Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

Armdotley έγραψε: Να ξερετε ο στρατος θελει μεγαλυτερη υπομονη οταν μπεις! Αν δεν εχετε υπομονη! ... Τι να πω.29 του μηνος οσοι ειναι επιτυχοντες μπαινουν κεεδ οπως κ εγω Τι καθεστε και ρωτατε συνεχως "Εχουμε κανενα νεο"Παρτε τηλ στην στρατολογια που κανατε τα χαρτια σας να μαθετε
Πες μας κάτι που δεν ξέρουμε.. Λες και εμείς δεν έχουμε πάει. Εδω ο άλλος σου λέει παίρνει σε στρατολογία και άλλα του λέει ο ένας αλλα του λέει ο άλλος μετά ποιον να ακούσεις εσύ; Αυτοί φταίνε που είναι μπάχαλο και μας έχουν στο έλεος του Θεού.
Γιώργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλημέρα παιδιά!!! Μόλις με ενημέρωσαν για πν Πέμπτη ή Παρασκευή να παω ρουφ να πάρω το φύλλο πορείας
Γιώργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Γιώργος »

Παιδιά είχαμε κανένα νέο γιά το πότε θα στείλουν τα χαρτιά
Αεροπορος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορος »

Βγήκαν παιδιά όποιος θέλει να μάθει να τηλεφωνήσει στην στρατολογία του! Εγώ απορρίφθηκα ως υπεράριθμος.260 άτομα ήταν τελικά! Εικόνα

Καλή επιτυχία σας εύχομαι!

Niqab

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Niqab »

Αεροπορία, ειδικότητα: Νοσοκόμος. Μόλις με πήραν από στρατολογία, ήρθε, λέει, το χαρτί,29 του μηνός μπαίνω Τρίπολη! Αυτό.
Alex 1997
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Alex 1997 »

Παιδια μολις με πηραν απο στρατολογια θεσσαλονικης και μου ειπαν πως εγινα δεκτος για αεροπορια (αερονομος) και να περασω να παρω απο κει τα χαρτια η θα τα στειλουν στο αστυνομικο τμημα.
Αερονομια

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αερονομια »

Γεια σου συνάδελφε! το ιδιο και εμένα(Κρήτη εγώ)
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Alex 1997 έγραψε: Παιδια μολις με πηραν απο στρατολογια θεσσαλονικης και μου ειπαν πως εγινα δεκτος για αεροπορια (αερονομος) και να περασω να παρω απο κει τα χαρτια η θα τα στειλουν στο αστυνομικο τμημα.
Επιτέλους και κάτι θετικό. Μπράβο φίλε. Σου είπαν πότε παρουσιαζεσαι μήπως;
Airforce

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Airforce »

Μάγκες ήρθε τ χαρτί παρουσιάζομαι 29 στην Τρίπολη... τώρα οδοιπορικά δεν δίνουν , έξοδα δικά μας... μετά πόσες μέρες και που θα πάμε άγνωστο
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Άντε με το καλό μάγκες.. Έχει έρθει σε κανέναν απο ειδικές δυνάμεις;
soldier

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από soldier »

Καλησπερα, εμενα μου ηρθε συστημενο το χαρτι απόρριψης γιατι ειχα απολυθει το 2011,(ειχα ειδικότητα Χ. Ε. Λ. Ε. Δ.) και γιατι ειχα 25 μερες φυλακη (5 υπηρετισιμες)
Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Επικοινώνησα και πάλι με την στρατολογία μου. Μου είπαν ότι είμαι επιτυχών, όλα τα στοιχεία μου και το Α. Τ που θα μου έρθει το χαρτί. Αλλά ακόμη μου είπε δεν τα έχουν στείλει. Παρουσιαζομαι Δευτέρα Αυλώνα. Είμαι Πεζικό. Αυτά από μένα.
αεροπορίαοβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από αεροπορίαοβα »

Παιδιά καλησπέρα και εμένα με πηραν τηλεφωνοδεν θα πάμε στ μονάδα με φύλλο πορείας;

Alex 1997
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Alex 1997 »

Παιδια 29 του μηνος Τριπολη αεροπορια. Τα οδοιπορικα δικα μας! Να ξεραμε τουλαχιστον ποτε θα φυγουμε απο Τριπολη να κλεισουμε με επιστροφη πιο οικονομικο!!!
Aeronomos OBA

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Aeronomos OBA »

Με πήρανε και εμένα τηλέφωνο πριν, Τρίπολη στις 29 τα κλασικά. Το χαρτί μου είπαν να πάω να το πάρω από στρατολογία αύριο. Άντε με το καλό μάγκες, όλοι μας.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες