Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 36

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από greenalexyo »

Παιδες αναρωτιεμαι εαν υπαρξει προβλημα με smartphones δεδομενου οτι παμε μονο για 2 εβδομαδες και οτι θεωρουμαστε στελεχος;
Επισης, γνωριζει κανεις σε ποιον λοχο του ΚΕΕΔ θα μας εχουν?
Οβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Οβα »

Καλησπερα! Ερωτηση για αεροπορια; πληρωθηκε κανεις;
ΑΝΤΡΕΑΣ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΑΝΤΡΕΑΣ »

οβα έγραψε:καλησπερα! ερωτηση για αεροπορια; πληρωθηκε κανεις;

εμενα μου ειπαν για 6 μερες οτι θα κατσουμε... φιλικα παντα

ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ »

Αεροπορία πληρώθηκαν προχτές κάνα 80-100 άτομα..1726? πήραν εμείς από τελοι Αυγούστου..
Άβαταρ μέλους
xelistas25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από xelistas25 »

Ρε παιδια ξερει κανεις εμεις οι οβα δικαιουμαστε απαλαγη μετα απο 24 ωρη υπυρεσια..
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ έγραψε:Αεροπορία πληρώθηκαν προχτές κάνα 80-100 άτομα.1726? πήραν εμείς από τελοι Αυγούστου.

Ναι και μετα ξυπνησες;Εικόνα
1726 δεν παιρνουν οι λοχαγοι ξερω γω xD
ΆγνωστοςΣτρατιώτης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΆγνωστοςΣτρατιώτης »

Καλημέρα παιδιά. Ξέρει κανείς τι παίζει με μισθό και μεταθέσεις στην περίπτωση που ο ΟΒΑ είναι παντρεμένος με παιδί
Chris

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris »

Τόσα πήραν είναι για 3 μήνες απλά είχαν και κρατήσεις γύρω στα 450 ευρώ . το μηνιαίο που θα περνούν θα είναι γύρο στα 750 ευρώ. Είμαι ένας από αυτούς που πληρώθηκαν... οπότε εσείς που δεν τα πήρατε θα πάρετε για 4 μήνες πλιν τις κρατήσεις αυτα... είναι τα γράμματα οπότε μάγκες υπομονή και καλή συνέχεια και να είστε τυχεροί να βγει προκήρυξη για ΕΠΟΠ για να σάς κρατήσουν για μόνιμους αυτός είναι ο σκοπος που μπήκαν οι περισσότεροι νομίζω.. υπομονή και καλη τύχη μάγκες..

Είμαι ο πατέρας ενος παιδιού που μπήκε οβα...

ΑΝΤΡΕΑΣ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΑΝΤΡΕΑΣ »

greenalexyo έγραψε:Παιδες αναρωτιεμαι εαν υπαρξει προβλημα με smartphones δεδομενου οτι παμε μονο για 2 εβδομαδες και οτι θεωρουμαστε στελεχος;
Επισης, γνωριζει κανεις σε ποιον λοχο του ΚΕΕΔ θα μας εχουν;

εμενα μου ειπαν οτι θα κατσουμε 6 μερες μονο

ΆγνωστοςΣτρατώτης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΆγνωστοςΣτρατώτης »

Chris έγραψε: Τόσα πήραν είναι για 3 μήνες απλά είχαν και κρατήσεις γύρω στα 450 ευρώ . το μηνιαίο που θα περνούν θα είναι γύρο στα 750 ευρώ. Είμαι ένας από αυτούς που πληρώθηκαν... οπότε εσείς που δεν τα πήρατε θα πάρετε για 4 μήνες πλιν τις κρατήσεις αυτα... είναι τα γράμματα οπότε μάγκες υπομονή και καλή συνέχεια και να είστε τυχεροί να βγει προκήρυξη για ΕΠΟΠ για να σάς κρατήσουν για μόνιμους αυτός είναι ο σκοπος που μπήκαν οι περισσότεροι νομίζω.. υπομονή και καλη τύχη μάγκες..

Οπότε ότι ισχύει για όλους υποθέτω... Ευχαριστώ φίλε Chris.
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Chris έγραψε:Τόσα πήραν είναι για 3 μήνες απλά είχαν και κρατήσεις γύρω στα 450 ευρώ . το μηνιαίο που θα περνούν θα είναι γύρο στα 750 ευρώ. Είμαι ένας από αυτούς που πληρώθηκαν... οπότε εσείς που δεν τα πήρατε θα πάρετε για 4 μήνες πλιν τις κρατήσεις αυτα... είναι τα γράμματα οπότε μάγκες υπομονή και καλή συνέχεια και να είστε τυχεροί να βγει προκήρυξη για ΕΠΟΠ για να σάς κρατήσουν για μόνιμους αυτός είναι ο σκοπος που μπήκαν οι περισσότεροι νομίζω.. υπομονή και καλη τύχη μάγκες..

Έτσι ναι.. εγώ νόμιζα σε ένα μήνα πήρε ο άλλος τόσα Εικόνα

ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ »

Πόσα υπολογίζεται με την εμπειρία σας να πάρουμε εμείς που θα πληρωθούμε τον Αύγουστο; Απευθύνομαι στον πατέρα του συναδέλφου.
DrTee

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από DrTee »

xelistas25 έγραψε:Ρε παιδια ξερει κανεις εμεις οι οβα δικαιουμαστε απαλαγη μετα απο 24 ωρη υπυρεσια..
Αν δεν έχεις πάρει ακόμα απαλλαγή για υπηρεσία, όποια και να'ναι αυτή, να ξέρεις ότι τρως πολύ δούλεμα...

Άβαταρ μέλους
Nikos Chatzoglou
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Nikos Chatzoglou »

Παιδιά για να μπει κάποιος ΟΒΑ πρέπει να έχει προκηρυχτεί η ίδια ειδικότητα που είχες όταν υπηρετούσες; Και απ' ότι έχω δει είναι μόνο για όπλα.Αν ήσουν ας πούμε σε σώμα (πχ εφοδιασμού μεταφορών) Δεν γίνεται να μπεις, έτσι;

Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Nikos Chatzoglou έγραψε:Παιδιά για να μπει κάποιος ΟΒΑ πρέπει να έχει προκηρυχτεί η ίδια ειδικότητα που είχες όταν υπηρετούσες; Και απ' ότι έχω δει είναι μόνο για όπλα.Αν ήσουν ας πούμε σε σώμα (πχ εφοδιασμού μεταφορών) Δεν γίνεται να μπεις, έτσι;

ακριβώς. Είναι για συγκεκριμένες ειδικότητες κάθε φορά .
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες