Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
- GREEKDIVER
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 6
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Δεν ειναι το θεμα να βοηθησω την πατριδα... Απλα δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου μακρια απο τον στρατο... Απλα ειναι αυτο που θελω να κανω... Οι Ενθοφυλακες ειναι μονιμοι; Δεν ψαχνω κατι με τρελο μισθο, εξαλου τα πολλα λεφτα δν υπαρχουν στον στρατο ακομα και για τους Αξιωματικους... Οι διαφορες απο οτι εχω δει στα μισθολογια ειναι μικρες... Εκτος βεβαια αν εχεις μεγαλο αξιωμα ταξιαρχου ας πουμε που τα λεφτα ανεβενουν... Αλλα ακομα και ο Λοχιας με 20-22 χρονια υπηρεσιας νομιζω εκτος αν εχω διαβασεις λαθος παιρνει γυρως στα 1500$... Αλλα δεν ειναι το θεμα τα λεφτα... Δεν γινετε ομως να μην παιρνω και τιποτα. Αλλα οτι Και να κανω τωρα δεν μπορω να γνωριζω τι θα γινει σε 10-15 χρονια απο τωρα... Θα κανω αυτο που ειπες ΟΒΑ-εθνοφυλακας... Και εχει ο θεος το μελλον θα δειξει... Ευχαριστω για τον χρονο σου φιλε!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ξερει κανεις ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα για αυτους που εκαναν αιτηση για ΟΒΑ με την προκυρηξη που βγηκε τον οκτωβριο του 2017?
- Greeksoldierrr
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν μέχρι 15 αλλά δεν ξέρουν κάτι άλλο ποτέ θα μπούμε πόσο θα κάτσουμε
- Greeksoldierrr
- Στρατιώτης
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Όσοι έχουν μπει ήδη αν μπορούν να μου λύσουν κάποιες απορίες... γιατι δεν βρίσκω τίποτα πουθενά και στη στρατολογια είναι άσχετοι τελείως... αυτοι εκεί μέσα νομίζουν ότι είναι στο κεπ... μπορούμε να μένουμε μέσα; απαλλαγές ισχύουν κανονικά; επειδή είμαι φοιτητής πρωτοετής και δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τα συνδυάσω φοιτητικές άδειες δικαιούμαι; αν παραιτηθώ αργότερα τι επιπτώσεις θα έχω από τι στιγμή που θα εχω υπογράψει για ένα έτος?
- Greeksoldierrr
- Στρατιώτης
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Μέσα είμαι... γνωρίζει κάποιος να απαντήσει στα ερωτήματα μου;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Για ποιό λόγο γίνεται αυτό, πρίν καταταγούν δεν πέρασαν εξετάσεις, γιατί ξανά περνάνε;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλησπέρα σας,
Στρατονομος που απολυθηκα το 16'.
Βγηκαν τα αποτελεσματα και ειμαι μεσα.
Με πηραν τηλ για εξετασεις και τα σχετικα (μεχρι τις 17/11 προθεσμια).
Μιας και εχει καλυφθει το θεμα ωραριου, μισθου, συνθηκων, ιεραρχιας, υπηρεσιων κλπ ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος να μας πληροφορησει σχετικα με το που θα υπηρετησουμε.
Ελεγε η αιτηση να βαλουμε υποχρετωτικα τουλαχιστων δυο (2) στρατοπεδα (χωρις να σημαινει οτι θα μας πανε εκει που θα δηλωσουμε).
Εγω ειμαι απο Ηρακλειο Κρητης και ειχα δηλωσει ΣΕΑΠ (Ηρακλειο) και μια μοναδα στο τυμπακι (νοτια ηρακλειου περιπου 45-50' μακρια). Μαλιστα την μοναδα στο τυμπακι μου την προτειναν απο την στρατολογια οι αρμοδιοι (;).
Ειδα σε κατι σχολια οτι θα μας πανε σε θρακη και νησια του Αιγαιου (παραμεθωριο).
Γιατι δεν μας εχει ενημερωνει κανεις για αυτο; Ουτε στην προκυρηξη ουτε στην στρατολογια που ρωτησα ηξεραν.
Δηλαδη να δηλωσουμε συμμετοχη, να μας παρουν και την τελευταια μερα να μας πουν "¨συγχαρητηρια πηγαινετε στον ΕΒΡΟ ή στην σαμο πχ. "
Αφου θελουν ΟΒΑ σε συγκεκριμενες περιοχες γιατι δεν μας ενημερωνουν να μην χανουμε αδικα τον χρονο μας.
Ανεντιμο και ανωριμο. Δεν θα παμε Σαμοθρακη για 650 κατοσταρικα...
Αν γνωριζει καποιος ας μας ενημερωσει ΥΠΕΥΘΥΝΑ! Μαλλον πως δεν θα παω παντως παρ'ολο που με ειχε στους πινακες.
Στρατονομος που απολυθηκα το 16'.
Βγηκαν τα αποτελεσματα και ειμαι μεσα.
Με πηραν τηλ για εξετασεις και τα σχετικα (μεχρι τις 17/11 προθεσμια).
Μιας και εχει καλυφθει το θεμα ωραριου, μισθου, συνθηκων, ιεραρχιας, υπηρεσιων κλπ ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος να μας πληροφορησει σχετικα με το που θα υπηρετησουμε.
Ελεγε η αιτηση να βαλουμε υποχρετωτικα τουλαχιστων δυο (2) στρατοπεδα (χωρις να σημαινει οτι θα μας πανε εκει που θα δηλωσουμε).
Εγω ειμαι απο Ηρακλειο Κρητης και ειχα δηλωσει ΣΕΑΠ (Ηρακλειο) και μια μοναδα στο τυμπακι (νοτια ηρακλειου περιπου 45-50' μακρια). Μαλιστα την μοναδα στο τυμπακι μου την προτειναν απο την στρατολογια οι αρμοδιοι (;).
Ειδα σε κατι σχολια οτι θα μας πανε σε θρακη και νησια του Αιγαιου (παραμεθωριο).
Γιατι δεν μας εχει ενημερωνει κανεις για αυτο; Ουτε στην προκυρηξη ουτε στην στρατολογια που ρωτησα ηξεραν.
Δηλαδη να δηλωσουμε συμμετοχη, να μας παρουν και την τελευταια μερα να μας πουν "¨συγχαρητηρια πηγαινετε στον ΕΒΡΟ ή στην σαμο πχ. "
Αφου θελουν ΟΒΑ σε συγκεκριμενες περιοχες γιατι δεν μας ενημερωνουν να μην χανουμε αδικα τον χρονο μας.
Ανεντιμο και ανωριμο. Δεν θα παμε Σαμοθρακη για 650 κατοσταρικα...
Αν γνωριζει καποιος ας μας ενημερωσει ΥΠΕΥΘΥΝΑ! Μαλλον πως δεν θα παω παντως παρ'ολο που με ειχε στους πινακες.
- Greeksoldierrr
- Στρατιώτης
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εμένα από στρατολογια μου προτειναν να δηλώσω Αρτα! κέντρο νεοσυλλέκτων! ήταν η τελευταία μονάδα μου... οτι να ναι είναι εκεί μέσα πραγματικά δεν έχουν ιδέα... εγω δήλωσα Έβρο και θα πάω δεν με ενδιαφέρει τόσο το οικονομικό όσο ο στρατός... γνωρίζει κάποιος επειδή πέρασα για επιτροπή στα Ιωάννινα αλλά μένω Αθήνα γίνεται να πάω εδώ στο 401; οπως οι οβα εδώ; Θα πάρω και τηλέφωνο μετά αλλά αν ξέρει κάποιος
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλησπερα σας! η ανακοινωση που βγηκε γραφει οτι ειναι ο πρωτος πικανας; δηλαδη θα βγουνε κι αλλοι πινακες και με αλλα ονοματα?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Πηγα στο ταγμα που ημουν και σαν φανταρος στη κω μισθος 680/700 συη νυχτ αργιες 5 υπηρ σε φυλακιο σ/κ κενο αλλα 7/14΄.30 στο ταγμα τρεξιμο αν δεν υπαρχει κατι αλλο να κανετε ελατε εβρο νησια
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Λοιπόν παιδιά είμαι δεύτερη σειρά ΟΒΑ και έχω κάποιες ερωτήσεις...1η: Επίδομα παραμεθορίου θα πάρουμε; 2η Μπορούμε μετά από έναν χρόνο υπηρεσίας να ζητήσουμε μετάθεση και να πάνε σε οποιαδήποτε μονάδα; 3η Που μπορούμε να βρούμε τις διαταγές για τους ΟΒΑ για να ξέρουμε τι δικαιούμαστε;
- xelistas25
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 29
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Φιλε σε πια μοναδα εισαι οβα στιν κω?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Χελιστασ25 πβ αλεχ 1οχι 2οχι 3κτυπανομοσ1911/1990α-166αρθρο13
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες