Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

GR-ARMY έγραψε: Για μόνιμους βγαίνουν αλλά άλλου. Μονο στα σώματα ασφαλείας και τον στρατό δεν παίρνουν. Η κοπέλα μου τα έκανε για δικαστικούς υπαλλήλους με πτυχίο, μεταπτυχιακό,2 ξένες γλώσσες ecdl και Φούλ προϋπηρεσία και δεν ξέρει αν θα μπει γιατί για 404 θέσεις τα έκαναν 30000 άτομα. Για 600 ο. β. α ούτε 300. Απο εκεί και πέρα, τι να πει κανείς. Μονο του το υπουργείο έπρεπε να την ακυρώσει την προκήρυξη, αλλά βολεύονται και με αυτούς. Για να πουν ότι πήραν κόσμο.
Τι να πεις. Εύχομαι τα καλύτερα φίλε.
gr_ar

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από gr_ar »

Δεν μπορείτε να το καταλάβετε πως δεν πρόκειται να βγει προκήρυξη ΕΠΟΠ; Ο θεσμός ουσιαστικά έχει καταργηθεί... Απέτυχε σε ένα ποσοστό. Και για τα οικονομικά δεδομένα της χώρας μας. Δεν συμφέρει. Όταν βγήκε η διαταγή για τους ΟΒΑ εδώ μέσα οι περισσότεροι πανηγυρίζατε. Και τώρα ξαφνικά τα παρατάτε. Που να μην υπήρχε και το ίντερνετ. Και να μην είχατε και σωστή ενημέρωση.
Airforce

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Airforce »

Να σας πω πως το βλεπω κ εγω.

Ειμαι 23,5, εχω βγαλει δυο σχολες (ιεκ) , και μια ειναι προς το τελος (τει) και εχω παει στρατο.

ειδικοτητες;

Χρηματοοικονομικο - νοσηλευτικη,security

Τ αποτελεσμα; Δουλευα ως εθνοφυλακας για 14 ευρω το 4ωρο για δυο χρονια.

Οταν εξω μου εδιναν 20 ευρω το 9ωρο οπου τα 10 ηταν βενζινη με εξοδα (νερο, φαγητο, καφε)

Οταν βλεπεις οτι καθεσαι ξεσκιζεσαι για ενα τπτ, λες δεν @@@ ;

Κανεις τα χαρτια για ο. Β. Α και αναμενεις... Εστω και με 800 περιπου ευρω καλα ειναι... Κανεις και λιγο ζωη.

αφου εξω δεν εχει κατι καλυτερο... Δουλευεις ξεσκιζεσαι για ποιον; Να ανοιξεις δικια σου επιχειρηση, δεν αξιζει, υπαρχει αβεβαιοτητα οπως και δεν υπαρχει κεφαλαιο.

που καταληγουμε; Για εμενα σε αυτην την ηλικια, θα φυγω στα 27 περιπου, θα ειμαι με 3 χρονια προυπηρεσια, με μορια Και επειδη η ελλαδιτσα αλλαζει πιο συχνα κυβερνηση απο οτι ενας παππους εσωρουχο... Ολα καποτε θα μετρησουν... Δεν κατσει κατι καλο πανω στο στρατο-δημοσιο; Ακολοθεις τ αλλα επαγγελματα... Ουτε εκει; Βγαζεις διπλωματα και γινεσαι οδηγος... Για ολα υπαρχει λυση... Εκτος αν εισαι ΑΕΡΓΟΣ.

Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 30

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Soap »

Καλησπερα στην κοινοτητα.

Δε ξερω αν ο χρηστης chris lok εκανε σωστη επιλογη να μην συνεχισει την διαδικασια σλλα σιγουρα παρομοια επιλογη θα κανουν αρκετοι ακομη υποψηφιοι ειδικα οσον αφορα την προκηρυξη του στρατου και των ειδικων δυναμεων. Εν τελει ο αριθμος των 1000 υποψηφιων κατα Τη γνωμη μου ειναι τελειως πλασματικος. Εαν ηθελαν να προσλαβουν οντως 1000 θα ειχανε διαφορετικα κριτηρια.

Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

gr_ar έγραψε: Δεν μπορείτε να το καταλάβετε πως δεν πρόκειται να βγει προκήρυξη ΕΠΟΠ; Ο θεσμός ουσιαστικά έχει καταργηθεί... Απέτυχε σε ένα ποσοστό. Και για τα οικονομικά δεδομένα της χώρας μας. Δεν συμφέρει. Όταν βγήκε η διαταγή για τους ΟΒΑ εδώ μέσα οι περισσότεροι πανηγυρίζατε. Και τώρα ξαφνικά τα παρατάτε. Που να μην υπήρχε και το ίντερνετ. Και να μην είχατε και σωστή ενημέρωση.
Σιγά μην κατεβήκαμε και ομόνοια ρε φίλε. Απλά όλοι είχαμε(κάποιοι έχουν ακόμα) μια κρυφή ελπίδα να αλλάξει κάτι έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε το μέλλον μας. ΟΒΑ; ΟΒΑ ΕΠΟΠ; ΕΠΟΠ αλλά απο την στιγμή που δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα τι να κάνεις.. Φιλικά πάντα.
stavros

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από stavros »

Καλησπέρα σας και Εγώ Έκανα τα χαρτιά Μ Γεια οβα δεν μ ηρθε καποιο απορριπτικό Αίτημα Αλλα ουτε καποια ειδοποίηση
Gr_Ar

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Gr_Ar »

Chris lok έγραψε:
gr_ar έγραψε: Δεν μπορείτε να το καταλάβετε πως δεν πρόκειται να βγει προκήρυξη ΕΠΟΠ; Ο θεσμός ουσιαστικά έχει καταργηθεί... Απέτυχε σε ένα ποσοστό. Και για τα οικονομικά δεδομένα της χώρας μας. Δεν συμφέρει. Όταν βγήκε η διαταγή για τους ΟΒΑ εδώ μέσα οι περισσότεροι πανηγυρίζατε. Και τώρα ξαφνικά τα παρατάτε. Που να μην υπήρχε και το ίντερνετ. Και να μην είχατε και σωστή ενημέρωση.
Σιγά μην κατεβήκαμε και ομόνοια ρε φίλε. Απλά όλοι είχαμε(κάποιοι έχουν ακόμα) μια κρυφή ελπίδα να αλλάξει κάτι έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε το μέλλον μας. ΟΒΑ; ΟΒΑ ΕΠΟΠ; ΕΠΟΠ αλλά απο την στιγμή που δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα τι να κάνεις.. Φιλικά πάντα.
Άλλο ΕΠΟΠ και αλλο ΟΒΑ , με ΟΒΑ το ξέρεις εξαρχής πως μέλλον δεν έχεις.
Αεροπορίαοβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορίαοβα »

Φίλε για ποιο σώμα έκανες τα χαρτιά σου?
Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Καλημέρα. Πιστεύετε αν μας πάρουν θα προλάβουμε να μπούμε με την σειρά του Μαϊου;
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

stavros έγραψε: Καλησπέρα σας και Εγώ Έκανα τα χαρτιά Μ Γεια οβα δεν μ ηρθε καποιο απορριπτικό Αίτημα Αλλα ουτε καποια ειδοποίηση
Για στρατό ξηράς είχες κάνει τα χαρτιά σου;
Γιωργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Γιωργος »

Ενα πράγμα δεν καταλαβαίνω με την λογική αυτής της χώρας. Ζητάς 600 υπαξιωματικούς στον στρατό ξηράς λόγω έλλειξης προσωπικού. Ωραία ως εδώ. Γιατί ΟΒΑ; Δηλαδή σε 3 χρόνια η ΣΜΥ θα καλύψει αυτές τις ανάγκες εκ΄μαγείας; Και άντε πες ότι σκοπεύουν μετα τα 3 χρόνια (και εφόσον έχουν περάσει 1/2 χρόνια ακόμα), να ξαναπροσλαβουν άλλους ΟΒΑ. Θα πετάξεις 180 άτομα απο τις Ε. Δ. Με εμπειρία/εκπαίδευση 3 ετών (+ θητεία). Ώστε να πάρεις πιο μετά άλλα άτομα που θα πρέπει να ξαναεκπαιδεύσεις;

Μόνο σε αυτήν την χώρα αυτά. Αν και εχω τις αμφιβολίες μου οσον αφορά την "εκπαίδευση" που θα εκλάβουμε... Αλλα 600 ευρω το μήνα ειναι καλύτερα από το να είσαι άνεργος, και ας δίνεις 150 ευρώ ενοίκιο.+ η μικρή ελπίδα μονιμοποίησης λόγω εκλογών (μιας και που μόνο λόγο αυτων γίνεται κάτι καλό σε αυτην την χώρα).

Τέλος πάντων. Ενημερώθηκα τηλεφωνικός για τα αθλήματα. Σκεφτομαι να μην ασχοληθώ με "μόρια". Αν θυμαμαι καλα τα ορια ειναι 40 καμψεις,40 κυλοιακοι,6 ελξεις και 17'55 τα 2 μιλια, έτσι;

Πυροσβεστης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Πυροσβεστης »

Για Πα γνωριζει κανεις τι θα γινει ή αν ειδοποιηθικε κανεις;
Αεροπορίαοβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορίαοβα »

Φίλε πυροσβέστη και εγώ για αεροπορία που είμαι δεν έχω μάθει κάτι. Ούτε στη σελίδα έβγαλαν καμία ανακοίνωση

Μίστερ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Μίστερ »

Σήμερα στάλθηκε σέ φίλο απποριπτικο σημείωμα, για ειδικές δυνάμεις είχε κάνει την αίτηση αλλά δεν είχε την ειδικότητα που ζητούσε η προκήρυξη. Συνεπώς όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις δεν θά επιλεχθούν ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΏΘΗΚΑΝ ΤΆ ΆΤΟΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΎΣΕ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ
Airforce

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Airforce »

Μάγκες καλησπέρα Κάτι άκουσα μετά της 10 Ιουλίου θα είναι να παρουσιαστούν στις μονάδες όσοι καταταγούν.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης