Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
dasd

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από dasd »

Nikos έγραψε:Καλησπέρα Θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω μπει οβα αλλά πριν μπω οβα σπουδάζα και μου έχουν μείνει δυο μαθήματα και η πρακτική / πτυχιακή μου ξέρουμε τι παίζει ακριβώς παίζει και άμα μπορώ παράλληλα να κάνω και κάπου την πρακτική μου ή μέσα στον στρατό ή κάτι άλλο τελος Πάντων ωστε να τελειώνω με το πτυχίο ; Ευχαριστώ

Όχι δεν γίνεται αυτό που λες, θα πρέπει να παραιτηθείς.

Άβαταρ μέλους
Laskaris
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 13

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Laskaris »

Nikos έγραψε: Καλησπέρα Θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω μπει οβα αλλά πριν μπω οβα σπουδάζα και μου έχουν μείνει δυο μαθήματα και η πρακτική / πτυχιακή μου ξέρουμε τι παίζει ακριβώς παίζει και άμα μπορώ παράλληλα να κάνω και κάπου την πρακτική μου ή μέσα στον στρατό ή κάτι άλλο τελοσ Πάντων ωστε να τελειώνω με το πτυχίο ; Ευχαριστώ
Καλησπέρα φίλε. Δεν γνωρίζω σε ποιές ενέργειες πρέπει να προβείς. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με σένα αντιμετώπιζε και ένας ΟΒΑ από την μονάδα μου. Θυμάμαι ότι είχε βρεί ένα τρόπο να κάνει παράλληλα την πρακτική του όχι όμως με την μορφή εργασίας αλλά άμισθης μαθητείας κατά τα απογευμάτα. Δυστυχώς δεν γνωρίζω περισσότερα πρέπει να το ψάξεις.
Nikos

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Nikos »

Ρώτησα , υπάρχει τρόπος εν τέλη , ευχαριστώ πολυ
Ελικοπτερας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ελικοπτερας »

Παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με τα 489 που δίνουν στην αεροπορία;
ΝΊΚΟΣ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΝΊΚΟΣ »

Καλημέρα είμαι ο ΝΙΚΟΣ θα ήθελα να ρωτήσω εθνοφυλακε είμαι από λυμένος 4 Χρόνια
JOG

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από JOG »

Ελικοπτερας έγραψε:Παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με τα 489 που δίνουν στην αεροπορία;

Πρέπει να κάνεις λογαριασμό στις ηλεκτρονι κές υπηρεσίες του site της Αεροπορίας. Από εκεί θα κατεβάσεις το φύλλο μισθοδοσίας σου και θα δεις τι είδους κρατήσεις γίνονται. Έτσι, θα μπορείς να υπολογίσεις αν στο μέλλον υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί το ποσό...

Ρεπόρτερ όβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ρεπόρτερ όβα »

Παράταση ανακατάταξης - επανακατάταξης

Oι αρχικά ανακατατασσόμενοι οπλίτες και οι αρχικά επανακατατασσόμενοι έφεδροι δύνανται να ζητήσουν την παράταση της ανακατάταξης ή επανακατάταξής τους αντίστοιχα, μέχρι τη συμπλήρωση τριών (3) ετών πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας, εφόσον δεν έχουν απολυθεί για οποιαδήποτε αιτία.

Για την παράταση της ανακατάταξης ή επανακατάταξής τους, οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν στη Μονάδα που υπηρετούν, τουλάχιστον δύο (2) μήνες πριν τη συμπλήρωση της αναληφθείσας υποχρέωσης, αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, με την οποία δηλώνουν το χρονικό διάστημα, σε έτη, της παράτασης. Η αίτηση αυτή υποβάλλεται στη Διεύθυνση Στρατολογικού του οικείου Γενικού Επιτελείου, με αιτιολογημένη πρόταση καταλληλότητας του Διοικητή της Μονάδας.

Οι οπλίτες βραχείας ανακατάταξης: Α. Ανακατατάσσονται ή επανακατατάσσονται με το βαθμό και την ειδικότητα που είχαν πριν από την ανακατάταξη ή επανακατάταξή τους, αντίστοιχα.

Dikaiologitika.gr

ΝΕΑ ΕΓΚΎΚΛΙΟΣ...

Τα παιδιά που μπήκαν τώρα όβα έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν δύο μήνες πρίν συμπληρωθεί η τριετία ή κατάλαβα λάθος;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καλημέρα φίλε μου,

Λάθος κατάλαβες. Ουσιαστικά γράφει, ότι όσοι δήλωσαν ότι επιθυμούν να υπηρετήσουν πχ 1 χρόνο ως ΟΒΑ και στην πορεία το μετάνιωσαν και θέλουν να υπηρετήσουν παραπάνω, οφείλουν 2 μήνες πριν συμπληρωθεί η υπηρεσία τους, να το δηλώσουν.Αυτό δύναται να γίνει μέχρι τη συμπλήρωση 3 χρόνων πραγματικής υπηρεσίας και όχι για παραπάνω.

Φιλικά,

ΝΊΚΟΣ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΝΊΚΟΣ »

Καλησπέρα είμαι ο ΝΙΚΟΣ θα ήθελα να ρωτήσω έχει βγει προκήρυξη Γεια εθνοφυλακε αλά είναι Γεια Την Θεσσαλονίκη εγώ είμαι νο πύργο τα χρήματά είναι πολύ λίγα 15?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Νίκο γεια σου,

Αν και γράφουμε σε λάθος θέμα, τσέκαρε το παρακάτω link που ανέβασα τις προάλλες.

Πρόσληψη Εθνοφυλάκων με ημερήσια αποζημίωση

ΝΊΚΟΣ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΝΊΚΟΣ »

Καλημέρα είμαι ο ΝΙΚΟΣ το είδα ότι έχει βγει προκήρυξη Γεια εθνοφυλακε αλά είναι πολύ μακριά εγώ είμαι από πύργο άλλα Θεσσαλονίκη Δεν έχω Που ναμυνω
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Ανακατάταξη οπλιτών και επανακατάταξη εφέδρων για βραχεία περίοδο (ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ)

https://kranosgr.blogspot.gr/2017/10/blog-post_138.html
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
ΝΊΚΟΣ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΝΊΚΟΣ »

Καλησπέρα είμαι ο ΝΙΚΟΣ αυτό που έχεο βγει τώρα με πιάνει που είμαι απόλυμένος 4 Χρόνια;
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 36

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από greenalexyo »

Όχι
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 48

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/178432/prokiryksi-gia-119-theseis-ova-ston-strato-ksiras?m=1
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες