Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
3 μοίρα είμαστε στη ΜΕΤΑ όλοι μαζί μας έχουν.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ολοι ( οβα) μαζι φιλε μου, οι "φανταροι" χωρια. Χωρια κυλικειο κλπ!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλησπερα παιδια ξερετε αν θα παρουμε καποιο βαθμο πχ ναυτης με παυλα σαν εποπ; επισης πλευσιμα κτλπ κανονικα σωστα;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 94
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ναυτης έγραψε:Καλησπερα παιδια ξερετε αν θα παρουμε καποιο βαθμο πχ ναυτης με παυλα σαν εποπ;επισης πλευσιμα κτλπ κανονικα σωστα;
Εδώ μάλλον θα μπορέσει να σου απαντήσει μόνο κάποιος που υπηρετεί στο πολεμικό ναυτικό γιατί βλέπω πως τα διακριτικά στο ΠΝ είναι κάπως διαφορετικά απ' αυτά των άλλων δύο κλάδων. Βλέπω πως εκτός του ότι έχετε βαθμούς με διαφορετικά χρώματα (κίτρινο, κόκκινο και μπλε), φαίνεται πως και οι ναύτες (αντίστοιχοι στρατιώτες για το στρατό ξηράς &Σμηνίτες για την πολεμική αεροπορία) έχουν διακριτικό, κάτι το οποίο δεν ισχύει για τους άλλους δύο κλάδους.
Οπότε για έγκυρη πληροφόρηση, ανέμενε να σου δώσει τα φώτα του κάποιος που υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό.

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδια, ενας χαμος στο κεντρο. Αρχικα ακουγαμε για 700? μισθο σημερα καποιος βαθμοφορος μας ειπε 560? και πρωτη πληρωμη τον Αυγουστο. Δεν ξερουμε τι ισχυει τελικα! Παραιτηθηκαν ηδη 60 ατομα απο δω με ολα αυτα και λογω μακρινης μεταθεσης. Τζαμπα αγχος, εξοδα κλπ. Υποτιθεται θα φευγαμε αυριο και θα μπαιναμε Τριτη στις μοναδες σημερα ομως επεσε τηλεφωνημα απο ΓΕΑ και ζητανε να μπουμε Σαββατο πρωι. Τα συμπερασματα δικα σας!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 48
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Alex 1997 έγραψε:Παιδια, ενας χαμος στο κεντρο. Αρχικα ακουγαμε για 700? μισθο σημερα καποιος βαθμοφορος μας ειπε 560? και πρωτη πληρωμη τον Αυγουστο. Δεν ξερουμε τι ισχυει τελικα! Παραιτηθηκαν ηδη 60 ατομα απο δω με ολα αυτα και λογω μακρινης μεταθεσης. Τζαμπα αγχος, εξοδα κλπ. Υποτιθεται θα φευγαμε αυριο και θα μπαιναμε Τριτη στις μοναδες σημερα ομως επεσε τηλεφωνημα απο ΓΕΑ και ζητανε να μπουμε Σαββατο πρωι. Τα συμπερασματα δικα σας!
Αν ειναι 560 το 80% εχει παραιτηθει ηδη.
Στο αρχαιο ΦΕΚ της δεκαετιας του 90 λεει καθαρα μισθο μονιμου λοχια ΣΜΥ.
Πες μας λιγο για μεταθεσεις Σκυρο, Λημνο φανταζομαι...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Διασωστης31 έγραψε:Alex 1997 έγραψε:Παιδια, ενας χαμος στο κεντρο. Αρχικα ακουγαμε για 700? μισθο σημερα καποιος βαθμοφορος μας ειπε 560? και πρωτη πληρωμη τον Αυγουστο. Δεν ξερουμε τι ισχυει τελικα! Παραιτηθηκαν ηδη 60 ατομα απο δω με ολα αυτα και λογω μακρινης μεταθεσης. Τζαμπα αγχος, εξοδα κλπ. Υποτιθεται θα φευγαμε αυριο και θα μπαιναμε Τριτη στις μοναδες σημερα ομως επεσε τηλεφωνημα απο ΓΕΑ και ζητανε να μπουμε Σαββατο πρωι. Τα συμπερασματα δικα σας!
Αν ειναι 560 το 80% εχει παραιτηθει ηδη.
Στο αρχαιο ΦΕΚ της δεκαετιας του 90 λεει καθαρα μισθο μονιμου λοχια ΣΜΥ.
Πες μας λιγο για μεταθεσεις Σκυρο, Λημνο φανταζομαι...
Πιο 80% 100% θες να πεις

- Armdotley
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 17
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Αφου αυτοι ψαχνουν προφανως για κοροιδα.. Εγω ειμαι ΕΔ Χαχαχα ας ειναι κατω απο 660 και μας πανε παραμεθωριο 20-1 τελευταια σελιδα αντε γεια..
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Μάγκες εγώ άκουσα κάτι για μισθό γύρω στα 650 καθαρά. Αλλά επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει. Αν όντως ισχύει αυτό. Δηλαδή μισθός 560 τότε ΠΡΕΠΕΙ να παραιτηθούμε όλοι. Πρόκειται για εμπαιγμό του θεσμού και έλλειψη σοβαρότητας ένάντι των ανθρώπων που εκδήλωσαν ενδιαφερον για την προκήρυξη. Ακόμα και τα 650 εάν είσαι μακριά από τον τόπο κατοικίας σου δεν σου εξασφαλίζουν ένα ικανοποιητικό επίπεδο διαβίωσης. Για μένα ορθώς παραιτήθηκαν όσοι πήραν μετάθεση για περιοχές εκτός του τόπου των συμφερόντων τους.
- Armdotley
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Laskaris έγραψε:Μάγκες εγώ άκουσα κάτι για μισθό γύρω στα 650 καθαρά. Αλλά επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει. Αν όντως ισχύει αυτό. Δηλαδή μισθός 560 τότε ΠΡΕΠΕΙ να παραιτηθούμε όλοι. Πρόκειται για εμπαιγμό του θεσμού και έλλειψη σοβαρότητας ένάντι των ανθρώπων που εκδήλωσαν ενδιαφερον για την προκήρυξη. Ακόμα και τα 650 εάν είσαι μακριά από τον τόπο κατοικίας σου δεν σου εξασφαλίζουν ένα ικανοποιητικό επίπεδο διαβίωσης. Για μένα ορθώς παραιτήθηκαν όσοι πήραν μετάθεση για περιοχές εκτός του τόπου των συμφερόντων τους.
Ετσι ειναι δεν συμφερειι αν μας στειλουν μακρια τι νομιζουν οτι πηραν ; Ξενους ; Να μας κανουν οτι γουσταρουν και ενα μισθο που ισα ισα θα τρως και θα ενοικιαζεις και δεν θα βγαινεις απο το σπιτι καθολου ; Αντε γεια
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Όσοι παραιτήθηκαν σίγουρα θα το μετανιώσουν. Περιμένετε 2-3 μέρες να δείτε τη σύμβαση που θα υπογράψετε. Ο μισθός δεν θα είναι κάτω από τα 715... Χωρίς νυχτερινά και επίδομα παραμεθόριου.
Y. Γ Μη ρωτήσετε πως το γνωρίζω. Απλά κάντε υπομονή!
Y. Γ Μη ρωτήσετε πως το γνωρίζω. Απλά κάντε υπομονή!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Μάγκες μου ειλικρινά τι περιμενατε; Αυτή η προκήρυξη είναι ότι πρέπει για όποιον έχει βύσμα και είναι κοντά στο σπίτι του και ας παίρνει και 500-600 ευρώ. Στην τελική και 750 να ναι ο μισθός παραμεθοριο πως θα την βγάλεις με αυτά τα λεφτά; Άφραγκος θα πας και άφραγκος θα γυρίσεις..
- Armdotley
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Chris lok έγραψε:Μάγκες μου ειλικρινά τι περιμενατε; Αυτή η προκήρυξη είναι ότι πρέπει για όποιον έχει βύσμα και είναι κοντά στο σπίτι του και ας παίρνει και 500-600 ευρώ. Στην τελική και 750 να ναι ο μισθός παραμεθοριο πως θα την βγάλεις με αυτά τα λεφτά; Άφραγκος θα πας και άφραγκος θα γυρίσεις..
Και εγω ΕΔ περιμενω μεταθεσεις αν σε νησι οπως μας ειπαν τελευταια σελίδα και ας τους να ψαχνουν ατομα μετα
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Η αλήθεια είναι ότι κανέναν δεν πίεσαν να δηλώσει συμμετοχή αλλά όχι να λένε για 750 και μετά να δίνουν πιο κάτω. Ήμαρτον. Εγώ πιο πολύ λυπάμαι όχι αυτούς που μπήκαν για την καβλα τους αλλά τα παλικάρια που μπήκαν επειδή δεν έχουν απολύτως τίποτα έξω και θα τους έρθει το αγγούρι απότομα.. Τεσπα εύχομαι να πάτε όλοι εκεί που θέλετε. Αν και αυτό είναι αδύνατον.
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εννοείται φίλε και εγώ ΕΔ είμαι και περιμένω να μάθω μετάθεση. Γενικότερα μάγκες η όλη εξέλιξη της διαδικασίας αποπνέει έναν αέρα απίστευτης προχειρότητας. Λες και διαμορφώνουν τον θεσμό αυτήν την στιγμή που μιλάμε. Κανένα σχέδιο. Δεν γνωρίζουν ούτε το ύψος του μισθού, ούτε εάν θα έχουμε την δυνατότητα να περάσουμε σχολεία, ούτε εάν θα φέρουμε κάποιο βαθμό. Μόνο λόγια αόριστα και πολλές φορές βαρύγδουπα για να πορώσουν τον κόσμο μήπως και παραμέινει. Το μόνο που σημειώνω ως θετικό είναι η συμπεριφορά του υποστράτηγου της διεύθυνσης ειδικών δυνάμεων, ο οποίος επισκέφτηκε το ΚΕΕΔ την Τριτη. Εξεδήλωσε πραγματικό ενδιαφέρον για κάθε οπλίτη ξεχωριστά. Μιλήσαμε όλοι μαζί του και η εντύπωση που μου έδωσε είναι ότι προσπαθούσε να καλύψει όσο το δυνατόν καλύτερα τις ανάγκες κάθε οπλίτη όσον οφορά την μετάθεση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες