Κατάταξη Επιλαχόντων ΛΦ (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Asfalitis

Δημοσίευση από Asfalitis »

Πηρα τηλέφωνο στην γραμματεία και μου ειπαν οτι συγκροτηθηκε επιτροπη για τν ελεγχο των δικαιολογητικων των επιλαχοντων και μου ειπαν ανακοινωθηκε και στο διαυγεια, τους πηραν. Προκήρυξη το 19 αν δεν εχει μπει ως τοτε στις πανελληνιες. Ο καθενας εδινε τον αγωνα του αν εβγαζε προκηρυξη δεν θα επαιρνε εσας, τωρα πηρε εσας και δεν βγαζει προκηρυξη. Ηταν απλα τα πραγματα απο την αρχη αλλα μερικοι δεν θελαν να το δουν. Καλη σταδιοδρομια στους επιλαχοντες.
Π

Δημοσίευση από Π »

17 Οκτωβρίου θα παρουσιαστούν οι επιλαχόντες και αρχές του χρόνου θα πάρει αλλά 150 με καινούργια προκήρυξη... Ο Κουρουπλής θα αλλάξει Υπουργείο και θα μπει άλλος... Μόλις αλλάξει τότε θα βγει...
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Εγώ έμαθα ότι έφαγαν άκυρο Π μήπως ρε φίλε δεν έχεις κανέναν και απλά μας δουλεύεις εγώ μιλούσα με το υπουργείο και μου είπαν ότι δεν πήρε έγκριση εκτός αν μου είπαν ψέματα τι να πω τότε...
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Σήμερα βγήκε υπουργική απόφαση για τους επιλαχόντες! Από βδομάδα θα μας καλέσουν και τηλεφωνικά.15-18/10 θα μπούμε στη σχολή. Με τον ανασχηματισμό που θα αλλάξει υπουργός θα βγει και άλλη προκήρυξη γιατί έχει ελλείψεις το σώμα.
Δημήτρης

https://diavgeia.gov.gr/doc/7ΤΠΖ4653ΠΩ-Ο7Θ
Freddo_Espresso
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Freddo_Espresso »

Μόλις μου έστειλαν email από το αρχηγείο του Λ. Σ. και με ενημέρωσαν ότι αναμένεται η κατάταξη των επιλαχόντων εντός του μηνός Οκτωβρίου. Όσοι επιλαχόντες τσεκάρετε τα email σας και αν θέλετε ενημερώστε!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αυτές και τις επόμενες ώρες θα ενημερωθείτε ηλεκτρονικά, αλλά και τηλεφωνικά και οι λοιποί επιλαχόντες για την κατάταξή σας στο Λς, εντός του Οκτωβρίου!

Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία να έχετε κύριοι!

Λοκ

Δημοσίευση από Λοκ »

Μπάτε σκυκοι αλέστε είναι. και ο ποιο άσχετος με τα ποιο λίγα μόρια θα μπει , μόνο εδώ γίνονται αυτά
Κανιμπαλ

Δημοσίευση από Κανιμπαλ »

Σας τσούζει ξεκαθαρα.. σε αυτήν την συγκεκριμένη προκύρηξη Κ ο τελευταίος επιλαχών αξίζει να μπει.. όσοι συμμετείχαν το ξέρουν καλα. δεν ήταν καθόλου εύκολο.. και ο τελευταίος απλά δεν εχει μεγάλο βαθμό απολυτηρίου.. και τι έγινε.. ειναι ΛΟΚ💪
Σ.

Δημοσίευση από Σ. »

Κύριε ασφαλιτη.. Οσο εσυ έβγαζες χολη για να μην μπούν οι επιλαχοντες.. Εμεις παλευαμε να γινει συμβιβασμος στους 300.. Θα βγει για 150-180 άτομα. Σας πειράζουν τα χαμηλα απολυτηρια; Να πηγαίναμε ολοι ιδιωτικο η επαλ που μετραει το ίδιο τοτε.. Ανεμενε ασφαλιτη... Γιατι εμεις είμαστε ανθρωποι και απαιτουμε να εκπληρωθεί και το δικο σου αίτημα.. Ευχομαι να μην τιμωρηθεις και να μπεις, αλλα ενας Αγώνας γίνεται συλλογικά. Όχι ατομικά. Καλη συνέχεια σε ολα τα παιδιά.
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Liontarina »

Κανιμπαλ έγραψε:Σας τσούζει ξεκαθαρα. Σε αυτήν την συγκεκριμένη προκύρηξη Κ ο τελευταίος επιλαχών αξίζει να μπει. Όσοι συμμετείχαν το ξέρουν καλα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Και ο τελευταίος απλά δεν εχει μεγάλο βαθμό απολυτηρίου. Και τι έγινε. Ειναι ΛΟΚ💪
εμένα όντως με τσούζει γιατί ως κοπέλα δεν μου δίνεται η ευκαιρία να προσπαθήσω. Δεν κατάλαβα γιατί αξίζει περισσότερο κάποιος επιλαχών;

Δημήτρης

Liontarina δεν θα μπω στη διαδικασία να σου εξηγήσω κατά ποσό χρήσιμες είναι οι γυναίκες στα σώματα ασφαλείας (για κανένα γραφείο και πολύ).. και εγώ ένιωθα αδικημένος που έδωσα μόνο σε μια προκήρυξη αλλά τελικά μπήκα ως επιλαχον. Δυστυχώς η ευτυχώς έτσι είναι η ζωή. Πιστη στο θεό και όλα θα πάνε κατ'ευχην!
Blv

Δημοσίευση από Blv »

Συγνώμη εγώ ήμουν 100 σχεδόν σειρά στην προκήρυξη στην κατηγορία ειδικών δυναμεων ή προκυρηξη έπαιρνε 9 άτομα και δε συνεχισα στα γραπτά και στα άθληματα γιατί το θεωρησα ότι είναι τσαμπα έξοδα οι μετακινήσεις μου στην Αθηνα διότι μένω αρκετά μακριά .. Αυτό που γίνεται τώρα δεν είμαι αδικία; Δηλαδη αν πηγαινα στα γραπτά και στα άθληματα θα με περναν;
Αλεξ

Δημοσίευση από Αλεξ »

Blv μας πουλάς τρέλα τώρα έτσι; Αδικία επειδή βαρέθηκες; Όλοι ξοδέψαμε χρόνο και φυσικά ΧΡΗΜΑ που δεν τα είχα κιόλας εγώ συγκεκριμένα, και οδικώς απέχω 700+ χλμ, άμα δεν είσαι υπεύθυνος στην ζωή σου ποιος σου φταίει; Όσο για το αν αξίζουν ακόμα και ο τελευταίος να μπει πάρτε το χαμπάρι πως ο διαγωνισμός ήταν ΑΣΕΠ και είναι όλοι επιτυχόντες στον ΑΣΕΠ. Καλή αρχή σε όλους!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες