Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Gg

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Gg »

27 Ιουλίου πληρωμές
Άβαταρ μέλους
Armdotley
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Armdotley »

Αρχιζουν κ κοβουν απαλλαγες 2α μαλ και βολο κοπηκαν και ανεβαζουν υπηρεσιες τον μηνα με 5-6 το πολυ και υπηρεσιες στρατιωτων
Πυροσβεστης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Πυροσβεστης »

Υπαρχει τροπος εμας που μας εκοψαν λογο υπερκαλυψει θεσεων αλλα περασαμε εξετασεις και ειμαστε κομπλε να κανουμε αιτηση χωρις να χρειαζεται παλι εξετασεις;(Μιλαω παντα για τις 27 θεσεις που βγαλαν.)

O.B.A

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από O.B.A »

Καλησπέρα με την σειρά του ιουλίου θα μπούμε ή ποιο αργά αν γνωρίζει κανείς ας πεί Κάτι... Ευχαριστώ.
GIANNIS

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GIANNIS »

6 υπηρεσιες το μηνα χωρις απαλλαγη θα μας τρελανουν μια μεσα 4 εξω φανταρια ειμαστε?
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

GIANNIS έγραψε: 6 υπηρεσιες το μηνα χωρις απαλλαγη θα μας τρελανουν μια μεσα 4 εξω φανταρια ειμαστε?
Αδερφέ μην ξεχνάς ότι είσαι οπλίτης.. Επί πληρωμή βέβαια. Αλλά οπλίτης..
Άβαταρ μέλους
OBA343
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από OBA343 »

Chris lok έγραψε:
GIANNIS έγραψε: 6 υπηρεσιες το μηνα χωρις απαλλαγη θα μας τρελανουν μια μεσα 4 εξω φανταρια ειμαστε;
Αδερφέ μην ξεχνάς ότι είσαι οπλίτης. Επί πληρωμή βέβαια. Αλλά οπλίτης.

φιλε Χρηστο δεν εχει σημασια που ειναι οπλιτης την απαλαγη την δικαιουσαι οταν κανεις υπηρεσια. Σιγουρα θα κανουμε παραπανω υπηρεσιες απο τα υπολοιπα στελεχη ομως δεν παυει η απαλλαγη να ειναι απαλλαγη. Και οι ΟΒΑ στελεχοι ειναι απλος κατωτεροι απο τους αλλους ανωτεροι απο τους στρστιωτες θητειας.

Αετός

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αετός »

Καλησπέρα κ απο μένα μάγκες.Ελπίζω να είστε όλοι γεροί κ δυνατοί.

Έχω μπει κ εγω ΟΒΑ και είμαι απο τις περιπτώσεις που βρέθηκαν σε νησί πολύ μακριά απο το σπίτι τους. Δεν εχω παραιτηθεί.

Δόξα το Θεό είμαι σε μέρος με πολύ καλούς ανθρώπους και συνθήκες εργασίας.

Αυτά που θέλω να πω εγω είναι συγκεκριμένα πράγματα και με μόνο σκοπό να βοηθήσω εάν μπορέσω.

Λοιπόν, το θέμα υπηρεσιών είναι καθαρά θέμα αναγκών της κάθε μονάδας και αλλάζει απο μήνα σε μήνα.

Απο εκεί και πέρα, διάβασα σχόλια απο κάποιους οτι μπορεις να ζήσεις άνετα και να βάζεις και 200 ? στην άκρη κάθε μήνα εάν είσαι σε νησί κλπ

Κάτι που είναι αστείο να το λέτε όταν δεν ξέρουμε καθαρό μισθό. δεν θα επεκταθώ περισσότερο σ'αυτό.

Τέλος θέλω να πω ότι η προκήρυξη έγραφε ξεκάθαρα ότι είμαστε για 3 χρόνια κ μετά δεν έχουμε κανένα δικαίωμα, μας δίνουν την ταυτοτητά μας κ συνεχίζουμε την ζωή μας πρώτα ο Θεός να μαστε καλα.

Κρατάτε μικρό καλάθι γιατί όλοι λενε οτι θα μονιμοποιηθουμε αν βγει για εποπ κλπ όμως ειναι ραδιο αρβυλα. Εγω εχω ακουσει οτι μπορει κ καθε 3 χρονια να παιρνουν οβα για να εχουν νεους ανθρωπους.

Επειτα ξερω 2 περιπτωσεις γνωστων μου που ειχαν κανει τα χαρτια τους πριν χρονια που τους καλεσαν τον περασμενο μηνα να ενταχθουν στην αεροπορια σαν μηχανικους.. Περνουν άτομα στα μουλωχτα; κατι βρωμαει κ σ'αυτο.

Να στε ολοι καλα κ μην αφηνετε να σας φουσκωνουν τα μυαλα με μονιμοποιησεις κλπ.

Εαν προκυψει εχει καλος κ το ευχομαι σε οσους το θελουν. Αλλα δεν προβλεπεται.

Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 36

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από greenalexyo »

Παιδια για τους προηγουμενους ΟΒΑ ΕΔ που περασαν. Μπορει κανεις να μας πει εαν εμας που που περασαμε τους ιατρους, θα μας παρουν ΟΛΟΥΣ στην ΣΧΑΛ για αθληματα; Ή θα διαλεξουν επιλεκτικα με καποιο κριτηριο; Επισης οταν λενε 40 καμψεις σε 2 λεπτα, δεν εννουν συνεχομενες; Μπορεις δηλαδη να σταματησεις και να συνεχισεις πιο μετα?
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

greenalexyo έγραψε: Παιδια για τους προηγουμενους ΟΒΑ ΕΔ που περασαν. Μπορει κανεις να μας πει εαν εμας που που περασαμε τους ιατρους, θα μας παρουν ΟΛΟΥΣ στην ΣΧΑΛ για αθληματα; Ή θα διαλεξουν επιλεκτικα με καποιο κριτηριο; Επισης οταν λενε 40 καμψεις σε 2 λεπτα, δεν εννουν συνεχομενες; Μπορεις δηλαδη να σταματησεις και να συνεχισεις πιο μετα?
Κομάντο η διαδικασία για τις αθλητικές δοκιμασίες έχει ως εξής. Θα σας καλέσουν όλους(όσοι είναι για ειδικές δυνάμεις) σχαλ. Αν είστε πολλά άτομα θα σας χωρίσουν σε γκρουπακια και θα δίνετε ανά 15δες π. χ την ίδια μέρα φυσικά. Τώρα οσο για τις καμψεις που ρώτησες ναι θα μπορείς να ξεκουραστείς ΑΛΛΑ δεν θα μπορείς να βάλεις γόνατα κάτω. Θα είσαι σε θέση για καμψεις ουσιαστικά. Για τους κοιλιακούς που επίσης θέλει τουλάχιστον 40 θα μπορείς να ξεκουραστείς και εκεί ΑΛΛΑ δεν θα μπορείς να ακουμπήσεις την πλάτη σου κάτω. Ελπίζω να σε βοήθησα. Αυτά στα λέω επειδή πήγα έδωσα και εγώ και έτσι έγινε τότε.
Λοχιας ΚΔ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Λοχιας ΚΔ »

Για εσας π λετε οτι μετα απο 3 χρονια μας διώχνουν δεν ισχύει... Στην Δγη ελεγε ξεκαθαρα οτι δίνατε να ζητήσουμε παράταση πριν συμπληρωθούν τα 3 χρονια... που σημαινει οτι μπορεις να καθησεις παραπανω απο 3 χρονια
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 94
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από SKY DIVER »

Chris lok έγραψε:
GIANNIS έγραψε: 6 υπηρεσιες το μηνα χωρις απαλλαγη θα μας τρελανουν μια μεσα 4 εξω φανταρια ειμαστε;
Αδερφέ μην ξεχνάς ότι είσαι οπλίτης. Επί πληρωμή βέβαια. Αλλά οπλίτης.

Οπλίτες στο στρατό ξηράς θεωρούνται όλοι, μέχρι και το βαθμό του Αρχιλοχία. Από τους στρατιώτες δηλαδή μέχρι και το βαθμό του Αρχιλοχία.
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Sky diver δεν το ήξερα αυτό 👍
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 48

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Λοχιας ΚΔ έγραψε:Για εσας π λετε οτι μετα απο 3 χρονια μας διώχνουν δεν ισχύει... Στην Δγη ελεγε ξεκαθαρα οτι δίνατε να ζητήσουμε παράταση πριν συμπληρωθούν τα 3 χρονια... Που σημαινει οτι μπορεις να καθησεις παραπανω απο 3 χρονια

Δεν καταλαβαινετε και αυτα που διαβαζετε κιολας.

Θα ζητησεις παραταση μολις συμπληρωσεις το 1ο ετος, και μεχρι 3 χρονια εννοει. Απολυεσαι μολις κλεισουν τα 3 χρονια.

Δεν υπαρχει περιπτωση μονιμοποιησης ουτε ανανεωσης, γιατι στην ουσια σας πηραν χωρις κριτηρια-μοριοδοτηση κλπ

ουκ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ουκ »

μόνο στην δυκ έχεις δικαίωμα να μείνεις μόνιμος εφόσον περάσεις το σχολείο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες