Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδιά πήρα και εγώ σήμερα την στρατολογία στην Πάτρα και μου είπαν ότι είναι μέσα και περιμένουν την απόφαση για να στείλουν τα χαρτιά την Δευτέρα μπαίνουμε Αυλώνα... Είναι κάποιος άλλος τεθωρακισμένα;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Διαβιβαστεις Ειδικων Δυναμεων. Το λεει και το ονομα 

Περιμενουμε τ χαρτια απλα, οποιος θελει να μαθει απο τωρα ας παρει στην στρατολογια του αυτοι εχουν καταστασεις με τα ονοματα.
Μεχρι Παρασκευη το πολυ θα εχουν ερθει τα χαρτια στην αστυνομια

Περιμενουμε τ χαρτια απλα, οποιος θελει να μαθει απο τωρα ας παρει στην στρατολογια του αυτοι εχουν καταστασεις με τα ονοματα.
Μεχρι Παρασκευη το πολυ θα εχουν ερθει τα χαρτια στην αστυνομια
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Και εμένα με πήραν αεροπορία γιά αερονομια Τρίπολη στις29 10-1 ώρα να είμαι εκεί, αναλυτικότερα θά τά δω στο χαρτί πού θά μ στείλουν αύριο στο Α. Τ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Μαγκες ξερει κανεις, τι βαθμο εχεις σαν Ο. Β. Α και αν ανεβενεις καθολου;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Φιλε μου εδω λεει οτι ειναι 170...http://www.enoplos.com/2017/05/29-124.html?m=1Αεροπορος έγραψε:Βγήκαν παιδιά όποιος θέλει να μάθει να τηλεφωνήσει στην στρατολογία του! Εγώ απορρίφθηκα ως υπεράριθμος.260 άτομα ήταν τελικά!
Καλή επιτυχία σας εύχομαι!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Diavivastis95 έγραψε:Μαγκες ξερει κανεις, τι βαθμο εχεις σαν Ο. Β. Α και αν ανεβενεις καθολου;
Οτι βαθμό είχες σαν στρατιώτης (αν δεν είχες, τότε απλά στρατιώτης). Ίσως μετά από χρόνο μας κάνουν υποδεκανείς, αλλά δεν αλλάζει τίποτε μισθολογικά οπότε μην σκας.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλησπέρα σε ολους.Γνωριζετε πιθανα μερη που θα μας στειλουν μετα απο τριπολη; για αεροπορια μιλαω προφανως, πειτε μερικα..
Κ μηπως γνωριζει κανεις ποσες μερες περιπου θα μεινουμε τριπολη;
Κ μηπως γνωριζει κανεις ποσες μερες περιπου θα μεινουμε τριπολη;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδιά απορρίφθηκε κανείς άλλος από αεροπορία; Ή μήπως μάθατε πόσα άτομα έκαναν τελικά αίτηση; Γιατί το εν λόγο site επιμένει ότι ειναι 170. Άρα πως με εκοψαν; Κρίμα γιατί μου δημιουργούν φρούδες ελπίδες γ@μωτο!!!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ποσοι αερονομοι ειμαστε απο θεσσαλονικη?Που λετε να μας στειλουν?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλημερα παιδια. Εμαθα πως στο κεντρο θα μεινουμε 2-3 μερες. Για τις μεταθεσεις... αγνωστο!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Πήρα τηλ στη Τρίπολη 5 μέρες θα κάτσουμε Παρασκευή φεύγουμε από κει όσο για τις μεταθέσεις με είπε δεν ξέρουν τπτ τελευταία στιγμή την Πέμπτη θα βγούνε..
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Μίλησα με Αυλώνα. Δεν έχουν ιδεα ποσο θα καθίσουμε αλλά πιστεύω κι εμείς 5 μέρες λογικά όπως η αεροπορία
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Γνωρίζει κανένας από Ειδικές Δυνάμεις τίποτα; Τηλεφώνησα στην στρατολογία και μου λέει οτι λογικά έχουν αρχίσει να κάνουν ειδοποιήσεις γενικά και να μπω στην ιστοσελίδα του στρατού για τα αποτελέσματα αλλά δεν έχει τίποτα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες