Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
αστυ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από αστυ »

Και εγώ έτσι άκουσα οτ θα βγούνε σήμερα.

δυστηχώς το άγχος το έχουμε όσοι είμαστε αερονόμοι, οδηγοί, πυροσβέστες και μετεωρολογοι

Καλή επιτυχία!

Άβαταρ μέλους
xAnimus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από xAnimus »

Ippo25 έγραψε:Έχεις δίκιο φίλε, παραλειψη μου. Οι προκηρύξεις είναι για ΟΒΑ. Θα πάρουν 157 στις Ε. Δ και 191 Στράτο ξηράς. Περιλαμβάνονται περισσότερες ειδικότητες και προφανώς είναι το υπόλοιπο που δεν καλύφθηκε απ την δική μας προκήρυξη. Λογικά θα έχουμε σύντομα τα δικά μας αποτέλεσματα. Ίσως και σήμερα...

Οταν λες οτι θα παρουν 157 Ε. Δ. Εννοεις οτι οσοι περασαμε τα αθληματα στην πρωτη προκηρυξη θα μπουμε κανονικα, και οι αλλοι 157 θα αγωνιστουν (μοριακια) μεταξυ τους; Ή πρεπει να περιμενουμε να συγκριθούμε με τους αλλους; Δεν μπορω να διαβασω το εγγραφο τωρα οποτε δεν ξερω τι γραφει.

Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει. Εικασίες κάνω! Είναι προκηρύξεις καινούριες που δεν φαίνονται να έχουν σχέση με την δική μας. Εμένα άποψη μου είναι ότι θα πάρουν τώρα όσους ήταν εντάξει με Όλα τα κριτήρια της πρώτης και όσες θέσεις δεν καλύφθηκαν​ τις έβγαλαν τώρα με νέα κριτήρια μήπως και συμπληρώσουν τα 1000 άτομα που θέλουν. Εγώ απλά ανέφερα τα νούμερα που αναφέρονται στις προκηρύξεις.
aeronomosthes

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από aeronomosthes »

350 φίλε εσύ;

τι σειρά είσαι;

Άβαταρ μέλους
Armdotley
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Armdotley »

Παρτε τηλ στο ΓΕΣ να μαθετε.. Πηρα και μου ειπαν οσοι καναμε αιτησεις και περασαμε εξετασεις και για εμας που περασαμε αθληματα θα μπουμε ολοι σε κεντρο στις 29 μου ειπαν επισης μην περιμενετε να αμαρτηθει κατι δτο ιντερνετ μεχρι τις 26 θα εχουμε παραλαβει το χαρτι απο την αστυνομια αν δεν το εχουμε παραλαβει μεχρι τις 26 να παμε να το παρουμε εμεις.. Παρτε τηλ να ενημερωθειτε και απο μονοι σας δεν παιρνω κανεναν στο λαιμο μου 😂
Άβαταρ μέλους
xAnimus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από xAnimus »

Ippo25 έγραψε:Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει. Εικασίες κάνω! Είναι προκηρύξεις καινούριες που δεν φαίνονται να έχουν σχέση με την δική μας. Εμένα άποψη μου είναι ότι θα πάρουν τώρα όσους ήταν εντάξει με Όλα τα κριτήρια της πρώτης και όσες θέσεις δεν καλύφθηκαν​ τις έβγαλαν τώρα με νέα κριτήρια μήπως και συμπληρώσουν τα 1000 άτομα που θέλουν.

Οχι οτι ανησυχω για τις θεσεις, απλα δεν εχω ορεξη να περιμενω και αλλο. Περασε τοσος καιρος, να μας αφησουν να περιμενουμε μεχρι την αλλη προκηρυξη + νοσοκομειο + αθληματα + αποτελεσματα... Με την Α' του 18 θα μπουμε.

Armdotley έγραψε:Παρτε τηλ στο ΓΕΣ να μαθετε. Πηρα και μου ειπαν οσοι καναμε αιτησεις και περασαμε εξετασεις και για εμας που περασαμε αθληματα θα μπουμε ολοι σε κεντρο στις 29 μου ειπαν επισης μην περιμενετε να αμαρτηθει κατι δτο ιντερνετ μεχρι τις 26 θα εχουμε παραλαβει το χαρτι απο την αστυνομια αν δεν το εχουμε παραλαβει μεχρι τις 26 να παμε να το παρουμε εμεις. Παρτε τηλ να ενημερωθειτε και απο μονοι σας δεν παιρνω κανεναν στο λαιμο μου 😂

Παλι καλα. Ευχαριστω για την ενημερωση φιλε! Αυτο σημαινει οτι θα μπορουμε να παρουμε κανονικα φυλλο πορειας οπως για οι στρατιωτες; Θα πρεπει να παρω να ρωτησω μπας και γλιτωσουμε κανα φραγκο απο το τρενο.

Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

Armdotley έγραψε: Παρτε τηλ στο ΓΕΣ να μαθετε.. Πηρα και μου ειπαν οσοι καναμε αιτησεις και περασαμε εξετασεις και για εμας που περασαμε αθληματα θα μπουμε ολοι σε κεντρο στις 29 μου ειπαν επισης μην περιμενετε να αμαρτηθει κατι δτο ιντερνετ μεχρι τις 26 θα εχουμε παραλαβει το χαρτι απο την αστυνομια αν δεν το εχουμε παραλαβει μεχρι τις 26 να παμε να το παρουμε εμεις.. Παρτε τηλ να ενημερωθειτε και απο μονοι σας δεν παιρνω κανεναν στο λαιμο μου 😂
Πόσο ανοργάνωτοι είναι ρε φίλε πραγματικά.. Γελάω.
Άβαταρ μέλους
Armdotley
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Armdotley »

Και μου ειπαν οτι θα βγει και αλλη προκηρυξη αλλα οσοι καναμε μεχρι τωρα θα μπουμε ολοι εμεις και αυτη η προκηρυξη που υποτιθεται βγηκε τωρα είναι για συμπληρωση θεσεων αυτο ελειπε να παει να κανει καποιος αιτηση τωρα πχ και να κοψουν εμενα λεμε τωρα.. Καλυτερα να μπουμε εμεις πρωτα.. Μακαρι ρε φιλε να μπουμε τωρα αλλα οπως το ειπες και μακαρι με φυλλο πορειας ελπιζω.. Θα ρωτησω σημερα στην αστυνομια εγω αν τους ηρθαν τιποτα χαρτι η αν ξέρουν κατι παραπανω ξερω γω..
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Armdotley έγραψε: Και μου ειπαν οτι θα βγει και αλλη προκηρυξη αλλα οσοι καναμε μεχρι τωρα θα μπουμε ολοι εμεις και αυτη η προκηρυξη που υποτιθεται βγηκε τωρα είναι για συμπληρωση θεσεων αυτο ελειπε να παει να κανει καποιος αιτηση τωρα πχ και να κοψουν εμενα λεμε τωρα.. Καλυτερα να μπουμε εμεις πρωτα.. Μακαρι ρε φιλε να μπουμε τωρα αλλα οπως το ειπες και μακαρι με φυλλο πορειας ελπιζω.. Θα ρωτησω σημερα στην αστυνομια εγω αν τους ηρθαν τιποτα χαρτι η αν ξέρουν κατι παραπανω ξερω γω..
Υποθέτω κεεδ θα μπούμε πάλι; Όσοι είναι για ειδικές δυνάμεις η ούτε καν;
Άβαταρ μέλους
xAnimus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από xAnimus »

Chris lok έγραψε:Πόσο ανοργάνωτοι είναι ρε φίλε πραγματικά. Γελάω.

Σε μια χώρα με οργάνωση, τα αποτελέσματα θα είχαν βγει για το κοινο την Δευτερα, και τωρα θα ετοιμαζαμε πραγματα για να μπουμε 16. Δηλαδη ξερουν τι γινεται, και ακομα δεν μας εχουν ενημερωσοι. Εστω και μεσω ιντερνετ... Τελος παντων. Το θεμα ειναι να μπουμε.

Armdotley έγραψε:Θα ρωτησω σημερα στην αστυνομια εγω αν τους ηρθαν τιποτα χαρτι η αν ξέρουν κατι παραπανω ξερω γω.

Για να σου ειπαν μεχρι τις 26, μην περιμενεις κανενα χαρτι πριν τις 24. Ελληνικο δημοσιο ειναι αυτο.

Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Δεν υπάρχουν οι τύποι! Δηλαδή καποιος που δεν παρακολουθεί το φόρουμ θα του έρθει χαρτί ότι σε 3-4 μέρες παρουσιάζεται; Δεν θα έπρεπε να ανακοινωθούν οι επιτυχόντες στην σελίδα του ΓΕΣ; Αφού ήδη έχουν δημοσιευθεί και τα ονόματα μας και οι ΑΣΜ μας όταν ήταν να περάσουμε γιατρούς. Που είναι το προβλήμα τους και δεν τα ανεβάζουν αφού ήδη τα γνωρίζουν?
Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Εν τω μεταξύ παιρνω τηλέφωνο στο ΓΕΣ και όχι απλά δεν απαντάνε στο γραφείο που είναι υπεύθυνο για εμάς αλλά τώρα που ξαναπήρα το εχουν νεκρώσει εντελώς και δεν μπορεί να με συνδέσει ο φαντάρος που απαντάει. Να γελάς και να κλαίς
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Ippo25 έγραψε: Εν τω μεταξύ παιρνω τηλέφωνο στο ΓΕΣ και όχι απλά δεν απαντάνε στο γραφείο που είναι υπεύθυνο για εμάς αλλά τώρα που ξαναπήρα το εχουν νεκρώσει εντελώς και δεν μπορεί να με συνδέσει ο φαντάρος που απαντάει. Να γελάς και να κλαίς
Εγώ λέω να πάω από το αστυνομικό τμήμα να δω τι γίνεται.
Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Τι να σου πω φίλε; Αν δεν τους στείλουν τα χαρτιά ή αστυνομία δεν θα έχει ιδέα...
SpiLHAF

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από SpiLHAF »

Στην 113 ήμουν. Σειρα 333. Πήρα τηλέφωνο στη στρατολογία στη Θεσσαλονίκη και δεν είχανε κάποιο νέο, δε γνώριζαν κάτι...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες