Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

οβα νοβα αστυ έγραψε: Ρε συμπεθερε τι λες; Εχεις δει καμια προκηρυξη να λεει οι ταδε θα εκει; Σαν πολλοι κακομαθημενοι εχουν βγει μερικοι! Ρε αλλοι δουλευουν 12ωρα ντελιβερι για ενα κομματι ψωμι!4ωρα με μισθους 300 ευρω το μηνα! Οι πιο πολλοι μαλλον νομιζουν οτι "ααα εγω θα κανω το 8ωρακι μου, το βραδυ θα χτυπαω και τις πελφε μου και το πρωι ξανα εργασιμο και καφεδακι τσιγαρακι! Ρε πατε καλα; Οι βυσματιες να τα ξεχασουν αυτα, οταν κανανε θητεια. Και τουαλετες θα καθαρισεις. Πληρωνεσαι κυριε. Εχεις δικιο με αυτα τα λεφτα δεν ζεις ευκολα. Βαλτα κατω να δεις τι σε συμφερει ομως. Αν ηταν ας μην εκανες αιτηση να παει καποιος αλλος που το εχει αναγκη... Ρε πατε καλα... Ειναι δυσκολες οι μερες που περνανε μην ειστε αχαριστοι ρε. Αλλοι σκοτωνουν να μπουνε
Αν δουλεύεις 12ωρα ντελιβερι βγάζεις χαλαρά πολλά παραπάνω απ όσα θα παίρνουν οι οβα(απ αυτά που ακούγονται πάντα). Πληροφοριακά πάντα. Δεν σου λέω ότι είναι dream job το delivery Αλλά να ξέρουμε τι λέμε.
λοχιας ΚΔ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από λοχιας ΚΔ »

Καλησπερα παιδια και απο μενα επειδη το θεμα μισθος των ΟΒΑ ηταν σχετικα στον αερα μπορω να σας πω απο εγκυρες πηγες (διοτι μπηκαν χτηματα στον λογαριασμο μου) ειναι 750 ο μισθος για Ειδ Δυν λογο του επιδοματος ετοιμοτητας το οποιο ειναι 100 ευρω. Επισης με τις συντηρησεις πας στα 1000+
ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ »

Συμφωνώ με τον συνάδελφό μία χαρά είμαστε μην λέτε τπτ σιγά τι κάνουμε τουλάχιστον εμείς της αεροπορίας δουλειά είναι τώρα οχι θητεία πληρωνεσε και θα κάνεις ότι σου λένε εδώ στη δικιά μου τη μονάδα κάνουν αγκαριες οι σμηνιες ΕΠΟΠ με 15 χρόνια υπηρεσίας δεν θα κάνουμε εμείς; Προσωπικά για. μενα ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω από τι στιγμή που δεν είχα τπτ έξω τι να. παω για σερβιτόρος σε beach bar; Από τον Σεπτέμβριο και μετά τι θα έκανα; Μάγκες όσοι μπήκαμε είμαστε τυχεροί μην παραπονιέστε ακόμα αρχή είναι λογικό είναι.700? (λογικά) με ασφάλεια ένσημα και + το κύρος της στολής δεν υπήρχε τπτ καλύτερο έξω πάντα σε αυτά τα λευτα. και + μακάρι που οι πιο πολλοί Πιστεύω θα το κυνηγήσουμε για μονιμοποίηση στο. μελλον αλλά και να μην κάτσουμε μόνιμοι τζάμπα 3 χρόνια δεν είναι θα έχουμε 4 χρόνια προϋπηρεσία σε ένοπλες Δυνάμεις που μετράει πολύ έξω και + ότι είσαι ασφαλισμένος και + ότι στα 3 χρόνια θα. μασουμε 900 ολόκληρα ενσημα.. όποτε μάγκες καλη μας σταδιοδρομία δύναμη όρεξη για την δουλειά γτ με το ζόρι δεν βγαίνει! Και ας ελπίζουμε για μια μονιμοποιηση στο μέλλον!! Αυτά από μένα προσωπικη μου άποψη πάντα!!:)
Airforce

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Airforce »

Νόμιζω μπερδεύεται την Βουτσα με την λούτσα. Δεν γνωρίζει κανείς τ σκέφτεται ο καθένας. Με ποια οπτική γωνία το είδα εγώ , τι με βολεύει και Τ όχι Τ με συμφέρει. Εγώ μπορεί να δούλευα σε μια δουλειά όπου από μισθό μ έμεναν 100 ευρώ ας πούμε αλλά ήμουν δίπλα στο σπίτι μ. Όταν έκανα τα χαρτιά προσδοκούσα κάπου πιο κοντά στον τόπο μ με λιγότερα έξοδα και να μ μένουν κάποια και να είναι εξασφαλισμένος για τρία χρόνια τουλάχιστον. Όταν όμως σε στέλνει σε μέρος 18 ώρες μακρυά από το σπίτι σου , φυσικά και θα παραιτήθεις. Να πάω εκεί και να τραβάω από τον λογαριασμό του πατέρα ; Και αυτό που ένας ντιλιβερας ζει με 400 κ 500 . Και εγώ τι να κάνω δλδ ; ας σπούδαζε να έβγαζε περισσότερα. Τα μετρα κ τα σταθμά του καθένα Τ ξέρει ο καθένας. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να πας για δουλεία και όχι για δουλειά . Εξάλλου ποιος πήρε την θέση κάποιοι άλλου ; από 200 άτομα π θέλανε 160 μπήκαν... οι άλλοι μήπως δεν πληρούσαν Τ κριτήρια ; Για προσέξτε Τ λέτε. Και φυσικά θα έπρεπε να λέει που θέλουν άτομα. Δεν θα τρέχω από Αλεξανδρούπολη στο καστελοριζο και στο τέλος τι ; μετά από 3 χρόνια εκμετάλλευση μπορεί να με διώξουν. Εσυ για να πηγές κάπου εκεί π σε βολεύει άρα έβαλες βύσμα. Ε όχι εγώ δεν έχω γ αυτό κ Πήγα εκεί γ αυτό κ παραιτήθηκα γιατί είδα ότι δεν μ συμφέρει. Άντε γεια μαγκάκο
Άβαταρ μέλους
οβα νοβα αστυ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από οβα νοβα αστυ »

Αγορίνα δεν ξέρω ποιος τα έχει μπερδέψει. Δηλώνεις 3 επιλογές. Απο την στιγμή που σε πάει σε κάποια απο αυτές το θέλησες και τ δήλωσες. Αν σε πήγαν σε μία άκυρη, καλώς παραιτήθηκες. Καλά αυτό που πρέπει να σου λέει που πρέπει να πας, γελάω. Είναι σαν να ζητάς δουλειά και ν του πεις ''εεε εγώ θέλω σε γραφείο ετσι; Αλλιώς φεύγω'. Αν θες πήγαινε ντελίβερυ. Καμία δουλεία δεν είναι ντροπή. Αν δεν θέλεις, καλώς μαγκάκο
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 94
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από SKY DIVER »

λοχιας ΚΔ έγραψε:Καλησπερα παιδια και απο μενα επειδη το θεμα μισθος των ΟΒΑ ηταν σχετικα στον αερα μπορω να σας πω απο εγκυρες πηγες (διοτι μπηκαν χτηματα στον λογαριασμο μου) ειναι 750 ο μισθος για Ειδ Δυν λογο του επιδοματος ετοιμοτητας το οποιο ειναι 100 ευρω. Επισης με τις συντηρησεις πας στα 1000+

Ρε φίλος, τι είδους ετοιμότητας έχεις και σε πληρώνουν 100?; Θα μας τρελάνεις;
ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Εσύ που πηγές Καστελόριζο αν είχες λίγο μυαλό θα έκανες τουμπεκα θα πήγαινες εκεί θα έμενες μέσα και θα έβαζες λευτα στην άκρη! Από ένα διακοσαρι τον. μηνα να έβαζες στην άκρη στον χρόνο θα μαζευες 2.400 πάνω κάτω θα είχες 450-500? να. περνας τον. μηνα σου και. μην με πεις δεν με φτάνουν γτ θα είσαι για σφαλιαρες.2.400 x3 χρόνια θα εβαζες στην. ακρη στρογγυλα 7 χιλιάρικα δεν πιστεύω να σε χάλαγαν και να πέρναγες άψογα με μισό χιλιάρικο το μήνα. αλλα εσείς μόλις ακούσατε για μακριά κατευθείαν να παραιτηθείτε δεν σας κόβει λίγο κοιτάτε το. σμρ και. οχι το. μελλον. τελος πάντων ας πιστεύετε ότι θέλετε και. καντε ότι σας φωτίσει. ο θεός δικιά σας ή ζωή δικιες σας οι επιλογές...
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ έγραψε: Εσύ που πηγές Καστελόριζο αν είχες λίγο μυαλό θα έκανες τουμπεκα θα πήγαινες εκεί θα έμενες μέσα και θα έβαζες λευτα στην άκρη! Από ένα διακοσαρι τον. μηνα να έβαζες στην άκρη στον χρόνο θα μαζευες 2.400 πάνω κάτω θα είχες 450-500? να. περνας τον. μηνα σου και. μην με πεις δεν με φτάνουν γτ θα είσαι για σφαλιαρες.2.400 x3 χρόνια θα εβαζες στην. ακρη στρογγυλα 7 χιλιάρικα δεν πιστεύω να σε χάλαγαν και να πέρναγες άψογα με μισό χιλιάρικο το μήνα. αλλα εσείς μόλις ακούσατε για μακριά κατευθείαν να παραιτηθείτε δεν σας κόβει λίγο κοιτάτε το. σμρ και. οχι το. μελλον. τελος πάντων ας πιστεύετε ότι θέλετε και. καντε ότι σας φωτίσει. ο θεός δικιά σας ή ζωή δικιες σας οι επιλογές...
Μένουν οι οβα μέσα στο στρατόπεδο;
Άβαταρ μέλους
OBA343
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από OBA343 »

Καλησπερα παιδες μπηκαν λεφτα στον λογαριασμο κανενος;
ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Μην περιμένετε Λευτα τωρα τελοι Ιουλίου θα πληρωθούμε για Ιουνίο - Ιουλίο- Αυγούστο.. ξέρω όλοι τα περιμένουμε πως και. πως υπομονή και θα μπουν όλα σε μια σειρά!
Μίστερ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Μίστερ »

Για την αεροπορία πάντα.Οι Όβα δικαιούνται καθημερινή σίτιση οπωσ και μπορούν να διαμένουν στο στρατόπεδο, είναι επίσημο.

Scorpion

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Scorpion »

Τα λευτα 600 ευρω στογγυλα ειναι; Επιδομα παραμεθοριου, ασκησεις κλπ δεν περνεις; Εκτος των ειδικων δυναμεων οι υπολοιποι διαβιβαστες πεζικαριοι κλπ περνουν τπτ οπως και τα στελεχοι?; Αα και κατι αλλο αν δεν θες να νοικιασεις μπορεις να μενεις στο στρατοπεδο;

Guest13

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Guest13 »

Εμεις στις Ε. Δ πληρωθηκαμε 750 ειναι το μηνα. Μου μπηκαν 1500 ευρω στο λογαριασμο. Φτανεις με συντηρηση 1000. Αυτο περι αγγαρειων και τετοια δεν ισχυει, και απο υπηρρεσιες οτι κανουν τα μονιμα στελεχοι, οχι σκοπιες δηλαδη. Βεβαια ειναι θεμα στρατοπεδου. Εμενα με βολεψε γιατι εξω δουλευα για ψυχουλα και εβγαινα τσιμα τσιμα, με το ενοικιο, ειμαι στην πολη μου ακομα και θα ειμαι πιο ανετος. Ας ελπιζουμε σε μονιμοι σε 3 χρονακια.
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

OBA343 έγραψε:Καλησπερα παιδες μπηκαν λεφτα στον λογαριασμο κανενος;

Ο λοχιας ΚΔ λέει ότι πληρώθηκε και πήρε επίδομα ετοιμότητας 100?!Εικόνα Εικόνα Εικόνα
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Chris lok έγραψε:
ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ έγραψε: Εσύ που πηγές Καστελόριζο αν είχες λίγο μυαλό θα έκανες τουμπεκα θα πήγαινες εκεί θα έμενες μέσα και θα έβαζες λευτα στην άκρη! Από ένα διακοσαρι τον. Μηνα να έβαζες στην άκρη στον χρόνο θα μαζευες 2.400 πάνω κάτω θα είχες 450-500? να. Περνας τον. Μηνα σου και. Μην με πεις δεν με φτάνουν γτ θα είσαι για σφαλιαρες.2.400 x3 χρόνια θα εβαζες στην. Ακρη στρογγυλα 7 χιλιάρικα δεν πιστεύω να σε χάλαγαν και να πέρναγες άψογα με μισό χιλιάρικο το μήνα. Αλλα εσείς μόλις ακούσατε για μακριά κατευθείαν να παραιτηθείτε δεν σας κόβει λίγο κοιτάτε το. Σμρ και. Οχι το. Μελλον. Τελος πάντων ας πιστεύετε ότι θέλετε και. Καντε ότι σας φωτίσει. Ο θεός δικιά σας ή ζωή δικιες σας οι επιλογές...
Μένουν οι οβα μέσα στο στρατόπεδο;

Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά αν δεν κάνω λάθος, βάση του κανονισμού δεν προβλέπεται να διανυκτερεύουν στελέχη που δεν έχουν υπηρεσία εντός του στρατοπέδου. Μιλάω πάντα για μόνιμη βάση και όχι περιστασιακά - έκτακτα. Τώρα αν κάποιος το ζητήσει, δεν νομίζω πως θα του το αρνηθεί - απαγορεύσει κανείς. Όσο καιρό υπηρετώ έχω ζήσει τρεις (3) τέτοιες περιπτώσεις. Ενός ΔΕΑ, ενός Ανθστη και ενός Ανθλγου (από ΣΜΥ). Και οι τρεις ήταν από μακριά. Οι δύο εξ αυτών (Ανθστης και Ανθλγος) ήταν παντρεμένοι με παιδιά. Ο ΔΕΑ είχε οικονομικό πρόβλημα και δεν είχε τη δυνατότητα να νοικιάσει σπίτι καθώς και να μετακινείτε προς και από αυτό. Οι άλλοι δύο, για οικογενειακούς λόγους δεν υπήρχε η δυνατότητα να μετακινηθεί η οικογένεια και έτσι την άφησαν εκεί που ήταν και ήρθαν μόνοι τους στη φρουρά (λόγω μετάθεσης). Ως εκ τούτου, ήταν αδύνατον να νοικιάζουν και να συντηρούν δύο (2) σπίτια, οπότε αποφάσισαν - αναγκάστηκαν να διανυκτερεύουν μέσα.
Όπως είπα και πριν, όποιος επιθυμεί να διανυκτερεύει στη Μονάδα, δεν νομίζω πως θα του το απαγορεύσει κάποιος, απλά το θέμα είναι για πόσο χρονικό διάστημα θα την παλέψει να το κάνει αυτό. Θητεία έχετε κάνει όλοι, οπότε γνωρίζετε πως είναι να ζεις (να εργάζεσαι αλλά και να διαμένεις) μέσα σε ένα στρατόπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα συνεχόμενα...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες