Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Πετρος1995

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Πετρος1995 »

Γνωριζει καποιος σχετικα με τα ενσημα για οσους υπηρετησουν ειδικες δυναμεις; Αν μετραν περισσοτερο, αν ειναι διπλα και λοιπα?
Νικος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Νικος »

Μια ερωτηση παιδια... μηπως εχει ακουσει κανενας πιθανή ημερομηνια για τα αποτελεσματα οβα στην αεροπορια ;
ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ »

Ερε με κάτι ***** που έχουμε μπλέξει 2 μήνες να μην μπορούν να βγάλουν 1000 άτομα να τελειώνουμε.. να μας τρώει η αγωνία και να. μην μπορουμε να. κλεισουμε δουλειά σεζόν επειδή εκρεμει ακόμα αυτή η παπαρια.. τι. να. πω παίδες ας ελπίσουμε μέσα στον μήνα να τελειώσει ή μλκια.. αλλιώς να. πανε να γαμηθουνε στο ***** μου κλείνω δουλειά σεζόν δεν θα κάθομαι να χάνω τόσα. λευτα μέρες να. περνανε τζάμπα και να μου γαμανε τη ψυχολογία κάθε μέρα να. ανχωνομαι αν. με. παρουν...
Γιεωργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Γιεωργος »

Παιδια ο αδερφος μου ειναι στο ΑΤΑ και μολις ελαβαν σημα πως τα αποτελεσματα θα ανακοινοθουν 10-14 ιουλιου στο www.army.gr και στο www.haf.gr αρα καλη υπομονη σε ολους!
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

Γιεωργος έγραψε: Παιδια ο αδερφος μου ειναι στο ΑΤΑ και μολις ελαβαν σημα πως τα αποτελεσματα θα ανακοινοθουν 10-14 ιουλιου στο www.army.gr και στο www.haf.gr αρα καλη υπομονη σε ολους!
Καλά όντως τώρα;
Αεροπορια

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορια »

10 με 14 ιουλιου θα ανακοινωθουν τα οβα στο πεζικο στην δευτερη προκυρηξη που εβγαλαν! Οχι αυτα που εχουν γινει τωρα!!!
Άβαταρ μέλους
Armdotley
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Armdotley »

Γιεωργος έγραψε:Παιδια ο αδερφος μου ειναι στο ΑΤΑ και μολις ελαβαν σημα πως τα αποτελεσματα θα ανακοινοθουν 10-14 ιουλιου στο www.army.gr και στο www.haf.gr αρα καλη υπομονη σε ολους!

Φιλε αυτο που λες νομιζω πως ειναι ακυρο.. Γιατι 1ον ενας στο τηλ μου ειπε πως ολοι οσοι καναμε τις αιτησεις μεχρι τωρα και περασαμε τις εξετασεις και τα αθληματα θα μπουμε ολοι τωρα.. Και μου ειχε πει οτι θα βγει και αλλη προκηρυξη αλλα δεν θα ειναι για εμας αλλα για συμπληρωση θεσεων..2ον αν πες πως ειναι ενα ψεμα αυτο που μου ειπε η καταλαβα λαθος λεω εγω τωρα.. Πιστευεις πως στα αληθεια θα εβγαλαν διαταγη απο τωρα ξερω γω πως τα αποτελεσματα θα βγουν 14 ιουλιου ; .. Γιατι μιλαμε για 2 μηνες απο τωρα... Και εδω δεν ηξεραν πως θα μαζευτουν ατομα στην πρωτη προκηρυξη και εδωσαν παραταση.. Και λεω εγω τωρα με το μυαλο μου.. Πιστευεις στα αληθεια πως έδωσαν διαταγη για αλλη μια προκηρυξη και θα βαλουν οσους απο εμας καναμε αιτησεις στην πρωτη και περασαμε αθληματα και εξετασεις θα μας βαλουν σε αναμονη με την 2η ; Πουδεν ξερουν αν θα μαζεψουν ξερω γω ακομη 20 ατομμα. ; δηλαδη για 20 ατομα ξερω γω θα περιμενουμε 2 μηνες ; δεν νομιζω φιλε.. Μην λες ακυρα πραγματα..

Αεροπορίαοβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορίαοβα »

Σοβαρά?; Έλεος..Μ αρεσει που μας έλεγαν θα μπούμε στη Τρίπολη 29/5

Όμως στο Γεα με είπαν θα έρθουν το χαρτί μέχρι τέλη Μαιου..

Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

Ρε μάγκες μπορούμε απλά να περιμένουμε τα αποτελέσματα και να μην λέει ο καθένας το δικό του εδώ μέσα; Φιλικά πάντα!
ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ »

Ρε πρέπει να τους ζαλησουμε τα ***** να. περνουμε όλοι. καθε μερα τηλέφωνα να. κανουμε παράπονα δεν. ειναι σοβαροί άνθρωποι αυτοί τι. πραματα είναι αυτά παίζουν με. την υπομονή του κοσμακοι τα λαμόγια Έλεος ***** τη ***** τους...
Γιωργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Γιωργος »

Φιλε μου οτι γραφει ακριβως αυτο ειπα δε το εβγαλα απο το μυαλο μου!
Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Απ την στιγμή που έχουν βγάλει καινούριες προκηρύξεις με τα άτομα ακριβώς που υπολείπονται, αυτό σημαίνει ότι ήδη γνωρίζουν τα αποτελέσματα. Δεν νομίζω να τα κρατάνε για πολύ καιρό κρυφά, πόσο μάλλον για δύο μήνες ακόμα... Προσωπικά πιστεύω ότι αυτήν την εβδομάδα θα ανακοινωθούν...
Αεροπορος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορος »

Παιδιά για να λυθεί το θέμα με την δεύτερη προκήρυξη! Αν ήταν να μπούμε μαζί εμείς και αυτοι​ δεν θα έβγαζαν νέα προκήρυξη αλλά θα έκαναν τροποποιήση στην υπάρχουσα με αλλαγή μόνο στην διάρκεια αιτήσεων όπως έγινε στην πρώτη φάση. Το ότι έκαναν ΝΕΑ προκήρυξη σημαίνει ότι είναι "εντελώς" αυτόνομη και θα έχει δικό της χρόνο και εκτέλεση. Αλίμονο αν όλες η προκηρύξεις περίμεναν η μία την άλλη...

ΟΠΟΤΕ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μέσα στην βδομάδα και θα μπούμε όλοι 29 μαϊου. Τώρα αφήστε τα τρολ να λένε ότι θελουν.

Αν κάποιος είχε αδερφό στο ΑΤΑ δεν θα έμπαινε σε φόρουμ για να ενημερωθεί... Επίσης το ΑΤΑ δεν έχει καμία ενημέρωση περί τούτου, γιατί τα χαρτιά είναι στο ΓΕΑ τι δουλειά έχει το ΑΤΑ με προκηρύξεις; Οπότε μην ψαρωνετε παιδιά!!!

Άβαταρ μέλους
xAnimus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από xAnimus »

Ippo25 έγραψε:Απ την στιγμή που έχουν βγάλει καινούριες προκηρύξεις με τα άτομα ακριβώς που υπολείπονται, αυτό σημαίνει ότι ήδη γνωρίζουν τα αποτελέσματα. Δεν νομίζω να τα κρατάνε για πολύ καιρό κρυφά, πόσο μάλλον για δύο μήνες ακόμα... Προσωπικά πιστεύω ότι αυτήν την εβδομάδα θα ανακοινωθούν...

Ακριβώς. Λογικά από σήμερα θα μας παίρνουν τηλέφωνο γιατι αν όντως ίσχυει το ότι θα μπούμε 29, θα πρέπει να μας το πούνε τουλάχιστον 1μιση βδομάδα πριν. Αν δεν το κάνουν, σημαίνει ότι περιμένουν τα αποτελέσματα της δεύτερης (ή τουλάχιστον να δουν τις αιτήσεις, που είναι μέχρι τις 20).

αερονομος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από αερονομος »

Ηρθε σε κανεναν καποιο χαρτι σας πηρανε τηλεφωνο ειχε κανενας καποιο νεο, εγκυρο ;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης