Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Δεν καταλαβαινω γιατι ρωτατε για ειδικοτητες οταν εχει βγει εγγραφο που τις αναφερει.
Το σχετικό εγγραφο: (Αεροπορια)
Αναφερει καθαρα... Ειδικοτητες και τα ατομα που θελουν. Παντως ενα να ξερετε... Ακουσα οτι δηλωσαν παρα πολλα ατομα απο αεροπορια. Οσο "σπανια" και να ειναι η ειδικοτητα καποιου, μην ειστε σιγουροι για κατι ακομα, εκτως και αν απολυθηκατε πριν 2 μηνες.
Το σχετικό εγγραφο: (Αεροπορια)
Αναφερει καθαρα... Ειδικοτητες και τα ατομα που θελουν. Παντως ενα να ξερετε... Ακουσα οτι δηλωσαν παρα πολλα ατομα απο αεροπορια. Οσο "σπανια" και να ειναι η ειδικοτητα καποιου, μην ειστε σιγουροι για κατι ακομα, εκτως και αν απολυθηκατε πριν 2 μηνες.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Για εσας που μπαινετε μεσα για τα λεφτα δεν ειναι κατι. Για εμας που μπαινουμε για το επαγγελμα και δεν μας ενδιαφερουν ολα τα αλλα σημαινει πολλα φιλε xAnimus και ειναι κριμα να χασουμε αλλη μια ευκαιρια. Γιατι εποπ δεν το κοβω ουτε και εγω να ξανα βγαζουν.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Μάγκες ποτέ θα τελειώσει αυτή ή μλκια δεν γίνεται άλλο αυτή η η αναμονή να δούμε τι θα κάνουμε να ψαχτουμε για. τπτ άλλο αν είναι..
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Για λέτε ειδικότητα παιδιά, εγώ Μετεωρολογος. και σειρά,337 εγω
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ποιό επάγγελμα ακριβώς; Είναι προσωρινή επαγγελματική αποκατάσταση.. Δυστυχώς!Πυροσβεστης έγραψε: Για εσας που μπαινετε μεσα για τα λεφτα δεν ειναι κατι. Για εμας που μπαινουμε για το επαγγελμα και δεν μας ενδιαφερουν ολα τα αλλα σημαινει πολλα φιλε xAnimus και ειναι κριμα να χασουμε αλλη μια ευκαιρια. Γιατι εποπ δεν το κοβω ουτε και εγω να ξανα βγαζουν.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Πυροσβεστης έγραψε:Για εσας που μπαινετε μεσα για τα λεφτα δεν ειναι κατι. Για εμας που μπαινουμε για το επαγγελμα και δεν μας ενδιαφερουν ολα τα αλλα σημαινει πολλα φιλε xAnimus και ειναι κριμα να χασουμε αλλη μια ευκαιρια. Γιατι εποπ δεν το κοβω ουτε και εγω να ξανα βγαζουν.
Τα λεφτά είναι ο βασικός λόγος που δηλώσαμε όλοι ΟΒΑ. Από εκεί και πέρα, οι περισσότεροι θέλουμε να μπούμε ΟΒΑ γιατί μας αρέσει το επάγγελμα ή θέλουμε μια καλύτερη εκπαίδευση. Αλλά αν μας δείναν 2,36 το μήνα για 3 χρόνια, θα δήλωνες με την ελπίδα μονιμοποίησης; Ακόμα και εγώ, που έχω το μέλλον μου εξασφαλισμένο, δεν θα το έκανα.
Πάντως πέρα απο τα λεφτά και την επιπλέον εκπαίδευση που (ελπίζω) θα εκλάβουμε, έχω μια μικρή ελπίδα ότι σε 3 χρόνια θα αναγκαστούν να μας μονιμοποιήσουν σαν ΕΠΟΠ. Στο κάτω κάτω δεν ζητάμε εμείς να μπούμε ΟΒΑ (όπως γινόταν παλιά), το κράτος μας ζητάει. Άρα ελπίζω να συνεχίζει να μας έχει ανάγκη μετά τα 3 χρόνια. Αλλά να ξες, δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Αν και δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατο, είναι σχεδόν απίθανο.
Επίσης, εγώ απλά είχα τονίσει ότι όσοι είστε για αεροπορία δεν θα πρέπει να είστε σίγουροι για το οτί θα μπείτε. Οι θέσεις καλύφθηκαν και με το παραπάνω. Αντίθετα, ούτε οι μισές θέσεις του στρατου ξηράς δεν καλύφθηκαν, οπότε όσοι περάσαν την πρώτη φάση δεν έχουν να φοβηθούν κάτι (εκτώς αν φοβάται καποιος να μην περάσει αθλήματα για Ε. Δ.).
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
***** όλους τους αερονομους θα πάρει 30 άτομα συνολικα θα είναι. και πως το κόβετε τι υπηρεσίες λέτε να κανουν οι αερονομοι ΟΒΑ; Τις κλασικές που κάναμε και σαν φαντάροι?..
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Είναι απο έμπιστη πηγή οτ θ πάρουν όλους τους αερονόμους?Δεν είχε παραπάνω αιτήσεις απο τις 30 θέσεις?
Λογικά πύλη και ίσως και σκοπιά
Λογικά πύλη και ίσως και σκοπιά
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Δηλαδή έχουν κάνει πάνω από 30 αερονομοι τα χαρτιά τους μήπως ξέρει κανένας...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παντος παλικαρια δεν ξερω για εσας αλλα εγω εχω χαρτι απο τει και μεταπτυχιακο συν τα αγγλικα και υπολογιστες και ειλικρινα το κανω για το επαγγελμα..(πυροσβεστης). κανεναν αλλο λογο..
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
2 αιτήσεις έχουν γίνει από μένα και από ένα φίλο μου όποτε άλλες 28 στα σίγουρα χαχαχα!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες