Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Καλές οι εικασίες, καλός ο διάλογος / αντίλογος, καλοί οι συνδικαλιστές, καλός και ο ΑΣΕΠ, αλλά ότι και να λέτε / λέμε, είναι απλά λόγια του αέρα και φυσικά μέχρι να βγει η προκήρυξη, που κατά τα φαινόμενα, θα βγει πολύ σύντομα, ΔΕΝ ισχύει τίποτα απ'τα προαναφερθέντα. Εγώ αν ήμουν στη θέση σας, θα κρατούσα μικρό καλάθι. Θα έχετε αντιληφθεί (λογικά), ότι δεν ζούμε σε μια Χώρα, με προκαθορισμένες πλατφόρμες/φόρμουλα, σε κανένα επίπεδο. Μιλάμε για μπανανία. Οι άνθρωποι είναι καρναβαλιστές.
Φιλικά,
Φιλικά,
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 85
Σε λιγους μηνες θα βγει προκηρυξη για οδηγους στο ελτα με ασεπ. Θα εχει ή οχι απαραιτητη προυποθεση το διπλωμα; Με την δικη σου σου λογικη οχι. Το ασεπ εφοσον τις αναλαμβανει εξ ολοκληρου θα προσαρμοστει στις αναγκες τς εκαστοτε προκηρυξης... θα συμφωνησω οτι οι ανθρωποι ειναι εκτος τοπου και χρονου και ολα μπορουν δυστυχως να συμβουν. Στην ουσια τωρα, ολοι στο συνταγμα για την Μακεδονια μας... τα λεμε εκει...
Καλησπέρα! Να ευχηθώ σ όλους καλή επιτυχεια και μακάρι να πετύχετε τους στόχους σας! Διαβαζω απόψεις για την μοριοδότηση για ειδικές δυνάμεις και όλα τα παραπάνω! Πιστεύω πως για μια τέτοια υπηρεσία είναι όλα χρήσιμα , όσοι από εμάς είμαστε Δεα και Ειδικές Δυνάμεις θυμόμαστε την εκπαίδευση μας όποτε πιστεύω ότι η κοινή λογική λέει ότι κάτι από αυτά θα υπάρχει! Έστω για Δεα πιστεύω θα υπάρχει κάτι , θα ήταν άδικο κατά την γνώμη μου! Οσοι πήγανε κάνανε παραπάνω θητεία και αλλά πολλά, είμαι σίγουρος τα γνωρίζεται όλοι !
-
Π μπορει να μην δινει μορια αλλα το θεωρει απαραιτητο προσον. Διαβασε απαραιτητα προσθετα προσοντα με κωδικο 054. Αναφερει οτι απαιτειται γ κατηγοριας σε ισχυ.
Φίλε στα ΕΛΤΑ δεν μοριοδότη τα διπλώματα σου λέει ότι πρέπει Να έχεις... Άλλο το πρέπει Ν εχεις και άλλο το Να δίνει έξτρα μόρια... Εμείς μιλάμε για έξτρα μόρια όπως ήταν παλιά και στους ειδκους φρουρούς και στο λιμενικό και σε άλλα... Αυτό θέλω να πω ότι δεν θα δίνει μόρια απλά θα σου λέει να έχεις δίπλωμα υποχρεωτικά... Στα ΕΛΤΑ ας πούμε ότι ζήταγε για 50αρι υποχρεωτικά δίπλωμα και κάποιος που έχει ανεξαρτητω δεν θα παίρνει έξτρα μόρια αυτό θέλω να πω... Ας βγει πρώτα ο θεος και θα το δούμε... Η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!
Λοιπον παιδες καλησπερα. κανονικα και λογικα οι δεα ειδικων δυναμεων πρεπει να εχουν τα κυριαρχα μορια για εξωτερικους αλλα και εσωτερικους.. απο κει και περα λυκειο και διπλωματα και οριο υψους 1,75... αυτα ειναι υπερ αρκετα για το συγκεκριμενο επαγγελμα..
μαγιες ενα ινε σιγουρο ιεκ σεκουτιτι στανταρ στανταρ κιε α επικουρια με αδια οπιος εχι για δικιεομα σετοχις
Προκήρυξη για οδηγούς σε οποιαδήποτε εργασία είναι λογικό να θέλει δίπλωμα απαραίτητα! Για φρουρούς δύσκολο ! Σαν προσόν χρειάζεται αλλά όχι γενικά! Γνώμη μου !
-
Απλα επειδη κανουν μεταγωγες και οδηγαν μηχανες μου φαινεται παραλογο. Φαντασου να παρει 160 και απο αυτος να εχουν διπλωμα γ κατηγοριας 5,6 ατομα... θελω να πω οτι ειναι βασικο προσον. Τεσπα ας ελπισουμε οτι αυτη τη βδομαδα θα εχουμε καλα νεα.
Δηλαδή βρε μαγκες μονο όσοι εχουν μεγαλο βαθμο στο απολυτηριο θα μπούνε με τα λεγομενα σας. Ολα τα αλλα ερχονται δευτερα. Και δεν θα παίξει ρόλο αν εχεις οικογενεια παιδια και οτι αλλο μπορει να δινει μορια. Αμα ειναι έτσι να μην κάνουμε εμείς που δεν εχουμε μεγάλο βαθμό. Να κανουνε αιτηση μονο του πανεπιστημιου ε, αμα πια ημαρτον.
Όσον αφορά τα διπλώματα και στις παλαιότερα προκήρυξης εξωτερικής φρουράς το είχε σαν πρόσθετο προσόν !! Όποτε από πάντα δεν ήταν απαραίτητο ! Δεν βλέπω λόγο να είναι τώρα !
Εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτά που είπε ο φίλος D.Y.K... οτι και να λέμε θεός είναι μόνο ένας και αυτός ξέρει... όλα τα υπόλοιπα είναι απλές εικασίες... ζούμε σε μια χώρα που όλα αλλάζουν μέσα σε μια νύχτα... για αυτό η τόση μεγάλη σιγουριά για κάποια πράγματα για μένα είναι λάθος... και αν ο ΑΣΕΠ επειδή θεωρεί τους σωφρονιστικούς πολιτικό προσωπικό αλλά παρόλα αυτά κουβαλάν όπλο και έχουν την ευθύνη ενός εγκληματία πιστεύει ότι είναι σωστό να μην υπολογίζει ειδικές δυνάμεις, δεα η οποιους άλλους έχουν λάβει μια εκπεδευση παραπάνω τότε όλα τα άλλα είναι περιττά...
Φιλε μαρινο αυτο για ιεκ που το στηριζεις το ξερεις απο εγκυρες πηγες η ειναι η γνωμη σου, παντως γνωμη μου δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο δλδ να εχουν δικαιωμα συμμετοχης μονο οσοι εχουν τελειωσει ιεκ για σεκιουριτι
Κύριοι ότι εχω ακούσει εδω μέσα σχετικα με την δουλεία δεν ισχυει τίποτα...Θα τα δείτε από κοντα

Μαγκες αυτη η δουλεια δεν ειναι για ολους.. δεν ειναι απλα μια δημοσια αποκατασταση. Η δουλεια αυτη ειναι πολυ ψυχοφθωρα θελει μεγαλες ψυχικες αντοχες.. και οσοι εμφανιζονται κυριαρχοι με απολυτηρια μεγαλα, και πτυχια ΑΕΙ και αψυφουν τις ειδικες δυναμεις γνωμη μου ειναι να κοιταξουν να πανε σε κανα υπουργιο σε γραφεια.. θα δοιτε μετα τις προσληψεις οι μισοι θα πανε για παρετιση με το που πεσει η πρωτη απυλη στην πτεριγα.. φιλικη συμβουλη..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες