Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Πυροσβεστης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Πυροσβεστης »

Καλησπερα στο team. Παιδια θελω να ρωτησω σν γνωριζει κανεις αν θα μας δωσουν σε οσους και αν περασουμε φυλλα πορειας?
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από dn24 »

οβα2017 έγραψε:dn24 σε ποια μονάδα ήσουν εποπ; έμεινες χρόνια;

Δεν θα ήθελα να απαντήσω το σε ποιά μονάδα ήμουν, μπορώ μόνο να πω ότι ήμουν στην ταξιαρχία της 80ΑΔΤΕ με έδρα αυτής την Κω. Η ταξιαρχία αυτή έχει και άλλα νησιά εκτός της Κω.

Έμεινα περίπου 6 χρόνια.

Όμως δεν ξέρω πόσο νόημα έχει, εάν θέλεις να ρωτήσεις κάτι για την προκήρυξη, πολύ ευχαρίστως, ώστε να μην είμαστε offtopic.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από dn24 »

Πυροσβεστης έγραψε:Καλησπερα στο team. Παιδια θελω να ρωτησω σν γνωριζει κανεις αν θα μας δωσουν σε οσους και αν περασουμε φυλλα πορειας?

Φυσικά. Αλλιώς, πώς; Η απάντηση λοιπόν, είναι πως ναι. Ευχαριστώ.

Αεροπορίαοβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορίαοβα »

Πηρα σημερα στη στρατολογια να ρωτησω αν εχουν βγει τα αποτελεσματαΚαι μ λεει απο την πρωτη προκηρυξη και λεω ναι.. με λεει λογικα θα επρεπε ν σ ειχαν ειδοποιησει..

Τι γινεται ρε παιδια?

giannislaz
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από giannislaz »

Γεια σας μαγκες... Περιμένω και εγω τα αποτελεσματα της αεροποριας... Διαβαζω εδω μεσα οτι θα παρουσιαστουμε τριπολη... Αυτο ισχυει και για ξηρα και αεροπορια; ... επισεις γνωριζει κανεις αν θα εχουμε αθληματα και τέτοιες δοκιμασιες για την αεροπορια γιατι δεν αναφερει κατι τετοιο η προκυρηξη... Οποιος φιλος γνωριζει ας απαντήσει!
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

giannislaz έγραψε: Γεια σας μαγκες... Περιμένω και εγω τα αποτελεσματα της αεροποριας... Διαβαζω εδω μεσα οτι θα παρουσιαστουμε τριπολη... Αυτο ισχυει και για ξηρα και αεροπορια; ... επισεις γνωριζει κανεις αν θα εχουμε αθληματα και τέτοιες δοκιμασιες για την αεροπορια γιατι δεν αναφερει κατι τετοιο η προκυρηξη... Οποιος φιλος γνωριζει ας απαντήσει!
Οι της αεροπορίας δεν ξέρω που παρουσιαζεστε για να μαι ειλικρινής. Αθλήματα δίνουν/έδωσαν όσοι είναι για ειδικές δυνάμεις και μόνο!
Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Εγώ για Πεζικό που ρώτησα κάτι για Αυλώνα μου είπαν. Τώρα για αθλήματα που λες δεν νομίζω να δίνουμε κατι. Αν χρειάζονταν θα δίναμε πριν την επιλογή.
Άβαταρ μέλους
Armdotley
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Armdotley »

Οσοι ειναι για ΕΔ και λογικα για πεζικο. Να παρετε τηλ στις στρατολογιες που κανατε αιτηση. Εμενα μου ειπαν δευτερα για κεεδ μερα καταταξης και μου ειπαν να εχω το νου μου οτι μεχρι την παρασκευη θα παραλαβω το χαρτι καταταξης μου! Μην περιμενετε κατι στο ιντερνετ
Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Εσύ φίλε τι σώμα είσαι;
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Ρε παιδιά διαβάστε όλη την προκυρηξη πριν κάνετε τέτοιες ερωτήσεις. Αθλητικές δοκιμασίες περνούν ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΈΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ.
αερονομος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από αερονομος »

Παιδια μιλησα με στρατολογια μου ειπε δεν εχουν καποια ενημερωσω ακομη για αεροπορια σημερα πηραν και τα χαρτια του ναυτικου οποτε οσοι ειστε για ναυτικο απο δω μεσα μπορειτε ν ενημερωθητε στη στρατολογια σας για τεταρτη πεμπτη μ ειπαν για αεροπορια

επισης μου ειπαν κατα πασα πιθανοτητα δευτερα παρουσιαζεται και η αεροπορια αλλα επειδη μπορει ν καθηστερησει λιγο η αεροπορια

δεν ειναι και σιγουρο για 29 (για αεροπορια )

giannislaz
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από giannislaz »

Οκ ρε παικτη μια ερωτηση εκανα μην βαρας... Λεω μηπως ισχυει κατι τετοιο. Σε ευχαριστω για την πληροφορια
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Το τονίζω για να μην μπερδευτούν και παιδιά που θα λάβουν μέρος στην προκυρηξη που βγήκε τώρα..
Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Ρε παιδιά έχει πάρει κανείς χαρτί; Πήρα στρατολογια την Παρασκευή, βρήκαν το όνομα μου και μου είπαν ότι με πήραν. Παίρνω σήμερα να ρωτήσω για το χαρτί και μου λένε δεν έχουν καμία ενημέρωση, ούτε καταστάσεις επιτυχόντων ούτε τίποτα. Βεβαια δεν μίλησα με τον ίδιο άνθρωπο. Δηλαδή το δούλεμα σε όλο του το μεγαλείο! Πότε θα μας ειδοποιήσουν; Πρέπει να αγοράσουμε πόσα πράγματα πάλι για να μπούμε κέντρο. Εγώ έχει που απολύθηκα δύο χρόνια και δεν έχω σχεδόν τίποτα από τον στρατό!
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Ippo25 έγραψε: Ρε παιδιά έχει πάρει κανείς χαρτί; Πήρα στρατολογια την Παρασκευή, βρήκαν το όνομα μου και μου είπαν ότι με πήραν. Παίρνω σήμερα να ρωτήσω για το χαρτί και μου λένε δεν έχουν καμία ενημέρωση, ούτε καταστάσεις επιτυχόντων ούτε τίποτα. Βεβαια δεν μίλησα με τον ίδιο άνθρωπο. Δηλαδή το δούλεμα σε όλο του το μεγαλείο! Πότε θα μας ειδοποιήσουν; Πρέπει να αγοράσουμε πόσα πράγματα πάλι για να μπούμε κέντρο. Εγώ έχει που απολύθηκα δύο χρόνια και δεν έχω σχεδόν τίποτα από τον στρατό!
Είναι για γέλια αδερφέ μην το ψάχνεις. Και εγώ όταν απολύθηκα τα παρέδωσα όλα. Μας βλέπω να τρέχουμε τελευταία στιγμή..
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες