Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παίδες καλησπέρα για αεροπορία είμαι συγκεκριμένα αερονομία και παρόλα αυτά έχω την αγωνία, αλλά από την άλλη σκέφτομαι αφού έχουν υπερκαλυφθει οι θέσεις(για ΠΑ) θα τους συμφερε να εξετάσουν όλα τα άτομα που έχουν κάνει αίτηση; Η απλά εξέτασαν όσους επέλεξαν και αφού τηρούν τις προϋποθέσεις θα τους πάρουν; Αν κάποιος γνωρίζει περί του θέματος ας μου απαντήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
http://kranosgr.blogspot.gr/2017/05/blog-post_73.html?m=1
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Αερολογίες;GR-ARMY έγραψε: http://kranosgr.blogspot.gr/2017/05/blog-post_73.html?m=1
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 94
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προφανώς εννοεί ΟΒΑ... Το ¨και άλλων¨ καθώς και το ¨1000 ανά έτος¨, αυτό αφήνουν να εννοηθεί. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, ο θεσμός των ΕΠΟΠ μάλλον πρέπει να ξεχαστεί τουλάχιστον για καμιά δεκαετία... 

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προφανώς; Γιατί; Για επαγγελματίες οπλίτες μιλάει το άρθρο.SKY DIVER έγραψε: Προφανώς εννοεί ΟΒΑ... Το ¨και άλλων¨ καθώς και το ¨1000 ανά έτος¨, αυτό αφήνουν να εννοηθεί. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, ο θεσμός των ΕΠΟΠ μάλλον πρέπει να ξεχαστεί τουλάχιστον για καμιά δεκαετία...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Γνωρίζει κάποιος αν όντως δεν μειώθηκε η μισθολογική δαπανη; Αυτό είναι το βασικό για εμένα! Απο αυτό μπορούμε να δούμε την εγκηροτητα του άρθρου.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Το εποπ μπορεί να είναι αναφορικό για το ότι θέλουν να κάνουν προσλήψεις. Οι ο. β. α απετυχαν. Επισεις τους ο. β. α μπορεί να τους έβγαλαν γιατί βιάζονταν. Ο βιτσας είχε πει ότι θέλουν να κάνουν προσλήψεις και το ψάχνουν πριν βγει για τους ο. β. α. Εχουν ανοίξει πολλές μόνιμες προσλήψεις τελευταία και αλλάζει η αναλογία σε 3 προς 1.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
GR-ARMY έγραψε:Το εποπ μπορεί να είναι αναφορικό για το ότι θέλουν να κάνουν προσλήψεις. Οι ο. Β. Α απετυχαν. Επισεις τους ο. Β. Α μπορεί να τους έβγαλαν γιατί βιάζονταν. Ο βιτσας είχε πει ότι θέλουν να κάνουν προσλήψεις και το ψάχνουν πριν βγει για τους ο. Β. Α. Εχουν ανοίξει πολλές μόνιμες προσλήψεις τελευταία και αλλάζει η αναλογία σε 3 προς 1.
Πιστεύω οτι ΕΠΟΠ δεν προκειται να βγει συντομα. Οσο και να απετυχαν οι ΟΒΑ, ατομα μπηκαν. Σε 1/2 χρονια ισως το ξανασκεφτουν, εκτως αν βλεπουν τις προκλυσεις της Τουρκιας παρα πολυ απειλητικες και θεωρουν αναγκαστηκη την προσληψη υπαξιωματικων για να εχει ο στρατος εκπαιδευμενο προσωπικο σε 1/2 χρονια απο τωρα. Φυσικα αυτο θα επρεπε να ειχαν κανει εξαρχεις, μιας και που λιγοι ΟΒΑ δεν προκειται να οφελεισουν τον στρατο μακρυπροθεσμα.
Παντως εγω απλα ελπιζω οτι αν βγαλουν ΕΠΟΠ, να επιτρεψουν να δηλωσουμε οσοι ειμαστε ΟΒΑ.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Δεν είναι απαραίτητο να λέγεται εποπ. Μπορει να είναι άλλο πράγμα. Οι οβα παίρνανε μόρια σε προκηρύξεις εποπ. Τωρα να άλλαζε κάτι σε κάποια προκήρυξη δύσκολο.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Γνωστός μου που είναι στο γες μου είχε πει αυτό το πράγμα όταν βγήκε για οβα. Οτι τώρα μπορεί να έβγαλαν αυτό και μετά να βγάλουν κάτι άλλο. Στην στρατολογία μου είχαν πει επίσης για εποπ. Το είχα γράψει και εδώ μέσα αν θυμάμαι καλά. Μου είχε φανει περίεργο τότε... θα δείξει.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Επίσης στον Ασπρόπυργο εμας μας είπαν και για άλλη προκυρηξη. Τι να πω. Ότι είναι να γίνει ας γίνει. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας.GR-ARMY έγραψε: Γνωστός μου που είναι στο γες μου είχε πει αυτό το πράγμα όταν βγήκε για οβα. Οτι τώρα μπορεί να έβγαλαν αυτό και μετά να βγάλουν κάτι άλλο. Στην στρατολογία μου είχαν πει επίσης για εποπ. Το είχα γράψει και εδώ μέσα αν θυμάμαι καλά. Μου είχε φανει περίεργο τότε... θα δείξει.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Όπως προείπα, οι οβα μπορεί να ήταν μια εύκολη άμεση λύση για την συμπλήρωση κάποιον κενών. Μπορει να το έκαναν για να κερδίσουν χρόνο για κάποιο καινούργιο πλαίσιο προσλήψεων. Ο βιτσας για εποπ είχε πει ότι το ψάχνουν πως θα είναι τα κριτήρια.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 48
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Το χω ξαναπει ο Καμμενος ειχε στοχο απ το 2015 να παρει 1.000 οβα,2.000 ΕΠΟΠ μαχιμους και 500 νοσηλευτες. Οποιος παρακολουθει τα του υπουργειου το ξερει. Οι οβα βγηκαν, το να ξαναπαρει του χρονου και του παραχρονου συμβασιουχους ειναι πεταμενα λεφτα. Λογικοτερο να τα κρατησει και να παρει ΕΠΟΠ, εστω και λιγοτερους απ οσους στοχευε.
Οι οβα δεν μπορουν να επανδρωσουν μοναδες οπως ΤΕΝΕΦ, ΤΕΝΞ,31ΜΕΕΔ,747 ETMX Κλπ γιατι τα στελεχη αυτα μονο 2 χρονια ειναι η εκπαιδευση τους. Οποτε αργα η γρηγορα θα παρει κανονικους επαγγελματιες οπλιτες.
Οι οβα δεν μπορουν να επανδρωσουν μοναδες οπως ΤΕΝΕΦ, ΤΕΝΞ,31ΜΕΕΔ,747 ETMX Κλπ γιατι τα στελεχη αυτα μονο 2 χρονια ειναι η εκπαιδευση τους. Οποτε αργα η γρηγορα θα παρει κανονικους επαγγελματιες οπλιτες.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Άμα είσαι ΟΒΑ θα έχεις το δικαίωμα να δηλώσεις και για ΕΠΟΠ; Άμα έχεις τα κριτήρια φυσικά.Διασωστης31 έγραψε: Το χω ξαναπει ο Καμμενος ειχε στοχο απ το 2015 να παρει 1.000 οβα,2.000 ΕΠΟΠ μαχιμους και 500 νοσηλευτες. Οποιος παρακολουθει τα του υπουργειου το ξερει. Οι οβα βγηκαν, το να ξαναπαρει του χρονου και του παραχρονου συμβασιουχους ειναι πεταμενα λεφτα. Λογικοτερο να τα κρατησει και να παρει ΕΠΟΠ, εστω και λιγοτερους απ οσους στοχευε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες