Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Σαν οβα στο πεζικο, εχεις δικαιωμα να περασεις ΚΕΑΠ για να μπεις στις ΕΔ?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Συγγνωμη παιδια αλλα να κανω μια ερωτηση αλλα τι ειναι η ΟΒΑ (ο ασχετος ξερω γω) αλλα να ρωτησω εχω ευκαιρια να ενταχθω στην ΟΒΑ μην εχοντας βγαλει στρατο και με ενα καλο απολυτηριο λυκειου 15 ειναι καλος βαθμος; Εχω ευκαιρια να ενταχθω;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 94
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
vardtrooper έγραψε:Συγγνωμη παιδια αλλα να κανω μια ερωτηση αλλα τι ειναι η ΟΒΑ (ο ασχετος ξερω γω) αλλα να ρωτησω εχω ευκαιρια να ενταχθω στην ΟΒΑ μην εχοντας βγαλει στρατο και με ενα καλο απολυτηριο λυκειου 15 ειναι καλος βαθμος; Εχω ευκαιρια να ενταχθω;
Θα πρέπει να έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις. Από 'κεί και πέρα δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά μόνο να έχουν ανάγκη την ειδικότητά σου. Είναι 3ετές σύμβαση στην ουσία, οπότε το μόνο που χρειάζεται όπως σου είπα είναι να θέλεις να υπηρετήσεις με την ειδικότητα που είχες στο στρατό στις Μονάδες όπου υπάρχει ανάγκη.
ΥΓ ΟΒΑ σημαίνει Οπλίτης Βραχείας Ανακατάταξης.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Κωστας έγραψε:Σαν οβα στο πεζικο, εχεις δικαιωμα να περασεις ΚΕΑΠ για να μπεις στις ΕΔ;
Όχι.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καποία σχόλεια μπορείς να τα περάσεις σαν ο. Β. Α έχω ανεξάρτητου όπλου! Είναι θέμα αν θα σε στείλει ο Δοιηκήτης σου! Απο στρατολογία που ρώτησα...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εδώ που τα λέμε δεν νομίζω να συμφέρει να στείλει Διοικητής ΟΒΑ σε Σχολείο. Ειδικά αν το Σχολείο είναι μεγάλης διάρκειας πχ Καταδρομών ή ΣΥΚ που ρωτάνε πολλά παιδιά. Από την άποψη ότι οι ΟΒΑ προσλήφθηκαν για να καλύψουν συγκεκριμένες θέσεις εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος (το πολύ 3 έτη) και έπειτα απολύονται. Καλώς ή κακώς δεν προορίζονται για καριέρα στον Στρατό, τουλάχιστον σαν ΟΒΑ.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλησπέρα οι οβα έχουν δικαίωμα αλλαγής περάσουν σχολείο αλεξίπτωτιστον και αν ναι θα περνούν της συντήρηση κάθε 6αμινο ; ;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Λεβεντιές, εντελώς πληροφοριακά και για να τελειώνει το τζερτζεριλίκι με τους "κατά φαντασίαν ασθενείς", σχολεία ΔΕΝ έχετε δικαίωμα σαν ΟΒΑ να περάσετε και ούτε θα περάσετε κιόλας. Το έχουμε ξανά γράψει εκατοντάδες φορές, ότι σας προσλαμβάνουν για 3 χρόνια, για να βουλώσετε "τρύπες" και μετά λε πουλ ντε λα μπαούλ. Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες, ξανά διαβάστε την σύμβαση που έχετε υπογράψει ή που θα υπογράψετε. Τόσο απλά. Τα υπόλοιπα είναι απλά για κατανάλωση.
ΥΓ1: Με το "ανεξαρτήτως όπλου" ακόμα γελάω, δεν ξέρω.
ΥΓ2: Μην παίρνετε άσκοπα τηλέφωνα στις Στρατολογίες σας. Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν, από που ανατέλλει ο ήλιος (και πολύ επιεικής είμαι).
Φιλικά.
ΥΓ1: Με το "ανεξαρτήτως όπλου" ακόμα γελάω, δεν ξέρω.
ΥΓ2: Μην παίρνετε άσκοπα τηλέφωνα στις Στρατολογίες σας. Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν, από που ανατέλλει ο ήλιος (και πολύ επιεικής είμαι).
Φιλικά.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδιά πια είναι τα κριτήρια εισαγωγής Οβα ΕΠ. ΟΠ υπαρχή όριο αναστήματος;
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 36
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Να μην έχουν περάσει 3 χρόνια από την απόλυση σου, να είσαι 1.60+ και να περάσεις κάτι αθλήματα. Τώρα δεν έχει βέβαια προκήρυξη , αν είσαι τυχερός μπορεί να βγάλει μετά για την ειδικότητα σου. (Διάβασε όλη την προκήρυξη για να δεις όλα τα κριτήρια)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ρε παιδια ποτε θα μπουμε επιτελους με αυτη τη σειρα η του σεμπτεβριου! ανοργανωση στο μεγαλειο της!
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 36
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εγω αναρρωτιεμαι για ποσο θα κατσουμε κεεδ και τι πρεπει να παρουμε μαζι μας...
Αν μπορει καποιος οβα ΕΔ ας ενημερωσει και εμας :)
Αν μπορει καποιος οβα ΕΔ ας ενημερωσει και εμας :)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
2 βδομαδες περίπου... την πρωτη μερα θα μεινετε μονο μεσα τις αλλες σαν τα στελεχη κανονικα...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Δεν έχω κάνει ακομα στρατό έχω αναβολή για σπουδές σκέφτομαι να πάω ΔΕΑ Ειδικές δυνάμεις δεν ξέρω άμα γίνεται αυτό. Τελειώνοντας την θητεία μου σκέφτομαι να πάω οβα θα έχω τον ίδιο βαθμό που αποφοίτησα (Ανθυπολοχαγός) ή θα είμαι απλός οβα, θέλω να πω θα διατηρήσω τον βαθμό μου με αυτό που τελείωσα σαν ΔΕΑ; Και οβα είναι μόνο 3 χρόνια; Μπορώ να κάτσω παραπάνω μετά την λήξει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες