Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από glock »

Μαγκες καλησπερα μετραει μερες η προκυρηξη... Σας περιμενουν με ανοιχτες αγκαλες οι παλιοι...
Sam

Δημοσίευση από Sam »

Γνωριζει κανεις απο την προκηρυξη του 2008, αν οι εσωτ και εξωτ θα ειναι στην ιδια προκηρυξη; Για παραδειγμα εγω θελω μονο εσωτερικος, θα συναγωνιστω και τους υποψηφιους για εξωτερικη φρουρα; Συζητηση να γινεται...
Ν

Δημοσίευση από Ν »

Με απολυτήριο κάτω απο 16 δεν υπάρχει λόγος να κανει κάποιος την αίτηση δεν εχει νόημα οι θέσεις ειναι λίγες!! Εικόνα
Χρηστος Λαρισα

Δημοσίευση από Χρηστος Λαρισα »

#Σας περιμενουν με ανοιχτες αγκαλες οι παλιοι# Ειρωνικά το λές αυτό;
I

Δημοσίευση από I »

Μαγκες να σας ρωτήσω εγώ που ήμουν δεα πζ εχω οικογενεια με τρία παιδιά ειμαιεαπο πολυτεκνο οικογενεια εχω καθολου ελπίδες
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε το ΒΑΣΙΚΌ είναι ο βαθμός απολυτηρίου... Αν δεν έχεις μεγάλο βαθμο θα είναι λίγο Θέμα
Bill1993
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Bill1993 »

Δεν ειναι και λιγα τα ατομα, συμφωνα με τις φημες ειναι 500 +++ οποτε και με 15 απολυτηριο υπαρχουν πιθανοτητες, λιγες μεν αλλα υπαρχουν... και επιπλεον ελαχιστες γυναικες. Π ξερεις αν θα ειναι κοινή η προκηρυξη των εσωτ. με των εξωτ. Θα μπορουμε να δηλωσουμε και τα δυο?; Αυτο ειναι το βασικο...
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε Bill άλλη προκήρυξή η μεσα άλλη η έξω τελείως διαφορετικές θα ειναι... Μπορεί Να βγουν μαζί αλλά θα μπορείς να δηλώσεις και στις 2 Και όπου περάσεις... Αλλά άλλη οι Εξωτερικοί και άλλοι οι Εσωτερικοί... Αν δηλώσεις στους εξωτερικούς θα αναμετρηθεις με τους 100 που θα πάρει -20% που θα είναι του ΟΑΕΔ... Έτσι αντίστοιχα θα είναι και για τους εσωτερικούς μέσα στους 400 που θα πάρει -20%πάλι από ΟΑΕΔ...
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από glock »

Οχι φιλε μου, απλα φιλος εξ. Φρουρος μου λεει συνεχεια για ρεπο που δεν παιρνουν... Γι αυτο τον λογο αναμενουν νεα ατομα
Αν

Δημοσίευση από Αν »

Απο 16,5 και πάνω τουλάχιστον απολυτήριο για να έχεις ελπίδες! Γιατί σε πάνω απο 40.000 που θα ειναι οι συμμετοχες οι 500 θα έχουν σίγουρα πάνω απο 16 απολυτήριο! Όποτε δύσκολα τα πράγματα παιδιά η αλήθεια ειναι αυτή!!
Π

Δημοσίευση από Π »

Φιλε glock ξερω πολύ καλά ότι δεν παίρνουν ρεπό όπως και στον ΚΟΡΥΔΑΛΛΌ που έχω πολλούς γνωστούς.. Αλλά τα άτομα που σου λέω είναι τόσα δεν έδωσαν αλλα λεφτά για παραπάνω άτομα... Μακάρι να ήτανε παραπάνω άλλα δύσκολα Να ξέρεις...
Babis25

Δημοσίευση από Babis25 »

Απολυτήριο 16.5 από ενιαίο, ειδικές δυνάμεις, τρίτεκνος, λοουερ, δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής. Έχω πιθανότητες για εξωτερικούς;
Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Other Side »

Έχω την εντύπωση πως μόνο για μια εκ των δύο θέσεων θα μπορεί να δηλώσει κάποιος και όχι και για τις δύο.Άμα είσαι επιτυχόντας και στις δύο θα κάνεις δύο πόστα; !! Απλή λογική να χρησιμοποιούμε!

Bill1993
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Bill1993 »

Αμα εισαι επιτυχων και στα δυο θα επιλεξεις και την θεση σου θα παρει ο αμεσος επομενος. Αλλα κρατηστε μικρο καλαθι σχετικα με τα μορια διοτι οι σεβαστες πληροφοριες του Π ειναι απο συνδικαλιστες και μου φαίνεται απιθανο οι ανθρωποι του ασεπ ν τους ειπαν την μοριοδοτηση. Επιπλεον οι εξωτ θοδηγουν φοτηγακια και μηχανες οποτε ειναι απιθανο να μην δινονται μορια στα διπλωματα. Φιλικα και υπομονη μεχρι να βγει
Π

Δημοσίευση από Π »

Αν δείτε τον νόμο που διέπει το ΑΣΕΠ θα καταλάβετε πολλά.. Πότε μα πότε δεν έχει βγάλει προκήρυξη και να δίνει μόρια σε μηχανάκια σε οχήματα και τέτοια... Επειδή έχουμε μάθει τόσα χρόνια όλες τις προκηρύξεις που παίρνανε μόρια ΌΛΑ αυτά που λέτε ήτανε επειδή όλες οι προκηρύξεις γινόντουσαν από τα Υπουργεία και απλός βάζανε το ΑΣΕΠ εποπτεία... Τώρα όμως τέλειωσαν αυτά και τώρα βγάζει όλες τις προκηρύξεις εξολοκλήρου το ΑΣΕΠ... Μακάρι να έδινε στα διπλώματα γιατί και εγώ έχω όλα τα διπλώματα αλλά δυστυχώς δεν θα τα βάλουν... Εδώ στους Δήμους που βγήκε παίρνει οδηγούς στα απορριμματοφόρα και δεν έχει πουθενά μέσα μόρια για διπλώματα.. Από κει να καταλάβετε το ΑΣΕΠ τι ρόλο παίζει με τα μόρια... Καλημερα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες