Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
οβα νοβα αστυ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από οβα νοβα αστυ »

Αετός έγραψε:Καλησπέρα κ απο μένα μάγκες.Ελπίζω να είστε όλοι γεροί κ δυνατοί.

Έχω μπει κ εγω ΟΒΑ και είμαι απο τις περιπτώσεις που βρέθηκαν σε νησί πολύ μακριά απο το σπίτι τους. Δεν εχω παραιτηθεί.

Δόξα το Θεό είμαι σε μέρος με πολύ καλούς ανθρώπους και συνθήκες εργασίας.

Αυτά που θέλω να πω εγω είναι συγκεκριμένα πράγματα και με μόνο σκοπό να βοηθήσω εάν μπορέσω.

Λοιπόν, το θέμα υπηρεσιών είναι καθαρά θέμα αναγκών της κάθε μονάδας και αλλάζει απο μήνα σε μήνα.

Απο εκεί και πέρα, διάβασα σχόλια απο κάποιους οτι μπορεις να ζήσεις άνετα και να βάζεις και 200 ? στην άκρη κάθε μήνα εάν είσαι σε νησί κλπ

Κάτι που είναι αστείο να το λέτε όταν δεν ξέρουμε καθαρό μισθό. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο ς'αυτό.

Τέλος θέλω να πω ότι η προκήρυξη έγραφε ξεκάθαρα ότι είμαστε για 3 χρόνια κ μετά δεν έχουμε κανένα δικαίωμα, μας δίνουν την ταυτοτητά μας κ συνεχίζουμε την ζωή μας πρώτα ο Θεός να μαστε καλα.

Κρατάτε μικρό καλάθι γιατί όλοι λενε οτι θα μονιμοποιηθουμε αν βγει για εποπ κλπ όμως ειναι ραδιο αρβυλα. Εγω εχω ακουσει οτι μπορει κ καθε 3 χρονια να παιρνουν οβα για να εχουν νεους ανθρωπους.

Επειτα ξερω 2 περιπτωσεις γνωστων μου που ειχαν κανει τα χαρτια τους πριν χρονια που τους καλεσαν τον περασμενο μηνα να ενταχθουν στην αεροπορια σαν μηχανικους. Περνουν άτομα στα μουλωχτα; Κατι βρωμαει κ ς'αυτο.

Να στε ολοι καλα κ μην αφηνετε να σας φουσκωνουν τα μυαλα με μονιμοποιησεις κλπ.

Εαν προκυψει εχει καλος κ το ευχομαι σε οσους το θελουν. Αλλα δεν προβλεπεται.

Το καλυτερο μηνυμα εγραψες συναδελφε... Μην ακουτε τιποτα παιδια ας κανουμε ολοι την δουλεια μας και αν βγει τιποτα καλο, μακαρι δηλαδη, στο κλεισιμο της 3ετιας εχει καλως. Δεν πιστευω κανεις να μπηκε μονο για 3 χρονια και μετα σπιτια μας. Βεβαια δεν ειναι στο χερι μας... Καλη συνεχεια να εχουμε αδερφια.

Giwrgos111

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Giwrgos111 »

Αλάνια καλησπέρα είμαι είδη ΟΒΑ είμαστε σαν τους ΕΠΟΠ το όνομα αλλάζει μόνο έχουμε ότι έχουν και αυτή εγώ κάνω 5 υπηρεσίες τον μήνα και μετά απαλλαγή πηγαίνουμε κανονικά στη Λέσχη και Στρατιωτικά Πρατήρια... Οσοι έρθετε στην οικογένεια τον ΟΒΑ να ξέρετε ότι δεν είμαστε Στρατιώτες είμαστε στελέχη και να συμπεριφέρεται σαν στέλεχος... Ο μισθός είναι 750 Γιατί πληρώθηκα για δύο μήνες Όχι για ένα 1500 και τους δύο και να ξέρετε ότι για δύο με τρεις μήνες δεν θα πληρωθηται... Καλή αρχή όσοι έρθετε ο Στρατός μας χρειάζεται και θα μας κρατήσουν από έγκυρη πηγή μην μπητε και φύγετε... με το καλό να έρθετε στην οικογένεια τον ΟΒΑ...
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

Giwrgos111 έγραψε: Αλάνια καλησπέρα είμαι είδη ΟΒΑ είμαστε σαν τους ΕΠΟΠ το όνομα αλλάζει μόνο έχουμε ότι έχουν και αυτή εγώ κάνω 5 υπηρεσίες τον μήνα και μετά απαλλαγή πηγαίνουμε κανονικά στη Λέσχη και Στρατιωτικά Πρατήρια... Οσοι έρθετε στην οικογένεια τον ΟΒΑ να ξέρετε ότι δεν είμαστε Στρατιώτες είμαστε στελέχη και να συμπεριφέρεται σαν στέλεχος... Ο μισθός είναι 750 Γιατί πληρώθηκα για δύο μήνες Όχι για ένα 1500 και τους δύο και να ξέρετε ότι για δύο με τρεις μήνες δεν θα πληρωθηται... Καλή αρχή όσοι έρθετε ο Στρατός μας χρειάζεται και θα μας κρατήσουν από έγκυρη πηγή μην μπητε και φύγετε... με το καλό να έρθετε στην οικογένεια τον ΟΒΑ...
Ναι όντως μόνο το όνομα αλλάζει..
kostas

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από kostas »

Giwrgos111 εκεί που αναφέρεσαι ότι θα μας κρατήσουν μπορείς να μας δώσεις λεπτομέρειες; υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να γίνει μονιμοποίηση;

tsi golf

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από tsi golf »

Giwrgos111 έγραψε:Αλάνια καλησπέρα είμαι είδη ΟΒΑ είμαστε σαν τους ΕΠΟΠ το όνομα αλλάζει μόνο έχουμε ότι έχουν και αυτή εγώ κάνω 5 υπηρεσίες τον μήνα και μετά απαλλαγή πηγαίνουμε κανονικά στη Λέσχη και Στρατιωτικά Πρατήρια... Οσοι έρθετε στην οικογένεια τον ΟΒΑ να ξέρετε ότι δεν είμαστε Στρατιώτες είμαστε στελέχη και να συμπεριφέρεται σαν στέλεχος... Ο μισθός είναι 750 Γιατί πληρώθηκα για δύο μήνες Όχι για ένα 1500 και τους δύο και να ξέρετε ότι για δύο με τρεις μήνες δεν θα πληρωθηται... Καλή αρχή όσοι έρθετε ο Στρατός μας χρειάζεται και θα μας κρατήσουν από έγκυρη πηγή μην μπητε και φύγετε... Με το καλό να έρθετε στην οικογένεια τον ΟΒΑ...

καλα δεν περνανε τα ιδια σχολεια μετους εποπ και δεν εχουν την ιδια βαθμολογικη εξελιξη
αν καποιου οβα γεννησει η γυναικα μπορει να παρει γονικη αδεια;
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 36

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από greenalexyo »

Giwrgos111 έγραψε:Αλάνια καλησπέρα είμαι είδη ΟΒΑ είμαστε σαν τους ΕΠΟΠ το όνομα αλλάζει μόνο έχουμε ότι έχουν και αυτή εγώ κάνω 5 υπηρεσίες τον μήνα και μετά απαλλαγή πηγαίνουμε κανονικά στη Λέσχη και Στρατιωτικά Πρατήρια... Οσοι έρθετε στην οικογένεια τον ΟΒΑ να ξέρετε ότι δεν είμαστε Στρατιώτες είμαστε στελέχη και να συμπεριφέρεται σαν στέλεχος... Ο μισθός είναι 750 Γιατί πληρώθηκα για δύο μήνες Όχι για ένα 1500 και τους δύο και να ξέρετε ότι για δύο με τρεις μήνες δεν θα πληρωθηται... Καλή αρχή όσοι έρθετε ο Στρατός μας χρειάζεται και θα μας κρατήσουν από έγκυρη πηγή μην μπητε και φύγετε... Με το καλό να έρθετε στην οικογένεια τον ΟΒΑ...

Ειναι σιγουρο οτι πληρωθηκες φιλε μου; Γιατι ο καθενας λεει διαφορετικα,
Σε ποια μοναδα εισαι; Το παλικαρι πιο πανω εγραφε για ρεντινα οτι δεν δινουν απαλλαγη την επομενη μερα της υπηρεσιας.

basilis

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από basilis »

Καλησπερα οι οβα μπορουν να πανε Δ. Υ. Κ και ποιους μηνες ευχαριστω πολυ
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 94
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από SKY DIVER »

Chris lok έγραψε:Sky diver δεν το ήξερα αυτό 👍

ΣΚ 20-1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Ηρθε sms,14 πρεπει να ειμαστε σχαλ με ταυτοτητα και αθλητικα πριν τις 8:00
Vaggelis

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Vaggelis »

Σχετικά με την πληρωμή ισχύει ότι είπε ο φίλος πιο πάνω. Πληρωθηκαμε όντως. Τώρα για τις απαλλαγές πιστεύω ότι ειναι θέμα μονάδας κ απ ότι βλέπω οι περισσότεροι οβα παίρνουμε κανονικά απαλλαγή. Για το τι θα γινει από τα 3 χρόνια και μετά κανεις δεν το ξέρει οπότε ας μην προδικαζουμε τίποτα. Καλή συνεχεια σ όλους μας
ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ »

Απορώ τι στο ***** κάνουν στο ΓΕΑ έχουν πληρώσει τους παντες σε πεζικό Ε. Δ. ναυτικο (οποτι λένε τουλάχιστον) και σε μας στην αεροπορια στις 27 Αυγούστου παιδιά 100% σίγουρο μίλησα σμρ με το οικονομικό που μίλησε με το ΓΕΑ και είπαν 100% για 27 Αυγούστου.. ε ότι νανε τέρμα ξενερα να δουλεύεις στους 45 βαθμούς μέσα στην. αγκαρια και να. σε πληρώσουν μετά από τόσο καιρό.. λες και δεν ξέρουν ότι για. να μπήκαμε έχουμε άμεσα ανάγκη τα λευτα.. τι να πω ότι νανε νταξ είπαμε υπάρχει η κλασική ***** γραφειοκρατία αλλά τόσο πολύ καιρό για να πληρώσει τόσα λίγα άτομα ρε ***** μου.. τι να πω ΥΠΟΜΟΝΉ συνάδερφοι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε...
ΝΑΥΤΑΡΑ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΝΑΥΤΑΡΑ »

Παραπληροφόρηση στο μέγιστο... ΟΒΑ Ναυτικού εδω ακόμα περιμένουμε και εμείς και οι ΕΔ να πληρωθούμε.
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Παιδια γνωριζει κανεις πως παμε στην ΣΧΑΛ με τραινο; Και αν πρεπει να παμε ξυρισμενοι και κουρεμενοι?
Άβαταρ μέλους
ΝΑΥΤΑΡΑ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΝΑΥΤΑΡΑ »

Παραπληροφόρηση στο μέγιστο... ΟΒΑ Ναυτικού εδώ και εμεις ακομα περιμένουμε να πληρωθούμε οπως και οι ΕΔ.
damzRR

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από damzRR »

ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ επειδή φαίνεσαι και πολύ βλάκας σε κάθε ποστ που γράφεις σε ποια μονάδα είσαι ; Βύρωνα;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Nikolaosk και 5 επισκέπτες