Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 48

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Εγω στη θητεία μού πάντως είχα κάνει κεντρική πύλη με ΕΜΘ Αρχιλοχια μάγειρα, και με λοχιες εποπ. Εσείς δε ξέρω που ήσασταν, και δε κάνατε υπηρεσίες.

8 υπηρεσίες το μήνα είναι το όριο. Ότι ίσχυε και για τους εποπ όσο ήταν στρ/δεκανεις.

Και παίρνετε απαλλαγή κανονικά.

Άβαταρ μέλους
xAnimus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από xAnimus »

Το τι υπηρεσίες θα κάνουμε εξαρτάται από το στρατόπεδο. Οπότε τζάμπα κάθεστε και σκεφτεστε. Κάποια στρατόπεδα δεν θα έχουν μεγάλη ανάγκη όποτε ίσως βάζουν μάγειρες ως εστιάτορες για υπηρεσία. Κάποια άλλα θα τους βάζουν ένοπλη/άοπλη υπηρεσία. Όλα προβλεπονται.

Διασωστης31 έγραψε:Εγω στη θητεία μού πάντως είχα κάνει κεντρική πύλη με ΕΜΘ Αρχιλοχια μάγειρα, και με λοχιες εποπ.Εσείς δε ξέρω που ήσασταν, και δε κάνατε υπηρεσίες.

8 υπηρεσίες το μήνα είναι το όριο. Ότι ίσχυε και για τους εποπ όσο ήταν στρ/δεκανεις.

Και παίρνετε απαλλαγή κανονικά.

Και εμείς είχαμε ΕΠΟΠ Λοχία μάγειρα που έκανε καθαρά υπηρεσίες, αλλά νομίζω πιο λίγες από τα άλλα στελέχη.

Άβαταρ μέλους
OBA343
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από OBA343 »

Μπορει να ετυχε φιλε μου αυτο να συντρεχαν διαφοροι λογοι... Να μην ειχαν ατομα να εκανε συναδελφου υπηρεσια κ. Τ. Λ
Άβαταρ μέλους
OBA343
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από OBA343 »

xAnimus συμφωνω σε αυτο που λες απολυτως. Και τις 2 υπηρεσιες μαζι ομως δεν γινεται.
Γιώργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Γιώργος »

Παιδιά γιά της υπερεσειες είναι 7 μέ τό πολύ αν 2μηνω όπως και γιά υπόλοιπα στελέχη
Nikos95

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Nikos95 »

Μήπως ήρθε σε κανέναν το χαρτί;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από dn24 »

xelistas25 έγραψε:Λετε στο χαρτι που θα μας στηλουν να γραφει και τιν μεταθεση που θα παρουμε εκτος απο το κεντρο που θα παροουσιαστουμε; Γνωριζει κανεις?

Όχι. Την μετάθεση θα την μάθεις τελευταία ημέρα προτού φύγεις από το κέντρο. Εκτός και αν με βισμα την μάθεις λίγο νωρίτερα.

Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Γνωρίζουμε αν όντως το κέντρο θα είναι μόνο 5 μέρες; Μετά λογικα δεν θα έχουμε κάποιες μέρες κενό μέχρι να παρουσιαστουμε στην μοναδα; Σπίτι πότε θα βρούμε αν δεν έχουν κενό;
Γιωργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Γιωργος »

Ippo25 έγραψε:Γνωρίζουμε αν όντως το κέντρο θα είναι μόνο 5 μέρες; Μετά λογικα δεν θα έχουμε κάποιες μέρες κενό μέχρι να παρουσιαστουμε στην μοναδα; Σπίτι πότε θα βρούμε αν δεν έχουν κενό;
φίλε θα ορκιστομαι μαζί για εσσω δεν 9 του μήνα άρα θα κάτσουμε δέκα μέρες
Άβαταρ μέλους
Tasos96
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Tasos96 »

Αν περάσουμε με το καλό Ο. Β. Α θα ξανα ορκιστουμε πάλι; δλδ μαζί με τούς στρατιώτες με υψωμενο το χέρι κλπτ; Ο όρκος ρε μάγκες μια φορά δεν δίνεται;
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

Tasos96 έγραψε: Αν περάσουμε με το καλό Ο. Β. Α θα ξανα ορκιστουμε πάλι; δλδ μαζί με τούς στρατιώτες με υψωμενο το χέρι κλπτ; Ο όρκος ρε μάγκες μια φορά δεν δίνεται;
Αυτό είναι το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί αδερφέ.. Κάτσε να δούμε πότε και αν θα μπούμε με το καλό και βλέπουμε.. Κάποια πράγματα θα τα μάθουμε μόνο όταν μπούμε μέχρι τότε υπομονή.
γιωργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από γιωργος »

750 υπολογισε
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

Μόλις μίλησα με έναν φίλο μου που τυχαίνει να υπηρετεί μ. πευκο και μου είπε και αυτός ότι όσοι είναι για ειδικές 29 του μηνός παρουσιάζονται σε αυτό το κέντρο.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από dn24 »

Tasos96 έγραψε:Αν περάσουμε με το καλό Ο. Β. Α θα ξανα ορκιστουμε πάλι; δλδ μαζί με τούς στρατιώτες με υψωμενο το χέρι κλπτ; Ο όρκος ρε μάγκες μια φορά δεν δίνεται;

Το εάν θα ξαναορκιστείτε, δεν το γνωρίζω. Και δεν θα πρέπει και να σε απασχολεί. Το εάν δίνεται μια φορά ο όρκος, ποιός στο είπε εσένα αυτό;

Προσωπικά όταν ορκίστηκα ΕΠΟΠ, είχα δίπλα μου πρώην συναδέρφους, οι οποίοι είχαν υπηρετήσει, και ορκιστηκαμε μαζί. Αυτό ως απάντηση για το εάν ορκίζεται κανείς μια φορά. Για το τι θα γίνει με τους ΟΒΑ, θα το δούμε.

οβα2017

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από οβα2017 »

dn24 σε ποια μονάδα ήσουν εποπ; έμεινες χρόνια;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης