Κατάταξη Επιλαχόντων ΛΦ (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Liontarina »

Δημήτρης έγραψε:Liontarina δεν θα μπω στη διαδικασία να σου εξηγήσω κατά ποσό χρήσιμες είναι οι γυναίκες στα σώματα ασφαλείας (για κανένα γραφείο και πολύ).. και εγώ ένιωθα αδικημένος που έδωσα μόνο σε μια προκήρυξη αλλά τελικά μπήκα ως επιλαχον. Δυστυχώς η ευτυχώς έτσι είναι η ζωή. Πιστη στο θεό και όλα θα πάνε κατ'ευχην!
Εχετε φαγωθει ολοι με τις γυναικες. Ωστόσο, επειδή "βγάζω" τα αθλήματα της κατηγορίας των ειδικών δυναμεων και το απολυτήριο μου είναι πάνω από 18, είναι λογικό να θεωρώ οτι δεν μου δίνεται η ευκαιρία και οτι έχω περισσότερα προσόντα από πολλούς επιλαχόντες

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από wolver »

Liontarina έγραψε:
Δημήτρης έγραψε:Liontarina δεν θα μπω στη διαδικασία να σου εξηγήσω κατά ποσό χρήσιμες είναι οι γυναίκες στα σώματα ασφαλείας (για κανένα γραφείο και πολύ). Και εγώ ένιωθα αδικημένος που έδωσα μόνο σε μια προκήρυξη αλλά τελικά μπήκα ως επιλαχον. Δυστυχώς η ευτυχώς έτσι είναι η ζωή. Πιστη στο θεό και όλα θα πάνε κατ'ευχην!
Εχετε φαγωθει ολοι με τις γυναικες. Ωστόσο, επειδή "βγάζω" τα αθλήματα της κατηγορίας των ειδικών δυναμεων και το απολυτήριο μου είναι πάνω από 18, είναι λογικό να θεωρώ οτι δεν μου δίνεται η ευκαιρία και οτι έχω περισσότερα προσόντα από πολλούς επιλαχόντες

λιονταρινα με 18+ απολυτηριο πες μ εναν καλο λογο που δεν δινεις πανελληνιες; Και κα8εσαι και παραπονιεσαι για μια προκηρυξη; Δεν εισαι η μονη εδω π θες να μπεις στο λιμενικο ή σε καποιο σωμα ασφαλειας. Τουλαχιστον σεβασου τα παιδια που με κοπο και υδρωτα καταφεραν τον στοχο τους.

Asfalitis

Δημοσίευση από Asfalitis »

Εσυ wolver γιατι δεν δινεις τριτη φορα πανελληνιες αφου εβγαλες 14 500; Αν αγαπουσες την αστυνομια θα δινες 7 φορες δουλευοντας και παραλλγλα με τις προκηρυξεις. Αφηστε τις υποδειξεις. Αυτο που λεει η λιονταρινα ειναι οτι δεν της δοθηκε ευκαιρια για το λιμενικο που δεν υπαρχει στις πανελληνιες. Μανωλη εγω διαμαρτυρηθηκα μονος στο υπουργειο δεν εβαλα το πασοκ να παιρνει τηλεφωνα. Ο σαντορινιος αλλα ελεγε τον μαρτιο και αλλα τον αυγουστο, γιατι αραγε ; Πιστευω ναειστετα τελεευταια βυσματα. Φιλε εγω τα ξερω ολα, αυτα να τα λετε στα παιδακια που δεν εχουν ιδεα τι πραγματικα εγινε με σας και σας υποστηριζουν. Φυσικα το μηνυμα θα σβηστει.
Freddo_Espresso
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Freddo_Espresso »

Ερώτηση1: Είμαι από Βόρεια Ελλάδα και εννοείται πως θα ήθελα να υπηρετήσω στις κατα τόπους λιμενικές αρχές που βρίσκονται εκεί. Πόσο εύκολο είναι (μόρια - βύσμα) να μεταβώ εκεί εντός, ας πούμε, πενταετίας;

Ερώτηση2: Ως πτυχιούχος ΑΕΙ με μεταπτυχιακό, υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης στο σώμα από απλός λιμενοφύλακας (Βαθμολογικά - Μισθολογικά);

Άβαταρ μέλους
manolis88
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από manolis88 »

Asfaliti να πεις στο βύσμα σου που σου λέει ότι επέρνε το ΠΑΣΟΚ το Σαντορινιο να βρει με κάτι άλλο να ασχοληθεί και να αφήσει την πολιτική γιατί δε κάνει, καναμε ραντεβού με τη πολιτική ηγεσία θεσαμε τα επιχειρηματα μας της προτάσεις οι ανάγκες του σώματος αφορούν πληρώματα σκαφών εμείς ως αποφοιτοι ειδικών δυνάμεων έχουμε λάβει εκπαίδευση σε σκάφοι είμαστε όλοι άντρες χωρίς να αφήνω σεξιστικό υπονοούμενο οι ανάγκες είναι επιτακτικες και αυτό είναι όλο, το λιμενικο σώμα έχει ανάγκες τώρα το προσφυγικο είναι σε έξαρση και ο χρόνος διεξαγωγής νέου διαγωνισμού λειτουργει αρνητικά τέλος!!! Έχεις μιλήσει για ηθικη είναι ανήθικο να προσπαθεις να βλαψεις τον αγώνα μερικών προκειμένου να ικανοποιήσεις προσωπικες σου σκοπιμότητες ποτέ δε ζητήσαμε να μη γίνει νέος διαγωνισμός για να μπούμε εμείς και ότι κάναμε το κάναμε μετά τη κατάταξη των συνυποψηφιων μας στο χωρίς ξαναπεί εσύ έχεις μόρφωση εγώ έχω παιδεία και το λιμενικο έχει ανάγκη από ανθρώπους με παιδεια και όχι μόρφωση δε ξανασχολουμαι μαζί σου δεν υπάρχει λόγος
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από wolver »

asfaliti λυπαμαι που 8α σε στεναχωρησω αλλα δεν εισαι εσυ ικανος να μ πεις κατα ποσο αγαπω την αστυνομια. Το πως καταφερα να δωσω 2η φορα πανελληνιες το ξερω μονο εγω, μπορει να μην μπορεσα να μπω τουλαχιστον ξερω οτι τα εδωσα ολα. Υ. Γ ΚΑΜΙΑ υποδειξη δεν εκανα στην liontarina απλα με ενοχλει να βλεπω ατομα που βγαζουν χολη. Πιστευεις πως εαν η liontarina και η καθε liontarina περνουσε θα γκρινιαζε; Δεν το νομιζω. Οποτε αφηστε την υποκρισια μερικοι... Παντα ΦΙΛΙΚΑ ολα αυτα και μακαρι να καταφερουμε κ εμεις οι υπολοιποι να μπουμε στο σωμα που αγαπαμε Εικόνα
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Liontarina »

Προς ολους που λένε γτ δεν έδωσα ξανά πανελλήνιες... Εδωσα το 2016 για 2η φορά και κοπηκα στο ανάστημα για 3 χιλιοστά!!! Γιατί δεν έχω βύσμα προφανώς! Και θα ξαναδινα αλλά η ηλικία δεν με παίρνει. Οπότε φτανει με τις υποδείξεις... Οταν έχω περισσότερα προσόντα απο πολλους π μπήκαν τωρα , λογικό είναι να νιώθω αδικημένη
Κανιμπαλ

Δημοσίευση από Κανιμπαλ »

Θελεις να τα ακούσεις και εσυ τωρα έκανα πολυ υπομονή .. επειδή εχεις εσυ 18 γενικό και έχω 14 επειδή δεν ασχολήθηκα ποτέ με τις πανελλήνιες σε κανει να εχεις περίσσοτερα προσόντα ; εγω προσωπικά έχω πτυχίο αγγλικών , γερμανικών , δίπλωμα δ Κ Ε κατηγορίας , απεριόριστης μηχανής , δίπλωμα σκάφους , και πτυχίο πληροφορικής και έχω υπηρετήσει δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις... έβγαλες ενα 18 σπουδαίο πράγμα έκανες.. άσχετα που αν έδινες τι θα κάνες 10 ελξεις ; κολύμπι 100 μέτρα 2 λεπτά ; η 40 κάμψεις ; βάζω στοίχημα οτι ουτε εφημερίδα δεν μπορείς να πηδήξεις εσυ μου θες και σώμα ασφάλειας.. Αντε γιατι μας ζαλίσατε.. που υποτιμάς τους επίλαχοντες. σε αλλα χρονια έπαιρναν 200 άτομα στις προκυρηξεις.. και τωρα συνολικά 200 θα παρει.. δηλαδή αν ήταν απο την αρχή για 200 άτομα η προκύρηξη αυτοί που θα ήταν στους τελευταίους 100 θα ήταν άχρηστοι. αυτο μας λες.. εσυ κοριτσι μου πρέπει να εισαι καμια φάλαινα δρν εξηγείται αλλιώς
leon sofos

Δημοσίευση από leon sofos »

Φιλε εσυ που θες να υπηρετησεις Β. Ελλαδα, υπολογισε μετα απο 20 χρονια και βλεπουμε. Οσο για τα μεταπτυπιακα σου δεν μετρανε. Παραπανω λεφτε μονο σαν ΑΞ με το ενιαιο μισθολογιο αλλα δεν αξιζει...
Καραμήτσιος

Δημοσίευση από Καραμήτσιος »

Δεν θα σχολιάσω τα περί διπλωμάτων και πτυχίων που ο καθένας μπορεί να αποκτήσει ανεξάρτητους Φύλλου Θα σταθώ στο ''δόκιμος ειδικών δυνάμεων'' Τι είναι αυτό που πιστεύεις ότι σε κάνει ανώτερο και πρέπει να έχεις ειδικά προνόμια από κάποιον που υπηρέτησε ΤΘ, ΠΖ, ΔΒ κ. Τλ δόκιμος ή μη; Είσαι υπέρ-ήρωας; Σούπερ δυνατός που μόνο εσύ Μπορείς να κανείς έλξεις και κάμψεις; Μεταξύ μας τώρα γνωρίζοντας Όλοι πως γίνεσαι Δ. Ε. Α Ε. Δ πρέπει να είχες χοντρό βύσμα. Τώρα σχετικά με την διαφορά 14 και 18 όσο και να μην το θέλεις υπάρχει και αυτό το Βλέπεις στο σώμα που προαναφέρεσαι υπάρχουν πολλά κουμάντα που πρόταση δεν μπορούν να σχηματίσουν.
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Αρχικά καλή κατάταξη στους επιλαχόντες και καλή σταδιοδρομία στο ΛΣ!
Θα διαφωνήσω φίλε Καραμήτσιος.Το να γίνει κάποιος ΔΕΑ (ΕΔ) είναι σχετικά δύσκολο ειδικά αν δεν έχει βύσμα.Δεν λέω ότι είσαι υπερ-ήρωας, ούτε ότι έχεις ειδικά προνομία ή ότι μόνο εκείνος μπορεί να πάρει κάμψεις και έλξεις-όπως ανέφερες. Αλλά καλώς ή κακώς το ΣΒΕΚ που περνάνε στο ΚΕΑΠ δεν συγκρίνεται με κανένα ΠΕΝ, με κανένα ΛΥΒ κοκ. Επιπλέον τα προ-τεστς στην ΣΕΑΠ θα έλεγα ότι είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Έχω φίλο που ήταν σχετικά πρόσφατα Δόκιμος σε Αμφίβια Μοίρα.

Όσο για την κατάταξη των επιλαχόντων μου φαίνεται αρκετά δίκαιο, όσο αναφορά την συγκεκριμένη προκήρυξη του 2015.

.

Δημοσίευση από . »

Προς,

Τα 101 σκυλάκια της Δαλματίας, καλή κατάταξη!
Τρ

Δημοσίευση από Τρ »

Θέλω να συγχαρώ όλους τους επιλαχόντες. Και θα ηθελα να ζητήσω τώρα που θα μπούν αν μάθουν κάτι για νεα προκήρυξη να μας ενημερώσουν!
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από glock »

http://staratalogia.blogspot.gr/2017/10/101.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από glock »

http://policenet.gr/article/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AE-101-%CE%B4%CF%8C%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CF%89%CE%BD-%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CF%83-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης