Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις; δλδ εσύ τα είδες όλα αξιοκρατίκα στα αθλήματα; στο ύψος; υπάρχουν άτομα κάτω από 1.70. Χαίρεσαι που θα γίνεις δημόσιος υπάλληλος και όχι που πήγες λιμενικο και μην μας λες τώρα βλακειες. Μπηκατε με απολυτήρια σκατα και μιλάτε. Δεν φτάνει που το λιμενικο δεν ξεχωριζε ποτέ τα επαλ από τα γενικά, τώρα πήρε και άτομα με πολύ χαμηλά απολυτήρια και οι περισσότεροι από επαλ. Αν είναι δυνατόν μόνο στην Ελλάδα αυτά.Κανιμπαλ έγραψε:Σας τσούζει ξεκαθαρα.. σε αυτήν την συγκεκριμένη προκύρηξη Κ ο τελευταίος επιλαχών αξίζει να μπει.. όσοι συμμετείχαν το ξέρουν καλα. δεν ήταν καθόλου εύκολο.. και ο τελευταίος απλά δεν εχει μεγάλο βαθμό απολυτηρίου.. και τι έγινε.. ειναι ΛΟΚ💪
Κατάταξη Επιλαχόντων ΛΦ (2017)
Σ περιμενω απαντηση στο ερωτημα μου στο νημα προκηρυξη για λιμενοφυλακες 2017.
Γιατι ο επιλαχών εχει κανει τη προσπάθεια του και εχει επιτύχει σε όλες τις εξετάσεις... και καταρχήν οταν βγήκε η προκύρηξη υπήρχαν 1000 + αιτήσεις... οι επιτυχόντες ήταν 49 και οι επιλαχόντες 150.. στις προηγούμενες προκυρηξεις έπαιρναν 200-300 άτομα... δεν θα ήταν άδικο αν έβγαινε καινούρια προκύρηξη ; εγω προσωπικά έκατσα 1 μήνα στην Αθήνα και έκανα και πολλα έξοδα αλλα και μεγάλη προσπάθεια όσον αφορά τα αθλήματα.. γιατι να πάνε χαμένα ολα αυτα...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
- Επάγγελμα: Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
Κανιμπαλ έγραψε:Γιατι ο επιλαχών εχει κανει τη προσπάθεια του και εχει επιτύχει σε όλες τις εξετάσεις... Και καταρχήν οταν βγήκε η προκύρηξη υπήρχαν 1000 + αιτήσεις... Οι επιτυχόντες ήταν 49 και οι επιλαχόντες 150. Στις προηγούμενες προκυρηξεις έπαιρναν 200-300 άτομα... Δεν θα ήταν άδικο αν έβγαινε καινούρια προκύρηξη ; Εγω προσωπικά έκατσα 1 μήνα στην Αθήνα και έκανα και πολλα έξοδα αλλα και μεγάλη προσπάθεια όσον αφορά τα αθλήματα. Γιατι να πάνε χαμένα ολα αυτα...
Συμφωνώ μαζί σου. Και συγχαρητήρια στους επιλαχόντες. Δεν είναι αξιωματικοί άλλωστε. Για όσους λένε κάτι για τα απολυτήρια.
Οι ιδιοι επιλαχοντες στηνβεπιστολη του Μαρτιου αφηναν αιχμες για την πρωτη σειρα επιλαχοντων και οτι δεν γιναν ολα αξιοκρατικα. Τα ξεχασαμε αυτα; Χαιρομαι ιδιαιτερα που αποκτησατε μιλια,5 μηνες σιγη ιχθυο διοτι γνωριζατε οτι σε ενδεχομενη προκηρυξη δεν ειχατε ελπιδα και πολλους δεν θα σας επιανε ηλικιακα. Τωρα για μερικους που αναφερουν λοκ κτλ εχω να πω οτι θα μεγαλωσετε και εσεις... γιατι αυτες δεν ειναι αποψεις ωριμου ανθρωπου.9 μηνες θητεια με κεντρο και αδειες καναμε οι περισσότεροι δεν ειμαστε δα και ραμπο. Αναμεσα στους επιλαχοντες υπαρχουν καμια 20 ατομα με αξιολογα μορια, οι υπόλοιποι εχουν αστεια μορια και σε καιρο αξιοκρατιας ειναι κριμα να τρωνε θεσεις απο ανθρωπους με διπλάσια μορια... δημητρη πανε μια βολτα στην ΓΑΔΑ στα γραφεια να δεις ποσοι αντρες υπαρχουν. Αναλογικα με τον αριθμο των γυναικων υπαρχουν πολλες γυναικες και στην ΔΙΑΣ και στην ασφάλεια και γενικοτερα έξω στο δρομο. Τωρα για τα αθληματα πιστευω οτι και για την γενικη σειρα πρεπει να ειναι το ιδιο δυσκολα με τα δικα σας. Τουλαχιστον οι ελξεις να καθιερωθουν...
Κακά τα ψέματα ας βάλουμε και τον εαυτό μας στην θέση μας όλλοι θα θέλαμε να μπούμε και να ήμασταν επιλαχόντες
Σιγη ιχθυο ρε ασφαλίτη; Για αυτό δεν μπαίνεις πουθενά. Γιατί όταν πας για ΑΣΕΠ θα καταλάβεις Καληνύχτα και μη λες πολλά. Εσυ έστελνες e mail και έπαιρνες στα υπουργεία τηλέφωνο, θα έπρεπε να ντρέπεσαι λίγο.50 Συγχαρητήρια κύριοι!
-
Τώρα ότι έγινε έγινε και δεν αλλάζει. Οι υπόλοιποι μην τα βάζετε κάτω γίνετε ακόμα καλύτεροι και προσπαθήστε στο μέλλον αν το θέλετε πραγματικά.
Που άφησαν αιγμες οι επιλαχοντες σε θέματα αξιοκρατίας τα σκέφτεσαι αυτά που λες; Εσύ δεν ήσουν που διαμαρτυροσουν στα υπουργεία και κλαιγοσουν; Ποτέ δε κλαφτηκαμε και ότι κάναμε το κάναμε μετά την κατάταξη της πρώτης σειράς για να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα στα παιδιά που θα μπαιναν, δε συγκρίνεσαι λοιπόν εσύ με εμένα γιατί η μορφωση με τη παιδιά έχουν διαφορά και ευτυχώς δείχνεις τη ποιότητα σου!!! το νήμα είναι κατάταξη επιλαχοντων δεν είσαι επιλαχοντας πήγαινε να κλαφτεις σε άλλο νήμα η σε καμιά γραμμή υποστήριξης!!!
Ασφαλιτη εκανα πολυ υπομονη με εσενα αλλα δεν παει αλλο! καταρχην 9 μηνες θητεια εκανες εσυ! κ σιγουρα δεν εισαι ραμπο. Προφανως θα εισαι απο αυτους που υπηρετησαν πεζικο κ περνουσες τον χρονο μιλωντας με την μαμα σου για το αν τελικα το βισμα θα σε φερει στο σπιτακι σου διπλα. Ειδα οτι ντρεπεσαι για αυτους που παρακαλεσαν τον σαντορινιο αλλα δεν ντραπηκες που εστειλες επιστολη στον κουρουμπλη οτι δεν εχεις ευκαιρια. Τελος παντων δεν θα μπω στην διαδικασια να ξανα διαβασω σχολια σου. Ειμαι σιγουρος οτι και προκυρηξη να βγει εισαι τοσο ακαταλληλος που θα κοπεις κ στα αθληματα γενικης σειρας. Ευχομαι σε ολα τα παιδια που καταλαβαινουν τι περασαμε να βγει καινουρια προκυρηξη κ να τα καταφερουν. οσο για εσενα θελω πολυ στα 199 ατομα να εισαι ο 200! Με εκτιμηση ενας επιλαχοντας απο τις τελευταιες θεσεις αποφοιτος τεφαα κ 14 επιχειρησιακα αλματα! (Αμφιβαλλω αν ξερεις τι ειναι αυτο)
Εγω δεν εχω παιδεία και ειμαι γενικα παρτακιας η αληθεια ειναι, Α ειμαι και πασοκ. Η επιστολη ειναι δημοσιευμενη στα λιμενικα νεα τον μαρτιο και αφηνει ξεκαθαρα αιχμες... Σας αφηνω να χαρειται την επιτυχια σας... μετακομιζω στο νημα για τους σωφρονιστικους. Μηπως υπαρχουν επιλαχοντες και εκει απο την προκηρυξη του 2008; Μπορει να διεκδικουν και αυτη καταταξη γιατι ΛΟΚ...
-
Νομίζω πως είναι λίγο παιδιάστικο να έρχεστε σε αντιπαράθεση για μια προκύρηξη λιμενοφυλάκων. Καλώς η κακώς κάποιοι είναι διορισμένοι να θέτουν κάποια κριτίρια προκειμένου να εισέλθει κόσμος στα σώματα ασφαλείας και θέλω να πιστεύω κάτι παραπάνω ξέρουν που έπραξαν έτσι αυτή τη φορά και εγώ ξαφνιάστηκα να πω την αλήθεια. Όποιος θέλει πραγματικά να μπει και δν έχει περάσει το όριο ηλικίας απλά επιμένει γίνεται καλύτερος και ξαναπροαπαθεί γιατί κάτι μου λέει πως θα ξαναβγεί προκύρηξη..
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου εκτός από το κομμάτι του παιδιαστικου στο δικό μου κομμάτι της αντιπαραθεσης!!! Το γιατί διαφωνώ είναι κάτι που δεν αφορά το θέμα του νήματος αλλά πολύ ευχάριστος θα το συζητήσω με κάποιον που είναι καλοπροαίρετος απέναντι σε εμάς και τον αγώνα που καναμε αλλα σε προσωπικό επίπεδο!!!
-
manolis88 έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου εκτός από το κομμάτι του παιδιαστικου στο δικό μου κομμάτι της αντιπαραθεσης!!! Το γιατί διαφωνώ είναι κάτι που δεν αφορά το θέμα του νήματος αλλά πολύ ευχάριστος θα το συζητήσω με κάποιον που είναι καλοπροαίρετος απέναντι σε εμάς και τον αγώνα που καναμε αλλα σε προσωπικό επίπεδο!!!
Το είπα για την όλη αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών σχετικά με την κατάταξη επιλαχόντων που προέκυψε όχι προσωπικά για σένα που προφανώς λες κάτι που συμφωνώ..
Εγώ θέλω να πω στον π που ήταν σίγουρος ότι θα έβγαινε και μετά θα γελούσε με εμάς που λέγαμε για αυτόν ότι τελικά δεν βγήκε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες