Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κωστας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Κωστας »

Σαν οβα στο πεζικο, εχεις δικαιωμα να περασεις ΚΕΑΠ για να μπεις στις ΕΔ?
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από vardtrooper »

Συγγνωμη παιδια αλλα να κανω μια ερωτηση αλλα τι ειναι η ΟΒΑ (ο ασχετος ξερω γω) αλλα να ρωτησω εχω ευκαιρια να ενταχθω στην ΟΒΑ μην εχοντας βγαλει στρατο και με ενα καλο απολυτηριο λυκειου 15 ειναι καλος βαθμος; Εχω ευκαιρια να ενταχθω;
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 94
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από SKY DIVER »

vardtrooper έγραψε:Συγγνωμη παιδια αλλα να κανω μια ερωτηση αλλα τι ειναι η ΟΒΑ (ο ασχετος ξερω γω) αλλα να ρωτησω εχω ευκαιρια να ενταχθω στην ΟΒΑ μην εχοντας βγαλει στρατο και με ενα καλο απολυτηριο λυκειου 15 ειναι καλος βαθμος; Εχω ευκαιρια να ενταχθω;

Θα πρέπει να έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις. Από 'κεί και πέρα δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά μόνο να έχουν ανάγκη την ειδικότητά σου. Είναι 3ετές σύμβαση στην ουσία, οπότε το μόνο που χρειάζεται όπως σου είπα είναι να θέλεις να υπηρετήσεις με την ειδικότητα που είχες στο στρατό στις Μονάδες όπου υπάρχει ανάγκη.

ΥΓ ΟΒΑ σημαίνει Οπλίτης Βραχείας Ανακατάταξης.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κωστας έγραψε:Σαν οβα στο πεζικο, εχεις δικαιωμα να περασεις ΚΕΑΠ για να μπεις στις ΕΔ;

Όχι.

D.Y.K

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καποία σχόλεια μπορείς να τα περάσεις σαν ο. Β. Α έχω ανεξάρτητου όπλου! Είναι θέμα αν θα σε στείλει ο Δοιηκήτης σου! Απο στρατολογία που ρώτησα...
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Εδώ που τα λέμε δεν νομίζω να συμφέρει να στείλει Διοικητής ΟΒΑ σε Σχολείο. Ειδικά αν το Σχολείο είναι μεγάλης διάρκειας πχ Καταδρομών ή ΣΥΚ που ρωτάνε πολλά παιδιά. Από την άποψη ότι οι ΟΒΑ προσλήφθηκαν για να καλύψουν συγκεκριμένες θέσεις εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος (το πολύ 3 έτη) και έπειτα απολύονται. Καλώς ή κακώς δεν προορίζονται για καριέρα στον Στρατό, τουλάχιστον σαν ΟΒΑ.
γιωργος1996

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από γιωργος1996 »

Καλησπέρα οι οβα έχουν δικαίωμα αλλαγής περάσουν σχολείο αλεξίπτωτιστον και αν ναι θα περνούν της συντήρηση κάθε 6αμινο ; ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Λεβεντιές, εντελώς πληροφοριακά και για να τελειώνει το τζερτζεριλίκι με τους "κατά φαντασίαν ασθενείς", σχολεία ΔΕΝ έχετε δικαίωμα σαν ΟΒΑ να περάσετε και ούτε θα περάσετε κιόλας. Το έχουμε ξανά γράψει εκατοντάδες φορές, ότι σας προσλαμβάνουν για 3 χρόνια, για να βουλώσετε "τρύπες" και μετά λε πουλ ντε λα μπαούλ. Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες, ξανά διαβάστε την σύμβαση που έχετε υπογράψει ή που θα υπογράψετε. Τόσο απλά. Τα υπόλοιπα είναι απλά για κατανάλωση.

ΥΓ1: Με το "ανεξαρτήτως όπλου" ακόμα γελάω, δεν ξέρω.

ΥΓ2: Μην παίρνετε άσκοπα τηλέφωνα στις Στρατολογίες σας. Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν, από που ανατέλλει ο ήλιος (και πολύ επιεικής είμαι).

Φιλικά.

ΟΒΑ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΟΒΑ »

Παιδιά πια είναι τα κριτήρια εισαγωγής Οβα ΕΠ. ΟΠ υπαρχή όριο αναστήματος;
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 36

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από greenalexyo »

Να μην έχουν περάσει 3 χρόνια από την απόλυση σου, να είσαι 1.60+ και να περάσεις κάτι αθλήματα. Τώρα δεν έχει βέβαια προκήρυξη , αν είσαι τυχερός μπορεί να βγάλει μετά για την ειδικότητα σου. (Διάβασε όλη την προκήρυξη για να δεις όλα τα κριτήρια)
IMARTON

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από IMARTON »

Ρε παιδια ποτε θα μπουμε επιτελους με αυτη τη σειρα η του σεμπτεβριου! ανοργανωση στο μεγαλειο της!
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 36

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από greenalexyo »

Εγω αναρρωτιεμαι για ποσο θα κατσουμε κεεδ και τι πρεπει να παρουμε μαζι μας...
Αν μπορει καποιος οβα ΕΔ ας ενημερωσει και εμας :)
ΣΠΠΜ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΣΠΠΜ »

Επιτέλους, απαλλαγές! ΕικόναΕικόνα
Λοχιας ΚΔ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Λοχιας ΚΔ »

2 βδομαδες περίπου... την πρωτη μερα θα μεινετε μονο μεσα τις αλλες σαν τα στελεχη κανονικα...
OBA

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από OBA »

Δεν έχω κάνει ακομα στρατό έχω αναβολή για σπουδές σκέφτομαι να πάω ΔΕΑ Ειδικές δυνάμεις δεν ξέρω άμα γίνεται αυτό. Τελειώνοντας την θητεία μου σκέφτομαι να πάω οβα θα έχω τον ίδιο βαθμό που αποφοίτησα (Ανθυπολοχαγός) ή θα είμαι απλός οβα, θέλω να πω θα διατηρήσω τον βαθμό μου με αυτό που τελείωσα σαν ΔΕΑ; Και οβα είναι μόνο 3 χρόνια; Μπορώ να κάτσω παραπάνω μετά την λήξει;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες