Εισαγωγή στην Αστυφυλάκων με απολυτήριο ΤΕΙ
- Denmilame
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Γεια σας , ειμαι του 1998 και μόλις πέρασα σε τει απο Επαλ. Η ερώτηση μου ειναι :1. αφού τελειώσω το Τει(το 2021) θα μπορώ να δώσω κάποιες εξετάσεις για να μπω στην αστυνομια ;2) αν δώσω πάλι πανελλήνιες γίνεται να δώσω απο γενικό ; και αν γίνεται μπορώ να περάσω στη σχολη αστυφυλακων , προλαβαινω;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Ναι μπορείς εφόσον δεν έχεις συμπληρώσει τα 26. Δεν γνωρίζω αν γίνεται να δώσεις από Γενικό, μου φαίνεται όχι.
- Denmilame
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ααα οκ , Γτ είχα ακούσει πως Δν μπορεις αν εισαι 25 , ( αν το όριο ειναι 26) Γτ η εισαγωγή στις σχολές ειναι μετά απο 1 χρόνο και Δν προλαβαίνουν πολλά παιδιά .
Το τι ακούς απο εδώ και από εκεί απέχει πολύ με το τι ισχύει.
Δεν έχει σημασία το πότε μπαίνεις αλλά το πότε δίνεις πανελλήνιες... Μέχρι και τα 25 είναι το όριο ηλικίας. Στις φετινές έλεγε όσοι έχουν γεννηθεί από το 1992 και μετά μπορούν, επομένως υπολόγισε.Denmilame έγραψε:Ααα οκ , Γτ είχα ακούσει πως Δν μπορεις αν εισαι 25 , ( αν το όριο ειναι 26) Γτ η εισαγωγή στις σχολές ειναι μετά απο 1 χρόνο και Δν προλαβαίνουν πολλά παιδιά .
- Denmilame
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Άλλη μια ερώτηση: το ΙΕΚ το δημόσιο στον τομέα στέλεχος ασφαλείας πρόσωπων και υποδομών παίρνει μορια ; Για ειδικός φρουρός ; Γιατί ζητάνε το χαρτί απο δημόσιο ΙΕΚ στο ειδικότητα που δεν υπάρχει ( δλδ ζητάνε στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας ) ειναι το ίδιο;
Παιρνει ναι απλα πρεπει να ειναι και πιστοποιημενο. Δηλαδη οταν παρεις το χαρτι της ειδικοτητας πας και δινεις καποιες εξετασεις για να το πιστοποιησεις. Στην τελευταια προκηρυξη επαιρνε 200 μορια
- Denmilame
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Aa οκ , Γτ έχουν αλλάξει την ονομασία σε Στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών κι νόμιζα πως Δν ισχύει
- Denmilame
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δεν έχω καταλάβει Επιςης , ότι στην προκήρυξη δηλώνεις α κατηγορία ή β κατηγορία ξέρει κανείς τι ειναι αυτά ; Με την εννοια εγω ειμαι τελειόφοιτος Επαλ και πέρασα τει σε ποιο να δηλώσω ;
Απο την στιγμη που εχεις απολυτηριο επαλ πας στην β κατηγορια. Στην Α κατηγορια ειναι το γενικο λυκειο
- Denmilame
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Οκ ευχαριστωώ πολυυυ πάλι
- Denmilame
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Τελευταία ερώτηση : Πρέπει οπωσδήποτε να έχουν τελειώσει στρατό (οι ανδρες) , για να δηλώσουν (όταν βγει η προκήρυξη ); Ή γίνεται και χωρις ;
Πρεπει αναγκαστικα επισης να ανεφερω πως εαν υπηρετησεις ειδικες δυναμεις, προεδρικη φρουρα ή εφεδρος παιρνεις +500 μορια. Εαν συνδιασεις ειδικες δυναμεις και εφεδρος τοτε τα μορια ειναι 500+500
- Denmilame
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ποο αλήθεια λες; Άρα τσαμπα τα έχω όλα τα χαρτιά ; Δν μπορεις και με χωρις χαρτί στρατού να δώσεις αιτηση(όταν βγει );
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες