Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Τι κανουν; Πληρωθηκαμε εως Αυγουστο δηλαδη 3 μισθοι 1900 ευρω ουτε?;620 ευρω μισθο ειδικες δυμαμεις; Γεια σας
- GREEKDIVER
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 6
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδια μπαίνω Σεπτέμβρη ΚΕΕΔ μπορώ να παω ΟΒΑ; ... Και αν ναι πως;
ΕΔ-ΜΑΚ-ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - ΕΛΛΑΣ - ΧΕΛ -
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 94
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
GREEKDIVER έγραψε:Παιδια μπαίνω Σεπτέμβρη ΚΕΕΔ μπορώ να παω ΟΒΑ; ... Και αν ναι πως;
Όταν με το καλό κοντεύεις να απολυθείς ρώτα στην Μονάδα σου. Για να γίνεις ΟΒΑ θα πρέπει να έχεις ολοκληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις (υποχρεωτική θητεία).
- GREEKDIVER
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Α οκ σε ευχαριστώ φιλε για την απάντηση. Καλη συνέχεια
ΕΔ-ΜΑΚ-ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - ΕΛΛΑΣ - ΧΕΛ -
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλησπερα σας.Υπηρετω την θητεια μου στο ΠΝ σε φρεγατα και απολυομαι 9 Νοεμβρη και θα κανω τωρα τα χαρτια μου για ΟΒΑ. Ξεκιναω απο 10 Νοεμβρη σαν ΟΒΑ δλδ αμεσως απο οτι ειδα στΗ διαταγη του ΓΕΝ. Η απορια μου ειναι αν παραμενω στο ιδιο καραβι που υπηρετω τη θυτεια μου τωρα
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδες απο ναυτικο οταν πληρωθηκαμε για τους τρεις μηνες ιουνιο ιουλιο Αυγούστο πήραμε 2.137 ευρω βγαιναν καπου στα 712 ευρω το μηνα αλλα βαλτε και τις τρεις μερες μαιου 29-30-31 για αυτο φτασαμε τοσα.. τωρα που πληρωθηκαμε πηραμε 689 ευρω λογικα αυτος θα ειναι και ο κανονικός μισθος!!
- GREEKDIVER
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Σε καλη μερια παιδιά και καλες υπηρεσίες
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Με τους 27 οβα της πολεμικής αεροπορίας τι γίνεται; Ποτέ θα τους καλέσουν;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλημέρα Νικος οι μαι απολυμένος4 Χρόνια 15 Νοεμβρίου 2012 μπωρο νακανοταχαρτια
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 94
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
ΝΊΚΟΣ έγραψε:Καλημέρα Νικος οι μαι απολυμένος4 Χρόνια 15 Νοεμβρίου 2012 μπωρο νακανοταχαρτια
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαταγές, δυστυχώς όχι. Είναι για οπλίτες που υπηρετούν ήδη και απολύονται το επόμενο διάστημα και για μέχρι και 3 έτη απολυμένους. Αν σε ενδιαφέρει όμως, μπορείς να παρακολουθείς το θεσμό και ίσως τα καταφέρεις αν αλλάξει κάτι στο μέλλον. Αν και όσο απομακρύνεσαι από την ημερομηνία απόλυσής σου, δυσκολεύουν τα πράγματα...
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 36
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
βρες κάτι άλλο να κάνεις φίλε μου.. δεν είναι και ότι καλύτερο να είσαι οβα. Αν δουλεύεις σερβιτόρος σε καλό μαγαζί ίσως να παίρνεις και παραπάνω..ΝΊΚΟΣ έγραψε:Καλημέρα Νικος οι μαι απολυμένος4 Χρόνια 15 Νοεμβρίου 2012 μπωρο νακανοταχαρτια
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 36
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Samurai Cop έγραψε:Καμιά αύξηση θα πάρουμε;
Δυσκολα φιλε. Ακομα δεν μπηκαμε... Αν παρουμε 8α ειναι μετα απο 1 χρονο τουλαχιστον.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδιά μια ερώτηση... Έχω κάνει τα χαρτιά για οβα στην πολεμική αεροπορία για την προκήρυξη που βγήκε στις 4 Ιουλίου και ζητούσε 27 άτομα... Αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση... Γνωρίζει κανένας τι γίνεται;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες