Υποτίθεται; Δεν το έγραφε κάπου αυτο που λες.. Ένας γνωστός μου εποπ το ίδιο μου πε ότι θα κάτσουμε ένα μήνα για εκπαίδευση βέβαια ούτε αυτό το λέει κάπου. Εμένα θα μου φανεί τελείως λογικό να κάτσουμε μέσα έστω και μήνα για να κάνουμε κάποια εκπαίδευση.. Εγώ απο την ειδικότητα μου (πολυβολιτης) για να μαι ειλικρινής δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα εκτός απο το να οπλιζω και να ριχνω. Είμαι σίγουρος ότι ένα μεγάλο ποσοστό έτσι είναι. Εκτός αν είναι πιο "φρέσκοι" απο τον στρατό. Πιστεύω όλοι θα πρέπει να θυμηθούμε έστω την ειδικότητα μας. Βέβαια αυτα γίνονται όπου υπάρχει και οργάνωση..Ippo25 έγραψε: Γνώμη μου αν ήταν να μας έχουν ένα μήνα κέντρο και να μας ταιζουν και πάλι εκπαίδευση για 1000 ατομα θα έπαιρναν ΕΠΟΠ όχι οβα. Εμεις υποτίθεται δεν θα περάσουμε καμία εκπαίδευση γιατί μας χρειάζονται άμεσα...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Δεν λέω ότι το έγραφε κάπου. Θεωρητικά μιλάω... Και στην αεροπορία γιατί τους λενε 5 μερες; Δεν κινούνται μαζί οι διαδικασίες για όλους?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Δεν έχω ιδέα.. Ειλικρινά. Το μόνο που μου είπαν όλοι όσοι μίλησα ήταν το θέμα μετά την 3τια.. Δεν υπάρχει μέλλον παιδιά. Ξεκάθαρα.Ippo25 έγραψε: Δεν λέω ότι το έγραφε κάπου. Θεωρητικά μιλάω... Και στην αεροπορία γιατί τους λενε 5 μερες; Δεν κινούνται μαζί οι διαδικασίες για όλους?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προσωπικά για μενα είναι καλα έστω και 3 χρόνια... Η εναλλακτική μου είναι η Γερμανία οπότε καλά είναι κ 3 χρόνια. Μετα έχει ο Θεός
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλημέρα και συνχαριτιρια σε όλους. Κάποιες ερωτήσεις για Ο. Β. Α στς Ειδικές Δύναμης, την Δευτέρα πού πάμε ΚΕΕΔ ξανά ορκιζομασται; Θα φοράμε τον πράσινο μπερε; Και αρβύλα και παραλαγες θα μας δοσουν καινούργια ετσι; Η μπορούμε όσοι έχουμε νσ φέρουμε τα δικά μας.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ενταξει τωρα τι να πω. Οταν πηγαμε φανταροι ξεραμε ενα μηνα κεντρο μετα ορκομωσια, αδεια, εκπαιδευση και μεταθεση. Τωρα... τιποτα!!! Ουτε να ξερουμε να ετοιμαστουμε ψυχολογικα αλλα και οικονομικα. Δηλαδη ποσα χρηματα πρεπει να παρουμε μαζι μας για το κεντρο, ποσα ρουχα (εσωρουχα)... κλπ. Οτι να ναι ομως!!!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παντως πιστευω πως αν δεν εχεις καλυτερη εναλλακτικη (οπως κι εγω)και τα 3 χρονια καλα ειναι.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Σειρα 341 αεροπορια κανεις;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Γνωρίζει κανείς αν θα υπογράψουμε την πρόσληψη απο την πρώτη μέρα;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Chris lok έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν θα υπογράψουμε την πρόσληψη απο την πρώτη μέρα;
Και από την πρώτη μέρα να μην είναι, θα γίνει αυτό άμεσα, εννοώ στο κέντρο. Οποία στιγμή και να γίνει το θέμα της υπογραφής( όπως προείπα άμεσα), η πρόσληψη θα φενεται πως είναι από την πρώτη μέρα όπως και η μισθοδοσία.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Μάλιστα.. Μια άλλη ερώτηση. Επίδομα παραμεθοριου δικαιούνται και οι οβα;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Μία ερώτηση και από μένα... Μόνο ταυτότητα πρέπει να έχουμε και το χαρτί; Τραπεζικό λογαριασμό δεν θέλει; Σας είπαν τίποτα εσάς?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ippo25 έγραψε:Μία ερώτηση και από μένα... Μόνο ταυτότητα πρέπει να έχουμε και το χαρτί; Τραπεζικό λογαριασμό δεν θέλει; Σας είπαν τίποτα εσάς;
Εγώ θα πάρω το βιβλιάριο του λογαριασμού καλού κακού. Δεν νομίζω να μας δίνουν τα λεφτά στο χέρι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες