάρτιος

Δημοσίευση από Μάρτιος »

Παιδιά λογικά οι αιτήσεις θα ξεπεράσουν το 1.650.000 καλή τύχη σε όλους!!
Π

Δημοσίευση από Π »

Παιδιά με την έρευνα της αστυνομίας θα ξεπεράσουν τα 2.000.000 χαχαχαχαχ
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από swat_521tpn »

Καλημέρα !!Φιλικά πάντα..
Νομίζω οτι κάποιοι πραγματικά δεν εχουν αίσθηση της πραγματικότητας και ιδέα για το πως είναι μια προκήρυξη με αυτά που διαβάζω.

Εαν δεν έχετε λάβει ποτέ μέρος σε κάποια ή δεν έχετε μπει στον κόπο να αναζητήσετε λεπτομερώς το πως είναι και όλες της τις προεκτάσεις.

θα σας συμβούλευα να μην κάνετε υποθέσεις και προβλέψεις. παρα μόνο να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και να υποβάλλετε λογικές ερωτήσεις.

Και όχι, ερωτησεις που κανένας δεν γνωρίζει αφού δεν εχει δημοσιευτεί ακόμη.

Δείξτε υπομονή, και σύντομα θα μας λυθούν όλες οι απορίες μόλις την διαβάσουμε!!!

μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

ρε πεδια χαλαροστε με το τρομερο αριθμο ετισεον θα ινεε τετιο τροπο φταγμενι που θα μπουνε αφτι που πρεπι με προιπιρεσια ιτε σας αρεσι ιτε οχι ιπαμε ι προιπιρεσια μοριοδοτιτε σιγουρα ισος να εχι κιενα χρονο απαρετιτι προιπιρεσια αφτο ισος αλα ι προιπιρεσια θα μετρισι ποσι ινε ι ψιλι σεκιουριταδες με προιπιρεσια επιτελους νανε βαρα βαρα 300 κιε ουτε ενοο φισικα φιλακιες με τουλαχιστον μια 5 ετια ενσιμα οπχι εχετε ιεκ αδια διπλοματα πλιροφορικι προιπιρεσια αγλικα κιε μεχρι 32 ιστε μεσα κιε αφτι που θα μπουνε ι πιο πολι θα ιμαστε μεγαλι οπος εγο
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε Μαρίνο αυτό που σκέφτεσαι για προϋπηρεσία και τέτοια Να τα ξεχάσεις στο λέω φιλικά... Βασική προσόν Βαθμός απολυτηρίου αγγλικά και αν θα μπει εντοπιότητα... Ότι άλλο νομίζεται ότι θα βάλουν καλό είναι να το ξεχάσετε... Φιλικά μιλάω πάντα
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Ναι ρε 1.500.000 κ λιγο λες.1 διςς θα παει καπου
Delaxidia
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Delaxidia »

Παιδιά καλησπέρα , σήμερα μπήκα στο φορούμ, εάν μου το επιτρέπεται να ρωτήσω , τελικά βγήκε η μάθαμε κάτι νεότερο αν θα βγει η προκήρυξη ; Έχω πιάσει από την αρχή το φόρουμ αλλά μπερδεύτηκα Ευχαριστώ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από D.Y.K »

Delaxidia έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, σήμερα μπήκα στο φορούμ, εάν μου το επιτρέπεται να ρωτήσω, τελικά βγήκε η μάθαμε κάτι νεότερο αν θα βγει η προκήρυξη ; Έχω πιάσει από την αρχή το φόρουμ αλλά μπερδεύτηκα Ευχαριστώ

Γεια σου και καλώς ήλθες στο φόρουμ,

Η προκήρυξη δεν έχει βγει ακόμη. Σύμφωνα με όλες τις πηγές, είναι δρομολογημένη για να βγει στο προσεχές διάστημα.

Σε συμβουλεύω να παρακολουθείς το φόρουμ, καθώς θα σπεύσουμε να δημοσιεύσουμε οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη αφορά τον επικείμενο διαγωνισμό.

Delaxidia
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Delaxidia »

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντηση , θα παρακολουθώ κ ότι μάθω θα το δημοσιεύω !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες