ΔΑΝ Αγίου Ευστρατίου

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άγνωστος

ΔΑΝ Αγίου Ευστρατίου

Δημοσίευση από Άγνωστος »

Καλησπέρα,

28/12 παρουσιάζομαι στο ΔΑΝ ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΛΗΜΝΟΥ(Πυροβολικό). Δεν βρίσκω πολλές πρόσφατες πληροφορίες, γνωρίζει κάποιος τί παίζει με υπηρεσίες, εξόδους κτλ ;

Επιπλέον, εφόσον είναι παραμεθόριος γνωρίζετε πότε μπορώ να αιτηθώ μετάθεση;

Αγνωστος

ΔΑΝ Αγίου Ευστρατίου

Δημοσίευση από Αγνωστος »

Μια χαρα εισαι φιλε. Τη μερα που εγραψες αυτο το ποστ εγω απολυθηκα απο εκει... Χαλαρα ειναι γενικα... Οποτε θα περασεις ηρεμα.
ΑΓΝΩΣΤΟΣ

ΔΑΝ Αγίου Ευστρατίου

Δημοσίευση από ΑΓΝΩΣΤΟΣ »

Να 'σαι καλά ρε μεγάλε, πίστευα δεν θα βρω κανέναν να μου απαντήσει. Εσύ αν κατάλαβα σωστά δεν πήρες μετάθεση, τί παίζει με αυτό, δεν δικαιούμαστε εφόσον είναι παραμεθώριος;
Χρηστος κ

ΔΑΝ Αγίου Ευστρατίου

Δημοσίευση από Χρηστος κ »

Παιδες καλησπερα, και εγω εκει παρουσιαζομαι τελικα τι προβλεπεται; παμε με πλοιο στη μυρινα και απο εκει στρατοπεδο βερτσωνη; Και στο νησακι του αγ ευστρατιου παμε για υπηρεσιες; Στη μυρινα εχει τπτ για τις εξοδους μας; Καποιο νετ καφε κατι να περνανε οι ωρες; Ευχαριστω σε οποιον απαντησει

Tol

ΔΑΝ Αγίου Ευστρατίου

Δημοσίευση από Tol »

Είναι η ΔΑΝ Αγίου Ευστρατίου. Είναι τάγμα πεζικού με μέλη από Βαρέα Όπλα και Πυροβολικό. Τουλάχιστον έτσι ήταν όταν ήμουν εγώ το 2004. Μια χαρά είναι να είσαι Δανέζος :) Προβλεπόμενα απρόβλεπόμενος δηλαδή. Άγιο Ευστράτιο είχε φυλάκιο - και υποτίθεται θα φτιαχνόταν στρατόπεδο. Δόκιμος συνήθως με φαντάρους το στελέχωνε και το τάγμα πηγαίνει για σκοινιάκια - μια φορά στο τόσο. Φυλάκιο είναι σούπερ τύπου ταινία - αρκεί να μην έχεις βαρύ χειμώνα. Μύρινα σχετικά κοντά - και με πόδια - είναι η πόλη της Λήμνου. Μια χαρά θα περάσετε.
ΑΓΓΕΛΟΣ

ΔΑΝ Αγίου Ευστρατίου

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ »

Γεια σας, θα ηθελα τα τηλεφωνα απο την ΔΑΝ ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ αν τα γνωριζει καποιος
Γιαννης

ΔΑΝ Αγίου Ευστρατίου

Δημοσίευση από Γιαννης »

Παιδες παρουσιαζομαι 18/9 στο Λιβαδοχωρι και μετα το ταγμα μου ειναι Δαν αγιου Ευστρατιου. Εχουμε καμια πληροφορια πως πανε τα πραγματα εκει;
Papasah

ΔΑΝ Αγίου Ευστρατίου

Δημοσίευση από Papasah »

Και εγω το 2004 ειμουν δαν αγιου ευστρατιου ρε σειρα
Alex92

ΔΑΝ Αγίου Ευστρατίου

Δημοσίευση από Alex92 »

Το καλυτερο στρατοπεδο της Ελλαδας...
Νικος

ΔΑΝ Αγίου Ευστρατίου

Δημοσίευση από Νικος »

Οτι χειροτερο κυριοι.Ελπιζω να μην σας τυχει να μπειτε στην ΔΑΝ

Κώσταας

ΔΑΝ Αγίου Ευστρατίου

Δημοσίευση από Κώσταας »

Τάγμα Υγειονομικού λήμνο, έχει κανείς εμπειρία; Στρατόπεδο Βερτσώνη
ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΔΑΝ Αγίου Ευστρατίου

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Φιλε μου νικο παει ο γιος μου. κατι πιο συγκεκριμενο για να εχουμε το νου μασ
Kuriilos

Re: ΔΑΝ Αγίου Ευστρατίου

Δημοσίευση από Kuriilos »

Πρώτη μέρα που μπήκαμε φτάσαμε νηστικοί το εστιατόριο είχε κλείσει παραγγείλαμε σουβλάκια πήραμε 5 μέρες φυλακή όλα αυτά πρώτη μέρα ... Δεν έχει νερό το στρατόπαιδο ούτε ψύκτες τίποτα έξω 40 βαθμούς τα νερά τα αγοράζαμε ολα πολύ χρήμα στα νερά λόγο ζέστης έλλειψη από στρατιώτες πολλές υπηρεσίες με δύο ώρες ύπνο και αυτές της δύο ώρες μας έκαναν σουρωτηρι οι κοριοί δεν μπορείτε να φανταστείτε μπάνια τουαλέτες πολύ βρωμιά απορρυπαντικά σκούπες φαράσι βάλαμε όλοι μαζί οι φαντάροι να αγοράσουμε να τα καθαρίσουμε στρώματα μαξιλάρια άσε εικόνα θλιβερή και όχι δεν το δέχομαι στρατό πας όχι κατασκήνωση άνετα μπορείς να κολλήσεις καλαζαρ... Ντροπή Ντροπή
Denis2

Δημοσίευση από Denis2 »

Υπερβολές λέει ο προηγούμενος. Μια χαρά είναι στο νησάκι. Αρκεί να είσαι λίγο τυπικός, να φυλάς καλά στη σκοπιά, να είσαι ξυστρισμένος, γυαλισμένα άρβυλα κλπ. Αυτά είναι. Και περνάει ο καιρός. Σημείωση: Αν έχει κοριούς φεύγουν με πετρελαίωμα των κρεβατιών.
tades

Δημοσίευση από tades »

Denis2 έγραψε: Τετ Οκτ 09, 2024 5:26 pm Υπερβολές λέει ο προηγούμενος. Μια χαρά είναι στο νησάκι. Αρκεί να είσαι λίγο τυπικός, να φυλάς καλά στη σκοπιά, να είσαι ξυστρισμένος, γυαλισμένα άρβυλα κλπ. Αυτά είναι. Και περνάει ο καιρός. Σημείωση: Αν έχει κοριούς φεύγουν με πετρελαίωμα των κρεβατιών.
Φίλε θα μπω εκεί σε λίγο - εσύ Βερτσώνη πήγες και μετά σε στείλανε Αϊ-Στράτη ή Αϊ-Στράτη κατευθείαν;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης