Καλησπέρα Μόλις βγήκε παιδιά η κατάσταση με τους δεκτούς υποψήφιους , και τις ημερομηνίες που δίνουμε εξετάσεις
Γνωρίζει κάποιος τι τεστ , τι ερωτήσεις κτλ περνάς στις ψυχομετρικες; Υπάρχει περίπτωση να σε κόψουν;
Ψυχομετρικες Εξετάσεις ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ (2017)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Που βγηκε; Σε οσες σελιδες μπηκα δεν την εχει πουθενα.
Καλησπέρα. Την πρώτη μέρα των ψυχομετρικών θα απαντάς σε ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Εκεί περιέχονται αριθμητικές ακολουθίες, να δεις ποιες εικόνες ταιριάζουν μεταξύ τους, να σχηματίσεις έναν άντρα και μια γυναίκα (που οι διαφορές να είναι αισθητές και να εχουν μάτια, μύτη, στόμα, φρύδια κλπ). Θα έχει διάφορες πράξεις και ερωτήσεις για το πως νιώθουν οι άλλοι για σένα, ποια είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα σου και τέτοια σχετικά. Την δεύτερη μέρα θα περάσεις από επιτροπή όπου θα σε ρωτήσουν γιατί θες αυτό τον επάγγελμα και διάφορα τέτοια που δεν θυμάμαι. Επίσης εγώ τότε που έδινα μας είχαν μαζέψει μπροστά από την επιτροπή χωρίς να μιλάνε οι ίδιοι για να αναλύσουμε ένα θέμα. Φίλε δεν κόβεσαι εύκολα εκτός αν πεις κάτι τρανταχτό. Το κόψιμο πέφτει στα ιατρικά και στα αθλήματα. Καλή σου επιτυχία.
-
- Υποδεκανέας
Ευχαριστώ πολύΠρωτη μου επιλογή είναι σχολή Ικάρων ιπτάμενοι και δεύτερη η ΣΜΥΑ
Στα ψυχολογικα δεν κοβεσαι πρεπει να εχεις κατι εμφανες. Περνας καποια γραπτα οπως ειπε το παιδι με αριθμητικες ακολουθιες καποια πραγματα να γραψεις για τον εαυτο σου και τα ανρθωπακια οπου πρεπει να εχουν εμφανες τα χαρακτηριστικα του φυλου τους. Οχι γεννητικα οργανα και τετοια. Πχ παντελονι-φουστα και μακρια-κοντα μαλλια. Την 2η μερα περνας ομαδικη και ατομικη συνεντευξη. Σου δινουν ενα θεμα να το συζητησετε. Πχ ζωη στην πολη ή στην επαρχια. Ή καποιο στρατιωτικο θεμα οπως μου ειχε τυχει και πεφτει χρονια. Βομβαρδιστικο αεροπλανο εχει εντολη να ριξει μια γεφυρα σε μια εμπολεμη ζωνη και εκεινη την ωρα περναει ενα σχολικο λεωφοριο απο πανω τι θα κανετε. Σε αυτα πρεπει απλα να μιλησεις αν δεν μιλησεις ειναι ευκαιρια να σε κοψουν. Στην ατομικη ρωτανε καποια πραγματα για εσενα και γιατι διαλεξες αυτο το επαγγελμα. Μετα τα ιατρικα τα οποια τα ξερετε. Στο υψος και στον ΔΜΣ δεν χαριζουν τιποτα. Δευτερη μερα ιατρικα στο 401 εκει λογικα θα σας βρει ενας γερουλης υψηλοβαθμος που θα σας ψαρωσει ολους. Επισης εκει πρεπει να παρουσιαστειτε κανοντας ενα βημα μπροστα και λεγοντας πχ Υποψηφιος στρατιωτικων σχολων επιθετο ονομα ονομα πατερα ονομα μητερας και απο που ειστε. Προσωπικα ειναι το πιο συμαντικο σημειο των ΠΚΕ γιατι ειναι η ανωτατη επιτροπη που σε εγκρινει να γινεις υποψηφιος με σφραγιδα μαλιστα. Στα αθληματα αντε να δωσουν σε καμια κοπελα καμια παραπανω ευκαιρια στο αλμα εις υψος αλλιως δεν χαριζουν ουτε εκει ειναι ο μονος τροπος να περιορισουν τους υποψηφιους.
Απο εκει και περα κοιταξτε να εχετε γραψει. Οι βασεις θα μεινουν εκει που ειναι αντε να πανε +-200 μορια χοντρικα. Σας το λεω γιατι εχω δωσει 4 φορες.2 γραπτα 2 με το 10%. Δεν περασα ποτε και τελικα καλυτερα γιατι βρεθηκα σε σχολη που αγαπησα περισσοτερο και πλεον ειμαι πτυχιουχος μηχανικος και συντομα φανταρος. Καλη επιτυχια σε ολους αν το θελετε πολυ και αν δεν περασετε δωστε αλλη μια ευκαιρια στον εαυτο σας αρκει να τα εχετε βρει πρωτα με το εγω σας κ το τι θελετε να κανετε. Με λιγα λογια αν εχετε αποφασισει να βαλετε κατω κωλο και να διαβασετε. Δεν παει κανενας χαμενος και προσωπικα προτιμειστε σχολες αξιωματικων ειναι καλυτερα για την ζωη σας και κυριως πηγαινετε ΣΩΜΑΤΑ οσοι ενδιαφερονται για Σ. Ξ. Μην το παιζεται μαχημια ΛΟΚ και ΟΥΚ ολοι διαφερει πολυ απο την πραγματικοτητα. Θα το καταλαβετε κ ολας οταν μπειτε και σας κοψουν τον βηχα. Καλη σας επιτυχια ελπιζω να μπουν παιδια που το θελουν πολυ.
Απο εκει και περα κοιταξτε να εχετε γραψει. Οι βασεις θα μεινουν εκει που ειναι αντε να πανε +-200 μορια χοντρικα. Σας το λεω γιατι εχω δωσει 4 φορες.2 γραπτα 2 με το 10%. Δεν περασα ποτε και τελικα καλυτερα γιατι βρεθηκα σε σχολη που αγαπησα περισσοτερο και πλεον ειμαι πτυχιουχος μηχανικος και συντομα φανταρος. Καλη επιτυχια σε ολους αν το θελετε πολυ και αν δεν περασετε δωστε αλλη μια ευκαιρια στον εαυτο σας αρκει να τα εχετε βρει πρωτα με το εγω σας κ το τι θελετε να κανετε. Με λιγα λογια αν εχετε αποφασισει να βαλετε κατω κωλο και να διαβασετε. Δεν παει κανενας χαμενος και προσωπικα προτιμειστε σχολες αξιωματικων ειναι καλυτερα για την ζωη σας και κυριως πηγαινετε ΣΩΜΑΤΑ οσοι ενδιαφερονται για Σ. Ξ. Μην το παιζεται μαχημια ΛΟΚ και ΟΥΚ ολοι διαφερει πολυ απο την πραγματικοτητα. Θα το καταλαβετε κ ολας οταν μπειτε και σας κοψουν τον βηχα. Καλη σας επιτυχια ελπιζω να μπουν παιδια που το θελουν πολυ.
Τίποτα φίλε. Και σε σένα καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις.
KΑλή επιτυχία φίλε και να ξέρεις οι σχολές υπαξιωματικών της Αεροπορίας ειναι πολύ καλές.
-
- Υποδεκανέας
Να στε καλά παιδιά .. ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τις εμπειρίες σας!! Να στε καλα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης