Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καβάλα. Σου είπαν τίποτα αν θα γράφει τ χαρτί που θα πάμε μετά το κέντρο;Εμένα προσωπικά ακόμη δεν με πήραν ακομα... Ας ελπίσουμε ότι θα πάρουν! Για πεζικό μιλάω...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Οχι φιλε μου δεν μου ειπαν κατι.. Λογικα θα γραφει το χαρτι.. Υπομονη να εχουμε
- xelistas25
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 29
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εχει. ερθει σε καπιον χαρτι η τον εχουν παρει τηλ?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδιά μολις πήρα τηλ στο ΓΕΣ και μου είπαν πως τα χαρτιά είναι στον υπουργό για υπογραφές και θα μας ενημερώσουν ή αύριο ή την Δευτέρα από της στρατολογική υπηρεσία της περιοχής μας... οποτε φτάσαμε στο τέλος αλάνια 😀😀😀😀😉😉😉😉😉
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ρε μάγκες ότι είναι να βγει θα βγει. Όσο τους ενοχλείτε τόσο τους νευριαζετε και δεν Τ βγάζουν. Τουλάχιστον ετσι θα έκανα εγώ . Χαχα. Αν περάσατε θα ειδοποιηθείτε. Αν πάλι όχι θα Τ μάθετε κ αυτό Εννοείται όλοι καιγόμαστε αλλά δεν καταφέρνουμε κάτι με το να τους ενοχλούμε στα τηλέφωνα... Κ εγώ έχω τόσες υποχρεώσεις που πρέπει να ρυθμίσω πριν μπω αλλά Τ να κάνω... αναμένω... μπαίνω στη σελίδα τους καθημερινά , έχω κάνει εκτροπή το σταθερό στο κινητό και αναμένω
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Κανενα νεο για οβα αεροππρια μηπως εχει κανενας; Η καμια ειδοποιηση?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδιά σμρ πηγα στό αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και δεν έχει έρθει κανένα χαρτί . Έλεος μάς είχαν πεει ότι θα μάς στείλουν το χαρτί αυτή την εβδομάδα
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ξέρει κανεις για τι μισθό μιλάμε;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
718 ευρώ με βάση το site του ΓΕΣ. Τώρα βέβαια θα υπάρξουν αλλαγές με το νέο μισθολόγιο που περνάει από την βουλή. Οπότε μπορεί να υπάρξει μείωση.
Πάντως κάθε φορά που κόβουν από τους μεγάλους (ΑΓΕΑ, ΑΓΕΑ, ΑΓΕΝ, ΓΕΕΘΑ , ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ κλπ κλπ) δίνουν μια ελάχιστη αύξηση στους τελευταίους! δηλ λοχίες, επιλοχιες κλπ όπως έγινε και πρόσφατα που από 680? πήγε 718?
Υ. Γ. όπως και να χει χοντρά χοντρά γύρο στα 700 να υπολογίσετε!
Πάντως κάθε φορά που κόβουν από τους μεγάλους (ΑΓΕΑ, ΑΓΕΑ, ΑΓΕΝ, ΓΕΕΘΑ , ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ κλπ κλπ) δίνουν μια ελάχιστη αύξηση στους τελευταίους! δηλ λοχίες, επιλοχιες κλπ όπως έγινε και πρόσφατα που από 680? πήγε 718?
Υ. Γ. όπως και να χει χοντρά χοντρά γύρο στα 700 να υπολογίσετε!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Έχει απαντηθεί πιο πριν + ότι το γράφει στην προκυρηξη.T-Bag έγραψε: Ξέρει κανεις για τι μισθό μιλάμε;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Πότε θα μας στείλουν τα χαρτιά ρε παιδιά έχουμε σκάσει απο την αγωνία!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες