Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lykos21

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Lykos21 »

Καλησπέρα, μήπως γνωρίζετε τι εξετάσεις κάνουμε στην επιτροπή; Πάντως επειδή διάβασα και τα άρθρα τον παραπάνω συγκεκριμένα για αν μπορείς να περάσεις και από άλλα σώματα Ε. Δ μου είπαν πως μπορείς να περάσεις σχολεία οταν είχα πήρα τηλ στην στρατολογία άλλα σίγουρα θα φάμε χωσε οπότε υπομονή!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 48

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/161933/erxetai-kai-nea-prokiryksi-gia-proslipseis-ova-ston-strato-ksiras?m=1

Πάλι δε συμπληρωθηκαν οι θέσεις, έρχεται και άλλη προκήρυξη με άλλες ειδικότητες.

Όλο αυτό το θέμα που θα τραβήξει μέχρι τον Σεπτέμβριο και παραπάνω, δε θα είχε προκύψει αν απ την αρχή βγαζαν την προκήρυξη ΧΩΡΙΣ ειδικότητες.

Αλλά εκεί στο υπουργείο...

ΝΙΚΟΣ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

καλησπέρα είμαι ο Νίκος αν θα βγει ειαλη προκηρυξη θα μπορονα κάνοτα χαρτιά μου είπε όχι είναι μόνο για τρία χρόνια
Samurai Cop

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Samurai Cop »

Lykos21 έγραψε:Καλησπέρα, μήπως γνωρίζετε τι εξετάσεις κάνουμε στην επιτροπή; Πάντως επειδή διάβασα και τα άρθρα τον παραπάνω συγκεκριμένα για αν μπορείς να περάσεις και από άλλα σώματα Ε. Δ μου είπαν πως μπορείς να περάσεις σχολεία οταν είχα πήρα τηλ στην στρατολογία άλλα σίγουρα θα φάμε χωσε οπότε υπομονή!

Εξαρτάται σε ποιο νοσοκομείο θα πάει κανείς... Στο 424 στη Θεσσαλονίκη όλοι πέρασαν από 13 γιατρούς ενώ άλλοι που πήγαν στο 401 στην Αθήνα μόνο 4 ή 5. Όσο για τα σχολεία που λες... Καλή τύχη μ'αυτό, αν βρεις άκρη, σφύρα μου Εικόνα

Άβαταρ μέλους
GR-ARMY
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 51

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GR-ARMY »

Μπορουσαν απλα να βγαλουν το οριο χρονων απολυσης και να κρατησουν το οριο ηλικιας.
οβα ε.δ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από οβα ε.δ »

σαν οβα μπορώ να περάσω το σχολείο των ελεύθερων σκοπευτων; και των seals
DrTee

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από DrTee »

οβα ε. δ έγραψε:σαν οβα μπορώ να περάσω το σχολείο των ελεύθερων σκοπευτων; και των seals

Βεβαίως! Μάλιστα, ακούγεται ότι εκπαιδευτές θα είναι ο Arnold Schwarzenegger και ο Sylvester Stallone!!!

οβα ε.δ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από οβα ε.δ »

Περα απο την πλακα γινεται
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

οβα ε. δ έγραψε: Περα απο την πλακα γινεται
Φίλε μου σχολεία θα μπορείς να περάσεις αλλά όπως έχουμε πει και πιο πριν πρέπει να χεις κάποιο βιζμα. Τώρα για ελεύθερος σκοπευτης δεν ξέρω. Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει σχολείο για κάτι τέτοιο. Τώρα για seals που λες δεν ξέρω πως μπορείς να πιστεύεις ότι μπορείς να περάσεις κάτι τέτοιο. Ελλάδα βρίσκεσαι όχι Αμερική.
Airforce

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Airforce »

Μάγκες Τ έχετε μπερδέψει. Το θέμα είναι να βγει η προκυρηξη και να αναφέρει τα βασικά . Θέλω 10 οδηγούς ας πούμε για Λήμνο 10 για καρπαθο 60 αερονομους Αθήνα.. Όταν σ λέει θέλω αυτές τις ειδικότητες και επιλέξτε 3 περιοχές... εγώ δηλώνω εκεί που θέλω. Με παίρνουν , βγαίνει η μετάθεση χιλιόμετρα μακρυά από τον τόπο μου. Με μισθό 600 κ αβέβαιο και με τουλάχιστον 200 σε ενοίκια ειλικρινά πιστεύω ότι θα πάει κάποιος ; 26 Αεροπόροι παραιτήθηκαν και πόσοι ακόμα θα.. πόσοι στρατιώτες δεν ξέρω.. Αν τα γξερα από πριν ούτε που θα εκανα την αίτηση , ούτε θα έχανα γμεροκαματο για να πάω στους γιατρούς ούτε άγχος ούτε τα έξοδα 200 σε μετακίνηση ούτε ο κόπος μια εβδομάδα εκεί και στο τέλος τι; παραίτηση και ένα τπτ... Το βασικότερο ; 3 χρόνια φαντάρος... πάλι υποβαθμισμένος είσαι με σκοπιές με καθαριοτητες με όλα όσα κάναμε σαν φαντάροι... κρίμα αλλά τ περιμένει κανείς με αυτούς στην κυβέρνηση..
Αεροπορία

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορία »

Πότε θα πληρωθούμε ξέρουμε; καμία πληροφορία;
MarineRecon

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από MarineRecon »

Καλησπέρα μπορείτε να μου πείτε τι γιατρούς περάσατε στο 401 και αν σας κάνανε ακτινογραφίες στα πόδια η ότι μας κάνανε και στην θητεία?
DrTee

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από DrTee »

Αεροπορία έγραψε:Πότε θα πληρωθούμε ξέρουμε; καμία πληροφορία;

Του Αγίου... Ανήμερα!!!Εικόνα

Giwrgos111

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Giwrgos111 »

Σειρά προχώρησε κανονικά για την σελίδα και εμείς μαζί σου ΟΒΑ 2017 Α ΕΣΣΟ 329 ΣΕΙΡΆ τους χαιρετισμούς μου από τον Έβρο ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΈΝΑ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ!!!
Άβαταρ μέλους
οβα νοβα αστυ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από οβα νοβα αστυ »

Ρε συμπεθερε τι λες; Εχεις δει καμια προκηρυξη να λεει οι ταδε θα εκει; Σαν πολλοι κακομαθημενοι εχουν βγει μερικοι! Ρε αλλοι δουλευουν 12ωρα ντελιβερι για ενα κομματι ψωμι!4ωρα με μισθους 300 ευρω το μηνα! Οι πιο πολλοι μαλλον νομιζουν οτι "ααα εγω θα κανω το 8ωρακι μου, το βραδυ θα χτυπαω και τις πελφε μου και το πρωι ξανα εργασιμο και καφεδακι τσιγαρακι! Ρε πατε καλα; Οι βυσματιες να τα ξεχασουν αυτα, οταν κανανε θητεια. Και τουαλετες θα καθαρισεις. Πληρωνεσαι κυριε. Εχεις δικιο με αυτα τα λεφτα δεν ζεις ευκολα. Βαλτα κατω να δεις τι σε συμφερει ομως. Αν ηταν ας μην εκανες αιτηση να παει καποιος αλλος που το εχει αναγκη... Ρε πατε καλα... Ειναι δυσκολες οι μερες που περνανε μην ειστε αχαριστοι ρε. Αλλοι σκοτωνουν να μπουνε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες