Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Λοιπον παιδια η ομαδα εχει φτιαχτει με ονομα οπως σας ειπα Οπλιτες Βραχειας Ανακαταταξης (ΟΒΑ) οποιος θελει μπαινει εκει θα συζηταμε τα διαφορα θεματα που μας αφοραν και οτι εχει σχεση με τις Ενοπλες Δυναμεις. Ευχαριστω!
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 36
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδια καλησπερα, μπορει να μας πει καποιος τι χαρτια θελει; Γιατι στην προκηρυξη που διαβασα για εμας τους *εφεδρους* θελει
α. Αίτηση - υπεύθυνη δήλωση
β. Φωτοαντίγραφο του στρατιωτικού ή αστυνοµικού δελτίου ταυτό- τητάς τους.
Ισχυει;
Αν ναι που θα βρω αυτην την υπ. Δηλωση; Θα μου την εκτυπωσουν απο την ΣΥ?
Ισχυει;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
greenalexyo έγραψε:Παιδια καλησπερα, μπορει να μας πει καποιος τι χαρτια θελει; Γιατι στην προκηρυξη που διαβασα για εμας τους *εφεδρους* θελει
Ισχυει;
Ρε κομάντο, αυτοί θα σου δώσουν την υπεύθυνη δήλωση, το γράφει και στην διαταγή. Επίσης, για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή, προμηθεύσου από τώρα έναν πλαστικό φάκελο με ελάσματα (ζήτα το ακριβώς έτσι στο βιβλιοπωλείο) και μια-δυο διαφάνειες.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδια για πειτε με κατι... Εχω Απολυθει απο τον στρατο το 2012 ως απλος καταδρομεας. Εχω δικαιωμα να δηλωσω για Ο. Β. Α η τσαμπα κοπος που το σκεφτομε;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλησπερα σας, μια ερωτηση θα θελα να κανω. Ειμαι 25χρονων την θητεια μου στο στρατο την τελειωσα το 2012 ως απλος καταδρομεας, και το ερωτημα μου ειναι το εξης, εχω δικαιωμα να κανω αιτηση ως Ο. Β. Α Η απλα να το βγαλω απο το μυαλο μου.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Νικοςςς έγραψε:Καλησπερα σας, μια ερωτηση θα θελα να κανω. Ειμαι 25χρονων την θητεια μου στο στρατο την τελειωσα το 2012 ως απλος καταδρομεας, και το ερωτημα μου ειναι το εξης, εχω δικαιωμα να κανω αιτηση ως Ο. Β. Α Η απλα να το βγαλω απο το μυαλο μου.
Καλησπερα φιλε μου Νικο Μπορεις να κανεις αιτηση αλλα θα σε απορριψουν λογο οτι εχεις απολυθει πανω απο 3 χρονια!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Οποτε τωρα η μονη μου επιλογη θα νε η λεγεωνα. Σε Ευχαριστω για την απαντηση
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
είμαι ο Νίκος έχω από λάθη από το τεχνικό σώμα ειμον εθελοντης 15 /11/2012 Νοεμβρίου μπωρο να κάνω τα χαρτιά μου
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Όχι. Είσαι απολυμένος πάνω απο 3 χρόνια οπότε δεν μπορείς.ΝΙΚΟΣ έγραψε: είμαι ο Νίκος έχω από λάθη από το τεχνικό σώμα ειμον εθελοντης 15 /11/2012 Νοεμβρίου μπωρο να κάνω τα χαρτιά μου
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Τελικα σας είπαν πόσα λεφτά θα παίρνετε τον μήνα;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλημερα σας
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Διασωστης31 έγραψε:http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/144650/erxontai-1-000-proslipseis-se-strato-aeroporia-kai-naftiko-video
Μέχρι δύο χρόνια από την απόλυση τους.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλημερα
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
http://www.armynow.net/oba-poioi-pernoun-deytero-gyro/
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες