Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Τώρα παιδιά μεταξύ μας θεωρώ ότι με τις εξετάσεις των γιατρών έπρεπε να έχεις σοβαρό πρόβλημα για να σε κόψουν. Αν έκοβαν κάποιον του το έλεγε αυτή ή επιτροπή που κάναμε τα χαρτιά;
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

Ippo25 έγραψε: Τώρα παιδιά μεταξύ μας θεωρώ ότι με τις εξετάσεις των γιατρών έπρεπε να έχεις σοβαρό πρόβλημα για να σε κόψουν. Αν έκοβαν κάποιον του το έλεγε αυτή ή επιτροπή που κάναμε τα χαρτιά;
Αδερφέ σχετικά με τις εξετάσεις εγώ πήγα 401 και ήταν ένας λοχαγός εκεί. Μου λέει πότε απολυθηκες; το 14 του λέω. Μου λέει είσαι εντάξει; λέω ναι. Οκ έτοιμος μου λέει.. Έβαλε υπογραφή έφυγα. Δεν ξέρω στα άλλα σώματα τι έκαναν αλλά αν έγιναν έτσι εξετάσεις στην πλειοψηφία το θεωρώ δύσκολο να κοπεί κάποιος στις ιατρικές.. Ίσως πιο μετά.
Άβαταρ μέλους
xAnimus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από xAnimus »

Chris lok έγραψε: Αδερφέ σχετικά με τις εξετάσεις εγώ πήγα 401 και ήταν ένας λοχαγός εκεί. Μου λέει πότε απολυθηκες; Το 14 του λέω. Μου λέει είσαι εντάξει; Λέω ναι. Οκ έτοιμος μου λέει. Έβαλε υπογραφή έφυγα. Δεν ξέρω στα άλλα σώματα τι έκαναν αλλά αν έγιναν έτσι εξετάσεις στην πλειοψηφία το θεωρώ δύσκολο να κοπεί κάποιος στις ιατρικές. Ίσως πιο μετά.

Σε εμάς στο 424 έκαναν 5 λεπτά τον κάθε έναν, ώσπου τους ενημέρωσαν οτι μπορούν να πάνε να φάνε (δεν σου κάνω πλάκα) και μας παίρναν μετά 6 - 6 μέσα. Κοιτούσαν μόνο όσοι ήταν πολύ οριακά στις αιματολογικές και τίποτα άλλο. Εμένα ούτε που με ρώτησαν κάτι. Είπαν όνομα, είπα παρών, υπέγραψαν, είδαν τον επόμενο.

Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Εγώ έκανα μισές Ξάνθη μισές Θεσσαλονίκη και ηταν όπως τα λέτε... Μόνο ένας γιατρός μου έγραψε κφ και δεν ήξερα τι είναι αλλά μετά έμαθα ότι σημαίνει κατα φύση οπότε κομπλέ. Ευχομαι από βδομάδα να πάνε όλα καλά για όλους μας.
Αεροπόρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπόρος »

Κανένα νέο παιδιά για αεροπορία εχουμε; Ποτε θα βγουν αποτελεσματα η πως θα ενημερωθουν οι επιτυχόντες η πως θα ανακοινωθούν; Ευχαριστώ!
Αεροπορίαοβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορίαοβα »

Αεροπόρος έγραψε:Κανένα νέο παιδιά για αεροπορία εχουμε; Ποτε θα βγουν αποτελεσματα η πως θα ενημερωθουν οι επιτυχόντες η πως θα ανακοινωθούν; Ευχαριστώ!

Φίλε θα έρθει χαρτί στο σπίτι

Ειδικότητά σου?

Αεροπορος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορος »

Φιλε αεροπορία προς το παρών κανενα νεο. Είπαν στο ΓΕΑ ότι θα μας έρθει χαρτί σπίτι μας να παρουσιαστουμε (είτε μέσω κούριερ είτε μέσω αστυνομίας) αυτοί ξερουν. Οι μη επιλεγοντες δεν θα έχουν καμία ενημέρωση!

Τι εσσο είστε παιδιά οι της αεροπορίας; Μήπως είμασταν μαζί κάποιοι ως νεοσύλλεκτοι;

ddd

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ddd »

335 εσσο
Alex 1997
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Alex 1997 »

ΣΤ 2015 !!!
Αεροπορος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

337 σειρά κανείς;
SpiLHAF

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από SpiLHAF »

Δ' 2014(Αεροπορία) Τελικά δε θα έχουμε τηλεφωνική την είδηση; Η με συστημένο ή από την αστυνομία;
Αεροπορος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Όχι με τηλέφωνο. Θα έρθει χαρτί στο σπίτι. Αυτό όμως ισχύει σίγουρα για μας της αεροπορίας. Γιατί στα άλλα σώματα μπορεί να έχουν άλλο τρόπο ενημέρωσης. Πχ για τις εξετάσεις εμάς ήρθε χαρτί ενώ στα άλλα σώματα αναρτήθηκε στο ιντερνέτ. Αλλά η λογική όμως λέει ότι θα έρθει επίσημο έγγραφο από αστυνομία όπως τότε που μπήκαμε φαντάροι σε όλους μας.

SpiLHAF

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από SpiLHAF »

Μάλιστα κατάλαβα, ε νταξει θα μας φάει η αναμονή και η αγωνία, πάντως ότι είναι θα το μάθουμε η σε αυτή ή μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας..
Πετρος1995

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Πετρος1995 »

Παιδια γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποια διαφορα στα ενσημα σε οσους υπηρετησουν ειδικες δυναμεις;
Πυροσβεστης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Πυροσβεστης »

338 Γ' Εσσο Κανεις?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες