Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 30

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Soap »

ΑΝΤΡΕΑΣ έγραψε:Παιδια καλησπερα... Οσοι θα αποριθφουν θα τους γραμμα οτι αποριπονται για τον ταδε λογ ξερω γω κτλ;

Καλησπερα. Ναι τουλαχιστον με εμενα εστι εγινε.

Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
ΑΝΤΡΕΑΣ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΑΝΤΡΕΑΣ »

Παντως απο οτι σκεφτομουν λογικα... Αυτοι που περασαν στην προκυρηξη ητνα 287 ατομα... Αν σκεφτουμε οιτ ειναι 600 για ΣΞ και ΕΔ... Και σκεφτομουν το εξης οτι μπορει να βγαλανε πρωτα αυτους που ειχαν ολα τα προσοντα και υστερα να μοιρασουν και αυτους που δεν τα πληρουσαν ολα και εκαναν και την υπευθυνη δηλωση οτι επιθυμουν να μπουν στρατο
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

ΑΝΤΡΕΑΣ έγραψε: Παντως απο οτι σκεφτομουν λογικα... Αυτοι που περασαν στην προκυρηξη ητνα 287 ατομα... Αν σκεφτουμε οιτ ειναι 600 για ΣΞ και ΕΔ... Και σκεφτομουν το εξης οτι μπορει να βγαλανε πρωτα αυτους που ειχαν ολα τα προσοντα και υστερα να μοιρασουν και αυτους που δεν τα πληρουσαν ολα και εκαναν και την υπευθυνη δηλωση οτι επιθυμουν να μπουν στρατο
Αδερφέ αυτό που λες δεν νομιζω να γίνει. Η προκυρηξη βγήκε με συγκεκριμένα κριτήρια. Τώρα αν αυτοί πουν ότι και καλά αφού δεν καλύφθηκαν οι θέσεις ας κάνουμε ένα ψυχικό και να τους βάλουμε όλους τι να σου πω δεν ξέρω.. Αλλά και πάλι.. Δεν νομιζω
John133

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από John133 »

Γεια σας με πηραν τηλ για ΕΔ προς ενημερωση να ξερει ο κοσμος ημερα τεταρτη 3 μαιου 8 το πρωι με αθλητικα με την αστυνομικη ταυτοτητα για αθλητικες δοκιμασιες η διαταγη βγαινει παρασκευη μεσημερι απλα ενημερωνουν απο τωρα (Προσωπικα εμενα μου ειπαν την αλλη τεταρτη 8 το πρωι εχετε το νου σας και ενημερωθειτε γιατι δεν ξερω αν οντως παμε ολοι 8 το πρωι στον ασπροπυργο :D)
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Με πήραν τηλ από το γεσ Τετάρτη 3 Μαΐου 8 η ώρα να είμαι Ασπρόπυργο για τα αθλήματα. Επίσης τα ονοματα αυτών που είναι να δώσουν θα δημοσιευτούν την Παρασκευή.
ΑΝΤΡΕΑΣ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΑΝΤΡΕΑΣ »

Εγω πηρα τηλ εδω τη στρατολογια... μου λεει εαν δεν εχετε μπει καπου θα σας ερθει ειδοπητηριο... λογικα θα επρεπε να ειχε ερθει

Λοχιας ΚΔ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Λοχιας ΚΔ »

Μα ολοι οσοι ειναι στις καταστασεις δεν περασαν; και πανε για αθληματα;
Άβαταρ μέλους
GR-ARMY
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 51

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GR-ARMY »

Ψυχικό κάνει σε όσου μπουν αδερφέ. Αναγκη έχουν αυτοί αλλά και όσοι μπουν...
Άβαταρ μέλους
GR-ARMY
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GR-ARMY »

Όπως και όσοι μπουν θα κάνουν ψυχικό στον στρατό. Τα κριτήρια είναι απάτη.
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

GR-ARMY έγραψε: Όπως και όσοι μπουν θα κάνουν ψυχικό στον στρατό. Τα κριτήρια είναι απάτη.
Τι να σου πω ρε φιλαράκι. Ίσως έχεις δίκιο. Εγώ πάλι μετά απο πολύ σκέψη αποφάσισα να μην πάω ούτε για αθλήματα. Άλλαξα γνώμη. Καλή επιτυχία σε όσους προσπαθήσουν.
Άβαταρ μέλους
GR-ARMY
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GR-ARMY »

Όσοι πάνε, θα πάνε γιατί θα περιμένουν προκήρυξη για εποπ. Το ελληνικό κράτος δεν είναι για εμπιστοσύνη. Ασε που με 650 στη καλύτερη θα πρέπει αυτός που θα μπει να πληρώσει νοίκι. Γιατι μεταθέσεις θα γίνουν. Εκτος και αν μερικοί έχουν από πίσω να τους σπρόχνουν.
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

GR-ARMY έγραψε: Όσοι πάνε, θα πάνε γιατί θα περιμένουν προκήρυξη για εποπ. Το ελληνικό κράτος δεν είναι για εμπιστοσύνη. Ασε που με 650 στη καλύτερη θα πρέπει αυτός που θα μπει να πληρώσει νοίκι. Γιατι μεταθέσεις θα γίνουν. Εκτος και αν μερικοί έχουν από πίσω να τους σπρόχνουν.
Και γω θεωρώ ότι το μεγαλύτερο ποσοστό έχει δηλώσει συμμετοχή με την ελπίδα να αλλάξει κάτι στην πορεία και να γίνει κάτι καλύτερο. Αλλά παιδιά εγώ προσωπικά δεν θέλω να επηρεασω κανέναν αλλά θέλω να σας πω πως το βλέπω. Αυτή την στιγμή είμαι 23 χρονών. Αν μπω θα τελειώσω 26. Θα έχω αφιερώσει 3 πολύτιμα χρόνια απο την ζωή μου στον στρατό και το μόνο που θα έχω κερδίσει είναι κάποια μόρια για μια ενδεχόμενη προκήρυξη εποπ που και πάλι δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς ότι επειδή ήσουν οβα θα σε πάρουν με κλειστά τα μάτια. Και επειδή όπως είπες και εσύ δεν μπορείς να εμπιστευτείς το ελληνικό κράτος με αυτά που συμβαίνουν και με αυτά που έχουν συμφωνήσει ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να γίνουν μόνιμες προσλήψεις στον Δημόσιο τομέα. Δεν θέλω να ξοδέψω 3 χρόνια έτσι με την ελπίδα να βγει μια προκυρηξη εποπ. Στην τελική αυτά τα 3 χρόνια προτιμώ να βγάλω 2-3 χαρτιά και αν βγει για εποπ τότε θα την κάνω και ότι γίνει. Ούτως ή άλλως έχουμε μέχρι τα 28 περιθώριο για αυτό. Υ. Γ οι αποδοχές των οβα είναι αυτές του μόνιμου λοχία δηλ 750 με 800 καθαρά. Το λέει στην προκυρηξη.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 48

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Chris lok έγραψε:
GR-ARMY έγραψε: Όσοι πάνε, θα πάνε γιατί θα περιμένουν προκήρυξη για εποπ. Το ελληνικό κράτος δεν είναι για εμπιστοσύνη. Ασε που με 650 στη καλύτερη θα πρέπει αυτός που θα μπει να πληρώσει νοίκι. Γιατι μεταθέσεις θα γίνουν. Εκτος και αν μερικοί έχουν από πίσω να τους σπρόχνουν.
Και γω θεωρώ ότι το μεγαλύτερο ποσοστό έχει δηλώσει συμμετοχή με την ελπίδα να αλλάξει κάτι στην πορεία και να γίνει κάτι καλύτερο. Αλλά παιδιά εγώ προσωπικά δεν θέλω να επηρεασω κανέναν αλλά θέλω να σας πω πως το βλέπω. Αυτή την στιγμή είμαι 23 χρονών. Αν μπω θα τελειώσω 26. Θα έχω αφιερώσει 3 πολύτιμα χρόνια απο την ζωή μου στον στρατό και το μόνο που θα έχω κερδίσει είναι κάποια μόρια για μια ενδεχόμενη προκήρυξη εποπ που και πάλι δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς ότι επειδή ήσουν οβα θα σε πάρουν με κλειστά τα μάτια. Και επειδή όπως είπες και εσύ δεν μπορείς να εμπιστευτείς το ελληνικό κράτος με αυτά που συμβαίνουν και με αυτά που έχουν συμφωνήσει ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να γίνουν μόνιμες προσλήψεις στον Δημόσιο τομέα. Δεν θέλω να ξοδέψω 3 χρόνια έτσι με την ελπίδα να βγει μια προκυρηξη εποπ. Στην τελική αυτά τα 3 χρόνια προτιμώ να βγάλω 2-3 χαρτιά και αν βγει για εποπ τότε θα την κάνω και ότι γίνει. Ούτως ή άλλως έχουμε μέχρι τα 28 περιθώριο για αυτό. Υ. Γ οι αποδοχές των οβα είναι αυτές του μόνιμου λοχία δηλ 750 με 800 καθαρά. Το λέει στην προκυρηξη.

Το απαγορευεται προσληψη μονιμων πιστευω να χεις καταλαβει οτι ισχυει μονο για ενστολους. Μην τρωτε κουτοχορτο , με το τσουβαλι παιρνουν ατομα στο δημοσιο. Καθε μερα βγαινει και μια προκηρυξη.

Τωρα πανε για μονιμοποιηση 30.000 συμβασιουχων , ενημερωτικα.

Η προκηρυξη των οβα εχει αποτυχει ηδη , πριν καν ολοκληρωθει.

Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Διασωστης31 έγραψε:
Chris lok έγραψε:

Το απαγορευεται προσληψη μονιμων πιστευω να χεις καταλαβει οτι ισχυει μονο για ενστολους. Μην τρωτε κουτοχορτο , με το τσουβαλι παιρνουν ατομα στο δημοσιο. Καθε μερα βγαινει και μια προκηρυξη.

Τωρα πανε για μονιμοποιηση 30.000 συμβασιουχων , ενημερωτικα.

Η προκηρυξη των οβα εχει αποτυχει ηδη , πριν καν ολοκληρωθει.

Έχει αποτύχει γιατί ποιος θα πάει συμβασιούχος οπλίτης για 3 χρόνια; Δεν νομιζω να γίνεται σε στρατούς άλλων χωρών αυτά! Βέβαια για όποιον δεν έχει απολύτως τίποτα έξω είναι μια προσωρινή λύση σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
GR-ARMY
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GR-ARMY »

Για μόνιμους βγαίνουν αλλά άλλου. Μονο στα σώματα ασφαλείας και τον στρατό δεν παίρνουν. Η κοπέλα μου τα έκανε για δικαστικούς υπαλλήλους με πτυχίο, μεταπτυχιακό,2 ξένες γλώσσες ecdl και Φούλ προϋπηρεσία και δεν ξέρει αν θα μπει γιατί για 404 θέσεις τα έκαναν 30000 άτομα. Για 600 ο. β. α ούτε 300. Απο εκεί και πέρα, τι να πει κανείς. Μονο του το υπουργείο έπρεπε να την ακυρώσει την προκήρυξη, αλλά βολεύονται και με αυτούς. Για να πουν ότι πήραν κόσμο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες