Προκήρυξη ΕΠΟΠ Ναυτικό (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ε λιγο... Απο ειδικοτητα εχω χαρτι ηλεκτρολογου απο τεε ποιανεται; ...
Lion
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Lion »

Σιγουρα πιανεται, ειτε στην ειδικοτητα που θα διαλεξεις σου ζητηθει "Απολυτηριο Β'Κυκλου" (και μπορει συγκεκριμενα της Ηλεκτρολογιας), ειτε σου ζητηθει "τουλαχιστον Απολυτηριο Γυμνασιου". Και στις 2 περιπτωσεις τα τσιμπας τα μοριακια σουΕικόνα
Anonymous

Παιδια εγς εχς απολυτηριο 14.4 σπουδαζω και καλα αει εχς πτυχιο υπολογιστων ic3 της microsoft και αρκετες διακρισεις σε βαλκανικο και ελληνικο επιπεδο στον στιβο-πιανς αρκετα μοριακια για ναυτικο; Πως το βλεπετε; Τι ειδικοτητες αξιζουν;
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Μοντελο, μαλλον θα πρεπει να περιμενεις να βγει η προκυρηξη ουτως ωστε να δεις τι ειδικοτητες "παιζουν" καθως και τι προϋποθεσεις πρεπει να εχεις για την ειδικοτητα που θα διαλεξεις. Σαφως μπορεις να παρεις τα μοριακια σου απ'ολα αυτα που εχεις (δεν ξερω ομως για το IC3 που λες, θα πρεπει να ειναι κρατικα αναγνωρισμενο για να παιρνεις μορια απο πτυχια κ. Α), ακομα και απο τις τιμιτικες σου διακρισεις (συγχαρητηρια κι απο μενα Εικόνα) ... ! Αλλα οπως ειπα, θα πρεπει να περιμενεις την προκυρηξη.
Anonymous

Ευχαριστω φιλαρακι. Να σαι καλα-το ic3 einai αναγνωρισμενο απο τον οεεκ-λογικα εχω αρκετες πιθανοτητες. Να σαι καλα παντωσ
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Αν ειναι απο τον ΟΕΕΚ δεν εχεις κανενα προβλημα, μοριοδοτειται κανονικα, αλλα προσεχε στην ειδικοτητα που θα διαλεξεις να ζηταει κατι παρομοιο, διαφορετικα αν δεν το ζηταει, παιζει και να "κοπεις" (εκτος εαν εχεις βυσμα Εικόνα).

Τιποτα φιλαρακο μου, παντα στην διαθεση σου Εικόνα
Anonymous

Παιδια καλησπερα! Μολις σημερα ελεγξα την προκηρυξη που εχει βγαλει ο στρατος για επ. Οπ κ ισχυει μεχρι τις 22 μαιου. Γνωριζει κανεις απο εγκαιρη πηγη αν το πολεμικο ναυτικο Και η πολεμικη αεροπορια θα κανουν προκηρυξη για επ. Οπ; Βασικα ενδιαφερομαι πιο πολυ για αυτα τα 2 σωματα παρα για σρατο, αλλα δεν θελω να χασω καμια ευκαιρια. Καθε ενημερωση θα μου ειναι πολυτιμη!

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Velerefontis »

Τιποτα δεν υπαρχει που να ειναι εγκυρο. Οτι ακουγεται ειναι φημες. Η προκυρηξη του στρατου ειναι η μοναδικη που εχει βγει μεχρι τωρα.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Πραγματι ολα ειναι αβεβαια. Υπομονη θελει και πολυ ψαξιμο. Μεχρι στιγμης θα κανω τα χαρτια μου για στρατο.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ακομη τιποτα για το Π. Ν!

Εγω πιστευω τελη καλοκαιριου λογικα!
Anonymous

Ποιος ζει μεχρι τοτε! Ελεος! Στρατος και παλι στρατος κατα τη γνωμη μου.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ενταξει σχετικο ειναι αυτο αναλογα με το τι γουσταρει ο καθενας περισσοτερο και φυσικα τι 'δοντι' εχει!
Anonymous

Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα αν δεν εχεις μεσο δεν κανεις τιποτα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ακριβως Εικόνα
Anonymous

Ρε παιδια να ρωτησω... Η προκυρηξη για εποπ του ναυτικου θα βγει; Κατι εχω ακουσει για τωρα δηλαδη τ καλοκαιρι... Ισχυει; Ας απαντησει καποιος... Και καντε με αντ στο μσν ekomiths91@hotmai.com θα περιμενω παιδια...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης