Αλλαγή ειδικότητας κατά τη θητεία

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
leon.army

Δημοσίευση από leon.army »

Γειά χαρά σε όλους.Θέκω να ρωτήσω το εξής: είναι εφικτό για κάποιον που ήδη υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία να αλλάξει την ειδικότητα που του έχει απονεμηθεί; Δηλαδή η ειδικότητα που "πήρε" κάποιος μαζί με το φύλλο πορείας απο το κέντρο, αλλάζει με κάποιο τρόπο κατά τη διάρκεια της θητείας; Έστω και τυπικά αυτή η αλλαγή! Δηλαδή να φαίνεται με άλλη ειδικότητα στο απολυτήριο!

MakisPZ

Δημοσίευση από MakisPZ »

Με το καταλληλο βυσμα ολα γινονται...
giannismar
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από giannismar »

Απ όσο ξέρω η ειδικοτητα που πηρες δεν αλλαζει. Ωστόσο μπορεις κατα τη διαρκεια της θητεια σου να παρεις και δευτερη ειδικότητα άν χρειαζεται η/και έχεις αντιστοιχες γνωσεις/πτυχια κλπ. Δεν ξερω ωστοσο αν θα φαινεται στο απολυτήριο, θα μπορουσε παντως καθως γραφει πανω ''Ειδικότητα/ες : ... ''. Παντως αν το θελεις για λογους βιογραφικου είναι καλυτερα να ζητήσεις συστατική επιστολή απο τον προιστάμενό σου.
Άβαταρ μέλους
Vaggelis77
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Vaggelis77 »

Καλησπέρα σας! Με συγχωρείτε αν έχει ξαναειπωθεί το θέμα ή αν έπρεπε να το γράψω κάπου αλλού, χτες ορκίστηκα στο μεσολόγγι και πήρα το φύλλο πορείας μου για Σπάρτη με ειδικότητα μάγειρα... δεν έχω ιδέα απο μαγειρική και δεν μου αρέσει καθόλου κιόλας. Ξενέρωσα απίστευτα πολύ και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να βγάλω την στρατιωτική μου θητεία ως μάγειρας... υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω ειδικότητα; Γιατί πραγματικά δεν θέλω να ασχοληθώ με την μαγειρική...
giannismar
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από giannismar »

Όχι δεν γινεται. Δυστοιχως δεν ειναι επιλογη μας ως τι θα υπηρετησουμε στο στρατο. Οι πιθανοτητες να ψαξει ο διοικητης σου να βρει αλλο μαγειρα στη θεση σου, επειδη δε σου αρεσει, ειναι μηδαμινες. Το καλο ειναι ότι αν η μοναδα που θα πας εχει αρκετους φανταρους, δε θα κανεις σκοπιες.
Giannis94

Δημοσίευση από Giannis94 »

Καλησπερα παιδια. Παρουσιαζομαι στο 221 ΤΕ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ.
Ερωτηση: Μπορω να αλλαξω ειδικοτητα σε ΥΓΕΟΝΟΜΙΚΟ εφοσον εχω αναλογο πτυχιο;

και αν ναι πως;

Παναγιώτης

Δημοσίευση από Παναγιώτης »

Καλησπέρα έχω δηλώσει πεζικό αλλά Δεν έχω πάει ακόμα πριν πάω γίνεται να αλλάξω την ειδικότητα για ειδικές δυνάμεις;

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες