Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
αεροπορεια

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από αεροπορεια »

Καποιος καποιο νεο ; Ηρθε σε καποιον χαρτι η τηλεφωνο ;
Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Επικοινώνησε κανείς ; Έχουμε κανένα νέο;
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

Εγω προσωπικά τίποτα. Ούτε χαρτί ούτε τηλ.
Πετρος1995

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Πετρος1995 »

Μαγκες σημερα ημουν στη δουλεια κι ειπα τον πατερα μου να παρει για να δω τι θα κανω κι εγω με τον εργοδοτη μου μην τον κρεμασω. Αρχικα τον ειπαν οτι περιμενουν υπογραφη το υπουργου και κατι τετοια δεν πολυκαταλαβε, επισης θα μας ερθει χαρτι απ την αστυνομια κ θα μας ειδοποιησουν να το παρουμε και μαλλον θα μπουμε 29 του μηνος. Επισης ειπαν μην περιμενουμε να μας ενημερωσουν στα κοντα, μπορει να ερθει το χαρτι δευτερα και να παρουσιαζεσαι πεμπτη. Αυτα απο μενα
Αεροπορίαοβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορίαοβα »

Μέχρι τέλη Μαιου θα μας πάρουν τηλ για το χαρτί απο την αστυνομία ή την στρατολογία... σε όσους πέρασαν
Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Εγώ ξέρετε τι βλέπω; Οτι δεν μας υπολογίζουν καθόλου... Οκ το χαρτί ας έρθει και μια μέρα πριν αλλά θα πρέπει να ενημερωθούμε είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω διαδικτύου άμεσα! Δεν είναι επιστράτευση για να τρέχουμε σαν τους τρελούς. Ολοι έχουμε πράγματα να διευθετήσουμε πριν φύγουμε. Επίσης, πέρα απ αυτό θα πρέπει να ξέρουμε πριν παρουσιαστούμε που θα πάμε μετά. Απλή λογική είναι. Οταν πήγαμε φαντάροι το μάθαμε απ το ίντερνετ ένα μήνα πριν...
ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ »

Παιδιά πόσο υπολογίζεται να κάτσουμε Τρίπολη; Ισχύει αυτό που είχε πει ένας εδώ στο. φορουμ ότι θα κάτσουμε 4-5 μέρες ίσα για ρουχισμό ταυτότητες και τα βασικά.. γτ αν είναι να. κατσουμε παράπανω είναι τέρμα ξενερα η Τρίπολη μέσα στο. καλοκαιρι..
αερονομος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από αερονομος »

Βρε ας μας παρουν πρωτα η να υπαρξει μια ειδοποιησει και ας κατσουμε και παραπανω... ειναι το τελευαιο που σκεφτομαι...
Αεροπορος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορος »

Εγώ πήρα τηλ στο ΓΕΑ και μου είπαν ακριβώς τα ιδια... Δηλ ότι περιμένουν υπογραφές από υπουργό οικονομικών κτλ κτλ. Και του λέω το ίδιο είπατε και την Πέμπτη, ακόμα υπογραφή​ βάζουν και μου είπε μπορεί ήδη να έχουν αρχίσει να στέλνουν ειδοποιήσεις σε κάποιους. Απο την άλλη στην στρατολογία μου είπαν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση για το αν θα μας ενημερώσουν αυτοί η απευθείας το ΓΕΑ.

Μπαχαλο!!! έχουμε πεθάνει από την αγωνια... Εικόνα

Τουλάχιστον να ξέραμε κι εμείς ότι περάσαμε όλοι όπως οι του πεζικού-ΕΔ και ας στέλνανε το χαρτί την τελευταία μέρα... ΕικόναΕικόνα

Aeronomos OBA

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Aeronomos OBA »

Ε, ναι προφανώς και θα ναι 5 μέρες (στην ουσία 4) αφού 29/5 με 2/6 είναι η τελευταία βδομάδα της εσσο του Μαΐου. Τώρα για τα υπόλοιπα, βλέπω πλήρη αδιοργανωσιά και σκέφτομαι πιο πολύ ς'αυτή τη περίπτωση τα παιδιά που θα πάνε ειδικές δυνάμεις κλπ, οι οποίοι θα πρέπει να κανονίσουν ταξίδια νοίκια κ. Α. Θα μπορούσαν από σήμερα, να έχουν ενημερώσει τους πάντες για παράδειγμα.

Άβαταρ μέλους
GR-ARMY
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 51

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GR-ARMY »

Κανείς δεν ξέρει τι έχουν σκοπό να κάνουν. Οσοι περάσατε υπομονή! Μαζεψτε και λεφτά και το βλέπετε. Κανεις δεν ένδοιαφέρεται. Μονο να καλύψουν κάποια κενά θέλουν με πρόχειρα πράγματα. Ειδατε και μόνοι σας. Ζηταγαν κάποιες ειδικότητες, τώρα άλλες. Ισα ίσα να καλύψουν κενά. Μην περιμένετε οργάνωση και όταν θα μπείτε με το καλό. Πιστευετε τώρα θα γίνουν αιτήσεις;
Άβαταρ μέλους
xelistas25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από xelistas25 »

Εμενα παντως που πηρα τηλ στοΓΕΣ μου ειπαν πως 15με20 μαιου θα ανακοινοθουν.. δλδ μεσα στην εβδομαδα
damzRR

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από damzRR »

ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ φιλε διακοπες θελεις να κανεις τριπολη και ειναι ξενερα;
αερονομος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από αερονομος »

DamzRR

Οχι ρε φιλε τι διακοπες... αλλη ορεξη δεν ειχα

απλα πρωτα με καει το ενδεχομενο να μπω και μετα σκεφτομαι την τριπολη

Άβαταρ μέλους
xelistas25