Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Έρχεται και η σειρά μας.
http://workenter.gr/dimosio/eidiseis/ston-aera-i-prokiryxi-toy-yp-dikaiosynis
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Ναι για τα τατουαζ για. πες μας.. Πες μας; επειδη είμαστε εξωτερικοί κ βλεπω τα σχολια σου κ γελαμε. Πες..
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Φιλαράκι μου. Δεν κόβουν. Καταρχην. Ειδικα οι εσωτερικόι. Δεν θεωρούνται σώματα αασφάλειας. Μεχρι κ στους ειδικούς φρουρούς επιτρέπονται πλέον απλα οσα φαίνονται μη προκαλούν(δεν λεμε μανικια ).. περιμένουμε
μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

Οποτε φιλε αν λει το αθρο εσος και 5 μαρτιου ι ετισις αφτο λογικα σιμενι αφου ινε ι 2 προκιριξη ι φρουροι οτι θα ξεκινισουν μετα τις 5 πιθανον
ανωγεια κατωγεια

Δημοσίευση από ανωγεια κατωγεια »

Κώστα φιλαράκι μάθε ν διαβάζεις ταγάρι κ μετά έλα ν σχολιάσεις!! Εγώ δν είπα ότι κόβουν είπα τν απόφαση τ ΣΤΕ τν ξέρετε; αν τν ξέρετε δν χρειάζεται ν γράψω τπτ κ είσαι εξωτερικός; Έχε τ νου σου γτ εμενα η Αδερφή μ ειναι αρεοπαγίτης.. Κ δν χρειάζεται ν μ κάνει κάνεις μάθημα γ νόμους κριτήρια κτλπ. Τ λέμε στν σχολή ταγάρι...
ανωγεια κατωγεια

Κ γ πες μ ρ Κώστα εσείς οι εξωτερικοί γτ απ ότι είδα είσαι εξωτερικός δν περιμένεις ν μπεις... έκανα λάθος πριν δν θ τ πούμε στν σχολή!!! Μ λες γ τς εσωτερικους ότι δν πιάνεται σώμα ασφαλείας συμφωνώ αλλά σίγουρα δν περίμενα εσένα γ ν μ τ πεις.. εσείς οι εξωτερικοί είσαστε σώμα ασφαλείας δλδ; γτ εγώ αλλά ξέρω αν είστε πες μ "άρθρο" ... α ρε κακομοίρη (περιμένουμε)
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Λίγο την ορθογραφία σου να κοιτάξεις Μαρίνο, όσο για την δερματοστιξία ότι ειπε ο Κώστας.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Άβαταρ μέλους
Glikiotis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Glikiotis »

Ρε Μαρίνο επίτηδες το κάνεις;
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Πεστα αδερφέ μου. Γιατι θα μαε κάνουν νσ ξεχάσουμε αυτα που ξέρουμε. ο καθένας λεει οτι θελει. Λετε πράγματα ορισμενοι μα ελεος..Καλη επιτυχία σε όλους. Ελπίζω να τα πούμε στη σχολή. Κ να λεμε για την ομαδα αυτη που χει φτιαχτεί Εικόνα

ανωγεια κατωγεια

Κωστάκη γέλα ρ φίλε μ τ χάλια σου... Έρχεσαι κ μ λες κάτι τ οποίο τ έχω γράψει πιο πάνω τ ίδιο πράγμα γράφω (απόφαση τ ΣΤΕ)δν κόβεσαι μ τατουάζ πλέων γέλα μ τ χάλια σου τώρα εξωτερικέ φρουρε χα χα χα μν τρίβεσαι στν κλιτσα τ τσοπάνη!! οι διαχειριστές ξέρουν αλλά δν ανέβασαν τ 2 προηγούμενα μνματα μου!
Δικαστης

Δημοσίευση από Δικαστης »

Δεν τα ανεβασαν γιατι δεν μιλας ομορφα και προσπαθεις να χαλασεις ολο το ωραιο κλιμα που επικρατει! Να μιλας ομορφα... Τα ταγαρια και τα σχετικα δεν χωρανε εδω περα... Και προφανως κανεις δεν θα ηθελε να τα πει μαζι σου στην σχολη αν εχεις τετοια συμπεριφορα γενικως! Και επεστρεψε στο θεμα του forum... Κουβεντα να πιασεις αλλου!
μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

Καλισπερα ι σοφρονιστικι βασι νομου ιπαγοντε στα σοματα ασφαλιας> Παρακαλο ο πιος γνοριζι να μου απαντισι
μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

Πιστεβετε οτι ο ανταγονισμος σε πλιθος θα ινε μεγαλος για εξοτερικος φρουρος; Εγο εκι εδιαφερομε
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από D.Y.K »

Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε Μαρίνο Πολιτικό προσωπικό πιάνονται οπως και οι εξωτερικοί φρουροί το ίδιο..(Πολιτικό προσωπικό)απλά οι εξωτερικοί είναι ένοπλοι τίποτα παραπάνω..
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες