Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
xAnimus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από xAnimus »

T-Bag έγραψε:Ξέρει κανεις για τι μισθό μιλάμε;

Αυτό που ξέρουμε στα σίγουρα είναι οτι μιλάμε για μισθό μόνιμου λοχία. Στην ιστοσελίδα του στρατού λέει οτι είναι 718 Ευρώ. Αλλά είναι σχετικά παλιό άρθρο. Μπορεί να είναι και στα 650.

Νίκος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Νίκος »

Κανενα νεο για αεροπορια; Καμια ειδοποιηση σε κανεναν?
Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Καλημέρα. Πριν λίγο πήρα τηλέφωνο στην στρατολογία ΑΜ-Θ και μου είπε ότι με πήρανε. Λογικά είπε στις 29 μπαίνουμε κέντρο Αυλώνα. Στην αρχή δεν μπορούσε να με βρει αλλά μόλις της είπα ΑΣΜ με βρήκε, ευτυχώς. Από βδομάδα περιμένουμε χαρτί. Ευχομαι ολόψυχα σε όλους που περάσαμε αυτή την διαδικασία και το άγχος μαζί καλή επιτυχία και όλα να μας πάνε καλά!
αερονομος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από αερονομος »

Για να σε πηρανε σημαινει οτι οι υπογραφες πεσανε αλλα ακομα δεν εχουν πει τπτ... μακαρι ν ειναι ετσι !

αεροπορίαοβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από αεροπορίαοβα »

Παιδιά κανένα νέο απο αεροπορία;
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

Άμα δεν δω χαρτί η κάποια ανακοίνωση δεν πιστεύω τίποτα απο αυτά που λένε..
Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ χαρτί περιμένω για να ησυχάσω εντελώς...
Γιώργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Γιώργος »

Φίλε μου τί ειδηκοτητα έχεις εσύ
nikos95

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από nikos95 »

Εχω καταλαβει απο δευτερα θα παρουν τιλ να παμε να τα παρουμε σιγα σιγα ετσι πιστευω
nikos95

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από nikos95 »

Απο δευτερα ας ελπισουμε να μας παρουν τηλ
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από dn24 »

Παιδιά, ότι βγεί, θα το μάθετε πρώτοι από εδώ μέσα, καθότι είστε αρκετοί που γράφετε στο εν λόγω νήμα, και έτσι δεν παίζει του να μην ενημερωθείτε. Επίσης, ότι γνωρίζετε περί προθεσμιών για την έκδοση των αποτελεσμάτων ισχύει, δεν είναι ο στρατός σε αυτό το θέμα τόσο χύμα όσο κάποιοι νομίζετε, (δεν λέω πως είναι και υπόδειγμα τυπικότητας, αλλά όχι και όπως το σιχτιρίζουν κάποιοι).

Αγωνία έχετε, ανθρώπινο είναι να τους ενοχλείτε με τηλέφωνα κλπ, όσο μπορείτε με μέτρο.

Επαναλαμβάνω, ότι θα το μάθετε από εδώ πρώτοι, χωρίς φυσικά να υπ-οννοώ ότι δεν θα πρέπει να κάνετε προσωπική αναζήτηση για την τύχη των αποτελεσμάτων σας.

Ψυχραιμία προτείνω παιδιά. Με τιμή, ένας πρώην στρατιωτικός.

Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Πολυβολητης, πεζικό. Διευκρινίζω ξανά ότι εγώ τους πήρα τηλ.
Αεροπορος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορος »

Στην στρατολογία Πατρών μου είπαν ότι καμία διαταγή δεν έχει έρθει και όλοι περιμένουν την διαταγή για να στείλουν τα χαρτιά. Η μόνη διαφορά μου είπαν είναι ότι το πεζικο-ΕΔ έχουν στείλει τα ονόματα των επιτυχόντων στις στρατολογικές υπηρεσίες με αποτέλεσμα να ξέρουν ποιοι θα μπουν. Ενώ η αεροπορία και το ναυτικό δεν έχουν στείλει λίστα. Οπότε για αυτό μερικοί ξέρετε αν περάσατε απλά περιμένουν διαταγή για να τα επισημοποιήσουν.
Άβαταρ μέλους
xelistas25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από xelistas25 »

Λετε στο χαρτι που θα μας στηλουν να γραφει και τιν μεταθεση που θα παρουμε εκτος απο το κεντρο που θα παροουσιαστουμε; Γνωριζει κανεις?
Άβαταρ μέλους
OBA343
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από OBA343 »

Καλησπερα σε ολο το team. Θελω και εγω με την σειρα μου να κανω 1-2 ερωτησεις σχετικα με το θεμα ΟΒΑ.Καταρχην εχω τελιωσει απο σχολη ΟΑΕΔ μαγειρας και στην θητεια μου στο στρατο μαγειρας ημουν. Θελω να ρωτησω εαν με παρουν σαν Μαγειρα θα ειμαι μαγειρας η θα κανω υπηρεσιες; Χτες εκανα την αιτηση κ. Τ. Λ γιατι σε αυτην την προκυρηξη βαλαν την ειδηκοτητα μου. Μου αρεσει ο Στρατος αλλα και η μαγειρικη για αυτο ειπα να τα συνδυασω... Η αληθεια ειναι οτι ο στρατος εχει ελλειψη απο μαγειρες αλλα ποτε δεν ξερεις! Σας ευχαριστω.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες